Eerste bestelling meteen de laatste

Website is prima en duidelijk dus ik wou eens proberen te bestellen bij de Spar. Bestelling geplaatst voor vrijdag ochtend. Om 1200 was niks geleverd dus eens gebeld, pas na een aantal maal bellen had ik iemand. De bestelling was gewoon aangekomen maar nog niet geleverd, zou later worden geleverd maar er kon niet gezegd wanneer. Toen ik vroeg voor 1600 werd daar een beetje om gelachen en dat kon niet gegarandeerd. Dan misschien de volgende dag in de ochtend, ze zouden wel bellen. Dan maar de hele dag weer gewacht. Totaal geen contact en geen levering dus improviseren het weekend. Ik ga niet om mijn eten smeken dus die hele bestelling (en de Spar) moet ik niet meer. Mijn bestelling bij de Jumbo geplaatst.

Niet alle gewenste producten leverbaar.

Diverse producten bleken niet leverbaar. Dit werd gemeld op de website. Mijn vaste merk tandpasta werd niet geleverd. In plaats hiervan werd een heel ander merk geleverd met de mededeling dat dit nagenoeg hetzelfde was. Dit blijkt echter absoluut niet het geval. Wel op tijd geleverd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ik kom regelmatig bij de Spar in Sint Philipsland. Ik vind het een geweldige winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel en ook het bezorgen gebeurd foutloos en altijd op tijd. Het enigste nadeel is dat de Spar wat aan de dure kant is.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Service met een glimlach, en goede producten !

Wel bestellen, niet bezorgen, stop er dan maar mee.

Kloten

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Vriendelijk en hulpvaardig, maar helaas diepvriesproducten verveteb

Zie vorige

Perfecte service

Ontzettend vriendelijk personeel

Hielendal super

Ik lag ziek op bed, Frans mijn man zijn onderbeen is geamputeerd dus die kon ook niet om boodschappen, heeft de spar in Bakhuizen gebeld voor een paar boodschappen, en in een mum waren die bezorgd, dus super.

Lekker makkelijk

Ik hoefde niet zelf het diner samen te stellen. Lekker makkelijk!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goed, behulpzaam, en alles vers

Goede winkel

mooie winkel

Kan niet beter

Als klant wordt ik zeer gewaardeerd, Spar laar duidelijk merken dat de klanten de reden van hun bestaan zijn.

Heel makkelijk.

Voorlopig even gestopt met de maaltijden.

Betrouwbaar en persoonlijk

Zie hierboven, ervaring bij andere bezorging, andere winkelketen dat er nogal es wat fout ging, verkeerde spullen geleverd....

,,,,

,,,

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

de Spar is goed, maar het wordt nog beter!

Onze Spar is goed, maar het wordt nog beter! Vanaf 20 november wordt onze Spar verbouwd. Ik en velen met mij hebben via een powerpoint presentatie al een beetje kunnen zien hoe het gaat worden, maar in het echt??? We zijn erg benieuwd!!

Feestelijke ontbijtboxen

Wij hebben nu twee keer feestelijke ontbijtboxen bij Spar besteld en dat is ons goed bevallen.

Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend.

werkt goed, leuke bezorger

niet alle artikelen beschikbaar

Goed en snel.

Ik heb een kerstontbijt besteld en er werd meegedacht en werd keurig afgeleverd.

keurige bezorging

Altijd keurige bezorging,en is er iets niet voorradig, word even gebeld, En de klant is echt koning, fijne lage bestel-maximum. Gewoon top.

Alles goed geregeld wat ze niet op voorraad hadden in overleg wat anders gekregen

Zeker voor herhaling vatbaar!

Alles was in orde. Voor een bepaalde hamsoort, die niet voorradig was, werd een duurdere soort geleverd tegen dezelfde prijs.

uitstekend

uitstekend