Super geregeld!

De bestelling werd zelfs binnen een dag geleverd en online betalen echt een pré. Erg tevreden dus..

Ben blij!!

⚘⚘⚘

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

heel tevreden met deze vestiging

hulpvaardig personeel , flexibel snel en vriendelijk producten, kwaliteit en keuze prima

Zo handig!

Gemakkelijk, vriendelijke mijnheer. Ben er erg blij mee dat dit kan.

Goed geregeld!

Gewoon goed geregeld!

Fijne winkel, leuk personeel

Fijne winkel ,goede service

Persoonlijk en professioneel

Hoe professioneel een grootgrutter het ook kan doen, de persoonlijke aanpak van de plaatselijke Spar is hartverwarmend. En zeker zo professioneel. Niet alles bleek in voorraad, maar we bestelden net tijdens de hamsterwoede rond corona, dus dat is niet gek.

Alle boodschappen zoals besteld

Fijne winkel en nette aflevering!

Het werkt goed en je moet niet meer de deur uit.

Gewoon goed

Helaas iets te weinig biologisch.

Goede en snelle levering

Ik werd op tijd gebeld met de mededeling dat niet alles op voorraad was, waardoor ik andere producten kon kiezen. Daarnaast was de levering snel en was de bezorger vriendelijk. Ik was wel tevreden!

Ouderwets gezellige goede buurtwinkel 👍

We zouden op dit dorp niet zonder onze spar kunnen ,altijd vriendelijk 🤗

Super service

Staan altijd voor je klaar. Met tips en ideeën. Altijd tijd voor een praatje. Op sociaal gebied spelen ze een grote rol.

Jammer

Ik heb al een aantal weken geleden via de site Yogho Yogho framboos besteld. Dit is tot op heden nog niet geleverd bij de winkel en ik heb ook geen bericht gehad waarom niet. Dit is niet klantvriendelijk.

Supper

Behulpzaam vriendelijk personeel top.

Erg goed

Verzaakt klant op hoogte te brengen

Wij hadden online een bestelling gedaan. Op de afgesproken tijd komt mijn man dit halen. Word er gezegd dat de producten er niet zijn. Er werd beweerd dat ons een mail gestuurd was dat de producten niet voorradig waren, maar geen mail gehad hierover. Dus zijn wij voor niks heen gereden, heeft ons alleen maar kilometers gekost. Lijkt ons kleine moeite om even een telefoon te pakken en te bellen

fijne gezellige winkel

het is en fijne winkel en het personeel is super vriendelijk en behulpzaam hopelijk blijft het nog jaren in ons dorpje

Over het algemeen gaat het opzoeken van de producten op de site goed, maar in sommige gevallen krijg je een scherm waar van alles op te zien is, behalve het product wat je zoekt. bijv in het geval van: blok jonge kaas en zo zijn er nog een paar producten.

niet alles duidelijk

Er ontbrak 1 besteld product (ook niet berekend.) Levering zou zijn tussen 16.00 en 18.00 uur, toen wij bij het huisje kwamen stond het er al, op zich geen probleem, maar was verder niet helemaal duidelijk wat we moesten doen met de kratten en de betaling.

fijne overzichtelijke website en super service

fijne overzichtelijke website en super service

Zeer tevreden.

Wat kan ik nog meer zeggen? Ben zeer tevreden!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Combinatie van digitaal gemak en menselijke klantvriendelijkheid

Wij werden in de ochtend gebeld om te bespreken welke artikelen vervangen konden worden voor andere. Super klantvriendelijk. Bij andere sites van supermarkten is het gewoon niet leverbaar

Slecht

Helaas was. mijn eerste bestel ervaring niet zo goed.Bij het afhalen in de winkel was er niets bekend over mijn bestelling.Het personeel was onkundig.En dat ik later maar moest komen als de manager er was. Het ging maar om 3 zakjes drop maar daar was ik wel speciaal voor naar de Spar gegaan omdat deze daar op voorraad was,

Geweldige vriendelijke service!

Ik ben zeer tevreden over de service. Zowel in de winkel als bij bezorgen.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk