Lekker makkelijk je vakantie starten!

Onze boodschappen online besteld voordat we aankwamen in ons huis in Puur Exloo en werden netjes op de dag van aankomst bezorgd tot in de keuken! Ideale start van onze vakantie!!!

Goed contact met Spar!

Goede service Goede communicatie Zeer tevreden

Iets teleur gesteld

Bestelling was niet volledig, 1 artikel nog niet op voorraad, en 2 artikelen niet degene die ik bewust gekozen had, maar een alternatief. Pinnen aan de deur was niet mogelijk(geen mobiele pin) en bedrag moest overgemaakt worden.

Heerlijke slagroom fototaart!

Goede service & kwaliteit!!!

Goede spar

De spar is goed de eigen naar van spar is vriedelijk

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Geen klachten, wordt altijd goed en vriendelijk geholpen!

zie hierboven

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Vriendelijk met aandacht en kwaliteitsproducten.

Zie boven

Niks is teveel gevraagd

Uitmuntend!

Alles goed verzorgt, stipt en fijn geregeld.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Niet goed geleverd wat ik had besteld.

Ik kreeg zeven producten die anders waren dan besteld en één product helemaal niet. Het vervelendste vond ik nog dat ik drie tapas voor € 5,- had besteld en daarvoor in de plaats voor bijna € 9,- aan vervangende vleeswaren kreeg en dat ik die dus moest afrekenen, niet zo netjes...Ook vier pasteibakjes besteld en een ander pak met twee bakjes geleverd krijgen is onhandig met de kerst. Plus vlees besteld wat makkelijk de oven in kon en voorgegaard vlees als vervanging valt dan tegen. Al met al niet voor herhaling vatbaar.

Prettige winkel goeie service

Door dat een operate heb gehad mocht ik niet tillen en door ze online te bestellen werden ze bezorgd tot op het aanrecht in de keuken helemaal perfect.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Het is me goed bevallen. Het was de eerste bestelling via internet.

De keus was nog al groot. Op een gegeven ogenblik moet je kappen met het doorlopen van de mogelijkheden. Omdat mijn vrouw niet van huis kan, is het zo nu en dan makkelijk om de bestelling op deze wijze te doen. Ik had in de middag mijn bestelling gedaan. De volgende morgen voor elf uur was hij al bezorgd. Mijn complimenten voor de snelle verwerking.

Super service

zeer friendeluke afhandeling

omdat ik slecht ter been ben op dit ogenblik werden de bootschappen in de keuken gezet met bestellen maakte ik wel een fout wand inplaats van een net sinasapelen kreeg ik er een

ideaal.

Alles in een keer thuis,betalen bij aflevering gewoon ideaal.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Snelle reactie en top service

Ze hielpen mij snel en reageerde snel. Ik vind ze top.

Je wordt goed geholpen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Volgens afspraak, stonden mijn bestelde boodschappen keurig klaar. Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet W.G.H.J. Huilmand.

Makkelijk besteld, eenvoudig ophalen

Heerlijk. Winkel binnenlopen en met paar minuten weer buiten met iemand die het keurig in je auto zet.

Prima, erg tevreden.

Prima, vriendelijke mensen, goede service en erg makkelijk.

prima webshop maar het kan nog iets beter

ik was op zoek naar bruine suiker, maar op de website staat deze als basterdsuiker. Door het zoeken op bruine suiker, heb ik per ongeluk kandijsuiker besteld. Niet zo heel erg want dat kan ik ook wel gebruiken. Maar mijn suggestie is om bruine basterdsuiker ook weer te geven als gezocht wordt op bruine suiker. Net als een vorige keer is er iets mis gegaan met de diepvries pizza’s. Deze bleken nog in de vriezer in de winkel te liggen. De bezorger is alsnog teruggegaan naar de winkel. Echter had ik twee pizza’s besteld en bleek later dat er maar één is geleverd. Maar had geen zin om te bellen om de beste man nog een keer op en neer laten rijden. Prima service, de bezorging aan de deur, maar je moet alles wel dubbel checken. Ook slim om het in kartonnen dozen te leveren. Die hoeven niet terug naar de winkel.

klantvriendelijk

behulpzaam klantvriendelijk en bij niet aanwezig bestellen ze het

Ontzettend aardige en behulpzame mensen!

Een hele goede ervaring. Ondanks dat we een miscommunicatie hadden werd alles heel vlot, geduldig en constructief opgelost. Wat een goede service!!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service en vriendelijk personeel.

Bij vragen wordt je altijd heel goed geholpen. Altijd correcte en vriendelijke bezorging.

Prima in orde

Alles stond netjes verpakt, met deksel, voor de deur.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk