Helemaal goed

Een prima service

Vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam

Goede service, ga zo door.

Vriendelijk personeel.

Service is prima

Door een beperkter assortiment, bestel ok minder vaak bij spar, kan ook niet anders, het is nu eenmaal een kleinere Supermarkt, daar staat tegenover dat er wel veel goede smakelijke producten zijn, erg lekker brood bijvoorbeeld, alles wat ik tekort kom of vergeten ben haal ik altijd bij de spar in Andel, leuke mensen, leuke producten!

Gewoon goed

Ik heb echt geen klachten vind het heel goed.

TOP!

Absoluut top

Altijd goed geholpen en op elke vraag een positief antwoord.

TOP

Mooie winkel met verse producten. Gezellig personeel. Zo’n winkel vind je alleen in Weesp.

word altijd netjes bezorg

vriendelijk keurige afspraak na komen

Gewoon top!

Goede kwaliteit, handig om via website te kunnen bestellen, altijd vriendelijk personeel! Gewoon top!

Superservice

Zeer flexibel!

Een dorpswinkel zonder concurrentie

In zak sinaasappelen altijd 1 al aan het rotten! Kwaliteit is slecht. Niet fris maar /papperig/mufferig. In kistje mandarijnen zat er een die al met wit-groene poes overwoekerd was. Afgelopen zomer heb ik voedselvergiftiging gehad van Leverpastei. In jullie slagerijafdeling ligt het vlees (broodbeleg e.d.) er te open en bloot bij en/of het ligt er veel te lang waardoor gedurende deze langere periode de kans zeer verhoogd wordt dat er overheen gehoest en geniest wordt. Winkelpersoneel bijzonder vriendelijk! Bezorging en -er, eveneens zeer klantvriendelijk.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Service en kwaliteit die ik verwacht.

Behalve een goede prijs / kwaliteit verhouding van het juiste assortiment en overige diensten staat de service en klantvriendelijkheid van de Spar in Weesp op eenzame hoogte, het is altijd leuk hier je boodschappen te kunnen doen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Altijd iets wat niet klopt

Bij meerdere online bestellingen nog nooit één die foutloos ging. Laatste keer bleken de prijzen die in de winkel werden afgerekend voor boodschappen van de bakkerij afdeling beduidend hoger bij afhalen dat online vermeld. Medewerker zegt vriendelijk dat zij geleverd kregen door exclusieve bakkerij en geen standaard Spar merk artikel hadden klaargelegd. Maar het staat niet online erbij vermeld voor het plaatsen van de bestelling, dat prijzen zullen afwijken omdat het filiaal zijn eigen leverancier heeft. Zeer verwarrend voor de klant.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Weinig keus en slechte communicatie bij afleveringsmomenten

Onze ervaring met de spar is binnen ons team "dramatisch" te noemen. Weinig keuze uit producten. De website zelf is ook slecht, moeilijk om iets te vinden, veel producten laten zich onder meerdere termen niet vinden. Sommige producten zijn ineens van de website af, zonder vervangingen. Producten zijn naar ons inzien ook duur. We hebben in het begin zeker ook gecommuniceerd over wat er miste in het assortiment, welke producten verkeerd geleverd waren, maar ook producten met hele korte houdbaarheidsdatums die binnen kwamen (gehakt wat nog 1 dag goed was en al een hele rare kleur had). Deze mail is naar manager spar, spar zelf gegaan en tot op heden nooit meer wat gehoord. Geleverde producten moeten een controle met bon erbij, vaak missen er zaken, zijn niet geleverd, moet achteraan gebeld worden. Het is gebeurd dat de levering van vrijdag grotendeels niet geleverd is, hier moesten we in het weekend achteraan. Weekendkrachten in de winkel hebben geen idee hoe dit op te lossen, daarbij instructies gekregen van vast personeel, verwijs maar naar maandag. Dit houdt in dat 13 man een geheel weekend zonder eten moet zitten omdat wij tot maandag moeten wachten, dit is natuurlijk absurd. Indien er wel goed gecommuniceerd wordt dat er producten niet aanwezig zijn, is dit heel kort van te voren, dag van tevoren of dag zelf. Met de melding dit is er niet dus wordt niet geleverd. Op onze groepen is dit op zo`n moment een probleem, we kunnen het niet zomaar aanvullen en verwachten op tijd communicatie met de vraag wat wij ervoor in de plaats willen. Het komt erop neer dat wij verplicht zijn vanuit Sheerenloo om bij de Spar te bestellen anders hadden wij dit nooit gedaan of blijven doen. Wij missen teveel zaken in het assortiment, teveel leveringsproblemen en te veel controle of alles wel klopt wat geleverd is. Namens team cederhout 11 en 12

Nette servicegerichte winkel!

De Spar die ik in Herwijnen bezoek is een een fijne overzichtelijke winkel, de klant is koning!

Goede service!

Prima Service

Boodschappen besteld en de volgende dag ligt het al klaar vanaf 8.00 uur bij het afhaal loket.

dat ik direct de boodschappen krijg en netjes verzorgt

slechttttt

Voor de eerste keer bestelt en ging Al beelste veel mis. Voor mij dus nooit meer. Te veel ********rij. Dat Hun vaker is opgelicht door andere probeer Hun jou zelf nu op te lichten. Ben mooi klaar Mee. Hen hier geen wooden voor.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Vriendelijk personeel. Goede timing and service

score is gestegen naar een 8

Beste SPARmedewerker, Heb netjes 4,95 teruggekregen in de winkel met excuus. keurig afgehandeld dus. Heb verder eens rustig gekeken naar het glutenvrije assortiment, dat is voor een dorpswinkel toch ook voldoende. Kortom SPAR Otterlo krijgt een 8.

Topservice. Alles geleverd.

Netjes en compleet

Was top!!

Alles stond netjes klaar. Sommige producten waren niet uitgeleverd, dus werden deze vervangen door betere producten. Top.

slecht

2/3 van de bestelde boodschappen waren niet aanwezig. bleken eigenlijk nooit voorradig, waarom zijn ze dan wel te bestellen.... sorry..maar waardeloos

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk