fijn, hartelijk bedankt, doen het volgende week weer

op tijd, vriendelijk en behulpzaam bij bezorgen.

Zeer klantvriendelijk!

Klantvriendelijk personeel. Onze boodschappen werden keurig thuisbezorgd.

TOP!

Netjes got San de deur

Mooi op time,netjes verpakt ,alles heel, op time.

prima verzorgd snelle levering

zeer tevreden over mijn online bestelling. Alles snel en goed geleverd

bestelling 🚚 compleet

Ondanks alle drukte vanwege Corona virus was mijn bestelling compleet. Het tijdvak tussen 14 en 16 uur werd niet gehaald. Voordeel was ik niet naar de winkel hoefde.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alles volgens afspraak. prima!

Hoe een relatief kleine supermarkt heel groot kan zijn.

Supergeschikt!!!

Gemakkelijk te bestellen, vriendelijk afgehandeld en gebracht!!!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijne supermarkt met super personeel !

Zo blij met deze buurt Supermarkt !

boodschappen keurig geleverd

flitsend snel en opgewekt

flitsend snel, opgewekt, en er is voorraad!

Fijn, adequaat, vriendelijk

Makkelijk via de website opgeven!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede produkten, vriendelijk personeel, hele goede service.

Alles prima

Boodschappen online besteld. Netjes afgeleverd

Een geweldige service en klantvriendelijk personeel

Ik doe er wel de kleine boodschappen maar nu voor het eerst laten bezorgen omdat ik net chemo heb gehad durf ik de winkel niet in, prima service.!!

Binnen enkele uren de bestelling aangeleverd, uitstekende kwaliteit

superservice

Normaal doe ik de boodschappen in de winkel, waar de vriendelijkheid van het personeel mij steeds weer opvalt. Nu het coronavirus rondwaart blijf ik zoveel mogelijk binnenshuis en heb de boodschappen thuis laten bezorgen. Het ging prima en over de bezorging niets dan lof!

Service

Geweldige service in lastige tijden.

goede levering en communicatie

zie boven

uitstekend

Geweldige buurtwinkel met een enthousiast en geweldig team

Rust Reinheid Regelmaat toen en nu

Per mail, telefoon Lijst lever je in en even later boodschappen voor je deur. Betalen via bank. Spar: veilig dus vreugde Vr gr

Snel in de boodschappen in huis

De boodschappen waren compleet en de volgende dag bezorgd

zeer goed

Ik ben al jaren klant bij de Spar,ben zeer tereden.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk