Prima winkel fijne medewerkers

Fijne winkel uitstekende producten

Ik zou graag met iDEAL betalen.misshien is het een idee om met statiegeld kratjes te werken.

Overweldigend

Wegens quarantine kunnen we de woning niet verlaten, onze lokale Spar heeft daar heel snel en adequaat in uitgeholpen. Hartverwarmend en prachtig, ik was altijd al super tevreden met deze winkel maar dit was de kers op de taart

Geweldig!

Altijd vriendelijk, gastvrij, gezellig en doen wat ze zeggen.

prima, top

Super dat dit bij jullie kan en zeker in deze periode, top en veel sterkte ook voor jullie in de winkel in deze tijd. Pas ook goed op jullie zelf hgr Elly

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Super fijn dat jullie kunnen helpen met de boodschappen

Ik had al bij verschillende winkels geprobeerd online te bestellen, maar iedereen zat vol. Ik hoor bij de risico groep en ben blij verrast dat ik bij jullie om hulp kan vragen

Zeer goede service

keurig op tijd boodschappen bezorgd

Super Spar

Snel, goed, vriendelijk. Ik ben meer dan tevreden. Als het er niet is worden er alternatieven gegeven. Heel blij met deze service!!!!

Een geweldig bedrijf in deze Corona tijden!!!

Een zeer prettig contact en alles is goed geregeld!!! Ha zo door 👍👍

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Miste enkele artikelen die wel op de bon staan

Wel snelle service! Ik begrijp dat er zeker nu iets mis kan gaan.

Stipt

Ik hoop dat het corona virus de spar niet gaa verhinderen om de boodschappen thuis te bezorgen. De bezorging ging al 2 keer perfect. Het enige is dat sommige producten zoals. Gelardeerde lever en bakgember en bolletjes gember niet geleverd worden maar voor de rest, geweldig.

Service!

Ik woon in Hilversum. Zeer goede ervaring, snelle reactie op mail, vriendelijke man. Vooraf met iDeal betalen super, dat kan bijna nergens, snelle bezorging incl. krat dat later wel een keer terugkomt zo werd gezegd.

een tien

ik weiger doorgaans om dit soort enquêtes in te vullen, maar uit waardering voor onze Spar hier in Garyp heb ik cijfer 10 ingevuld.

Goed assortiment, ruim (genoeg) keuze, in de Buurt

Ik kom graag bij de Spar Wasser/de Molen in Giesbeek. Vriendelijke bediening, goede service, flexibel (tgv bestelling en bezorging) Voor ons alledaags gebruik is het assortiment meer dan voldoende en is er iha voldoende keuze. Bovendien fijn in de buurt, waardoor kleine boodschappen ook makkelijk in huis te halen zijn. De 'weekboodschappen' zijn ook veel sneller klaar dan wanneer je verder weg moet. Bezorgen -zeker in deze corona-tijd- is ook een goed (maar beetje omslachtige) optie.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Niet alle Producten konden geleverd worden, maar daar waren prima alternatieven voor, of was door ons wel te missen. Levering was snel, op tijd en de producten ruim houdbaar!

Supersnelle levering! Top!

Prima nette winkel

Goede winkel, goede online service

Uitstekend!

Zeer behulpzaam en vriendelijk!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

uitstekend, snel en zeer vriendelijk!

voor het eerst laten thuisbezorgen. bestellen ging makkelijk en het kon dezelfde middag nog bezorgd worden. echter, sommige artikelen waren niet voorradig en daar werd ik over gebeld. Kon de volgende dag alles bezorgd krijgen, of in 2 gedeeltes. Prima klantenservice!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Mijn vader was helemaal blij met de service

Door het Coronavirus is het onverstandig dat mijn vader van 87 naar de supermarkt gaat. Op deze wijze is het zo mooi opgelost. Hij gaf aan dat hij in de toekomst bij wat grotere boodschappen op deze wijze gaat voortzetten. zo zie jee maar weer dat dit soort situatie ook weer nieuwe inzichten en mogelijkheden open maakt.

Zo blij met onze spar!

Prachtige winkel met betrokken medewerkers. Zeker nu in deze tijd extra trots op dit top team. Dank jullie wel.

Goed en accuraat

Goede ervaring en service

Uitstekende service!

Behulpzame medewerkers en uitstekende service!

super geregeld

boodschappen voor het eerst laten bezorgen. bijzonder dat deze bezorging gratis is boven de 50 euro, echt erg klantvriendelijk.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Boodschappen werden allemaal goed verzorgd en netjes afgeleverd.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk