Omdat t een kleine winkel is die echt sociaal naar de klant gericht is in goede en moeilijke tijden

Mooie producten, persoonlijk en dichtbij!

Pluspunten - mooie producten - persoonlijk - geleverd in kartonnen dozen - prettige communicatie per telefoon Verbeterpunt - bezorgtijd ruim overschreden. Ik was hierdoor voor een aantal uren zeer beperkt.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Boodschappen online bestellen werkt prima!

Mijn boodschappen stonden op het afgesproken tijdstip klaar in de winkel. Even pinnen en klaar.

Vertrouwd, persoonlijk.

Persoonlijk, gezellig en iedereen staat altijd voor je klaar.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Onze eerste online bestelling gedaan. Netjes op tijd afgeleverd. Prima producten maar wel wat duurder.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Bezorging was TOP!! Hele lieve meid, groot compliment voor haar!!

Minpunten; een aantal dingen waren er niet Pluspunten; ze had voor die dingen een alternatief van een ander merk meegenomen, dus dat was perfect opgelost en werd ook netjes verrekend op de kassabon. Ze hield goed afstand bij leveren, ik kreeg wegwerp handschoentjes om de kratten te pakken en de boodschappen er uit te halen. Een met alcohol ontsmet pin automaatje, wat wil een mens nog meer in tijden van Corona!! Ze heeft super goed op de situatie ingespeeld, groot compliment voor de attente bezorgster!! Ik ga hier zeker opnieuw bestellen.

Erg vriendelijk spar vuren

Alles netjes bezorgt ,krijg morgen de overige spullen vanwege drukte ,vind het erg fijn werken ,zit er aan te denken om het te blijven bestellen supper

Goede aflevering

Klantvriendelijk

Top winkel

Boodschappen aan huis bezorgd

Bestelde boodschappen keurig aan huis bezorgd in kratjes van de Spar. De zuivel was gekoeld en ook de andere producten van uitstekende kwaliteit!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima snelle service alleen jammer dat ondanks de afspraak dat er een rekening bij zou zitten, ik toch met pin aan de deur moest betalen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Veel keuze en fijne levering!

Veel keuze en fijne levering

Het ging helemaal naar wens met prima produkten

Het ging helemaal naar wens met prima producten op naar de volgende bestelling

Fijn dat er bezorgd wordt in deze crisistijd maar het vlees en de zuivel ontbrak helaas.

Sowieso fijn dat er bezorgd wordt. Was wel half uur te laat maar dat zal ook door de crisis komen en is niet erg. We zijn toch thuis. Jammer dat er geen vlees en zuivel bij zat. Dus we moesten alsnog boodschappen gaan doen. 1 product was wel gerekend maar niet geleverd. Toch alle respect voor Spar en al haar medewerkers. Hard werken in een moeilijke periode.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

In deze moeilijke tijden ben erg blij met jullie werk, snel, vers en kompleet. Ben dankbaar dat jullie kunnen mijn boodschappen voor de deur leveren! Bedankt SPAR Bovenkarspel Sterkte

super, dat er in deze coronatijd stipt geleverd word!

Hele goede stipte service.

Geen op of aanmerking

Super snelle service

Kwalitatieve verse producten / klant vriendelijk Snelle service bij thuisbezorging Top

geweldig

vriendelijke en betrouwbare service; Spaar Mons zou een standaard moet zijn voor andere winkels

Heel goed geregeld , heel snel opgeleverd

Jammer dat niet alle producten waren geleverd

Heel sociaal

Heel goede service, redder in nood.

Geweldige service

Snelle en complete levering.

Perfect!

keurig op tijd.. blij mee

Alles prima

Goede service. Aardig personeel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima service, afspraak op tijd.

Netjes gebeld omdat een artikel miste.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk