Goed en altijd vriendelijk

Zijn altijd bereid te helpen. Is er een probleempje dan wordt gezorgd dat er een bevredigende oplossing is.

Prima gegaan

De broodjes die ik besteld had, waren weekendverpakkingen en door de week niet leverbaar. Spar Arcen had er echter voor gezorgd dat het totaal aantal broodjes toch geleverd werden. TOP !

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Voor eerste keer is dit goed bevallen en voor herhaling vatbaar.

Dit is een ideale manier van boodschappen doen als het niet uitkomt om er zelf op uit te gaan. Op je gemak uitzoeken en een tijdstip aangeven en ze worden keurig bezorgt. Tevens de mogelijkheid thuis afrekenen. Kortom perfect

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Niet alles was op voorraad ,ammer maar kan gebeuren

Wisten niet eens dat er een mail was verstuurd.

Zeer slecht. Men was verbaasd dat er een bestelling was geplaatst. Na 15 minuten wachten werd me eindelijk verteld dat de mail niet gelezen was. Service was echt belabberd. Zal niet snel meer iets bestellen bij de Spar.

Geweldig!

Aardig personeel en prima assortiment.

Zeer klantvriendelijk

Zeer plezierige mensen, hulpvaardig en attent, altijd bereid bepaalde vragen te beantwoorden,

gewoon top

heel handig dat ik gewoon via de pc kan bestellen bij mijn eigen super. Ik hoef niet te bellen, maar kan gewoon via internet bestellen. ideaal en de service is gewoon SUPER van Feike Tolsma en collega's

Top winkel

Goede winkel en een echte aanrader.Alle boodschappen voor ons weekend weg hier besteld

geen last

Heel tevreden! Top

Heel tevreden! Top

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service en breed aanbod

Supersnel en keurige bezorging

Supersnel en keurige bezorging

Aanbiedingen zijn misleidend.

Ik ben blij met de spar in de buurt. Maar online geadverteerde aanbiedingen zijn misleidend omdat ze blijkbaar niet voor alle spar winkels gelden. Deze beperking staat niet genoemd bij de aanbiedingen!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De medewerkster die bezorgt weet wat ze kan vervangen indien niet in voorraad.

Ik ben zeer blij met de samenwerking.

Kwaliteit en service

Ik ben zeer tevreden met de service en de kwaliteit. Het is een uitkomst om boodschappen online te kunnen bestellen en bezorgd te krijgen!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alles wat ik nodig heb kan ik vinden bij de Spar.

Fijne winkel en behulpzaam en vriendelijk personeel. Een heerlijke buurtsuper.

Goed fantastisch

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

prima service en overleg vooraf als iets niet in het assortiment zit.

Voor mij is het een fijne service dat de boodschappen thuis op het aanrecht worden gezet. Dat er overleg is over artikelen die er niet zijn vind ik heel prettig evenals de gratis bezorging boven de 50 €. Het enige min-puntje is voor mij dat niet alle artikelen die op de web-site staan ook bij dit filiaal in Heelsum te krijgen zijn. Graag aandacht voor meer biologisch en uit de streek en zo min mogelijk of liever niets uit de bio-industrie.

Erg tevreden met service Spar Vlieland tijdens onze vakantie

Boodschappen stonden weer bij het vakantiehuisje klaar na online bestelling, personeel winkel is erg vriendelijk en servicegericht.

goed bedrijf, betrokken leiding en medewerkers, prima geholpen !

Fijne winkel, eigenaar en werknemers erg vriendelijk. Top winkel, alles verkrijgbaar en lekker in de buurt.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

goede service en levering maar koeling ontbreekt

Ik werd keurig gebeld over producten die niet voorradig waren en kon zo voor naar eigen keuze voor alternatieven kiezen. Toen bleek ook dat sommige producten wel beschikbaar zijn maar niet op de website staan om gekozen te worden. Een minpunt is dat gekoelde en bevroren producten niet in een koeldoos of iets dergelijks worden bezorgd. Op dit moment is het buiten nog niet echt warm dus was het niet bezwaarlijk, doch wel merkbaar. Met warmere dagen is het uit den boze om dit soort producten op deze wijze te vervoeren.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heel fijn en een snelle levering..Alles is te koop.

Een goede plezierige ervaring. Ook fijn dat, als producten er niet zijn, dit wordt opgelost en verrekend. Wel jammer dat je de producten van bakker Nollen niet via de site kan bestellen, maar ik begreep dat met even een telefoontje het toch bijbesteld kan worden.

Heerlijk

Heerlijk omschrijf ik als tijd over houden boodschappen 1 keer in de vingers ipv 5 keer Service tot in de keuken de beste uitvinding ooit voor de klant top

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk