gewoon super spar Rijkevoort

gewoon alles goed geregeld,

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Behulpzaam, wanneer nieuwe producten, zijn ze voor in.

Helemaal top

Top geregeld, blijf zo doorgaan

super service

boodschappen netjes bezorgt vriendelijke bezorger producten minimaal 3 dagen houdbaar

Goede service bij de spar in.hierden, vriendelijk personeel en ze denken altijd met je mee

Fijn dat mijn bpodschappen thuisgebracht en binnen

Leuke behulpzame bezorging door Leon en fijn dat er tot nu toe geen minimum bedrqg besteld hoeft te worden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

De bezorging is een prima service

De bezorging was echt een uitkomst toen ik even niet zelf mijn boodschappen kon halen. Alles werd met een vriendelijk woord en gezicht in de keuken voor mij neergezet.

Klant vriendelijk

Ik vind dat de Spar het goed doet.

Altijd behulpzaam, vriendelijk en uitstekende (bezorg-)service

Altijd behulpzaam, vriendelijk en uitstekende (bezorg-)service

Fijne winkel met voldoende assortiment

Rustig winkelen en vriendelijke hulpvaardige medewerkers.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Het enige nadeel is dat je €4,95 moet betalen. Ouderen hebben bijna nooit €50,— aan boodschappen nodig en is er een behoorlijke drempel als je maar een paar boodschapjes nodig heb. Is het mogelijk om bijvoorbeeld voor de Boogerd (woonwijk met veel 65+) aparte afspraken te maken? Bijvoorbeeld op een of twee dagen in de week gratis te bezorgen (min. €10,00) hiermee stimuleer je bewoners op dezelfde dag te bestellen. Waardoor jullie niet voor een bewoner naar de Boogerd moeten rijden. Ik ben momenteel minder mobiel en zou zeker gebruik maken van deze optie. Ik zie graag jullie reactie.

Uitstekend!

Ik had voor het eerst besteld en had iets niet goed gedaan, enkele boodschappen stonden dubbel genoteerd. Toen hebben ze mij opgebeld of het aantal wel klopte. Dit was zeer attent en werd zeer gewardeerd!!

Super makkelijk.

Heel makkelijk om te doen. Je pakt je vorige boodschappenlijst erbij, iets aanpassen en klaar. Wordt binnen gebracht, pinnen en je hebt boodschappen gedaan. Hoe makkelijk wil je het hebben!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Altijd klaar om de mensen met raad bij te staan

Stuk voor stuk vriendelijk personeel waar je altijd alles kunt aan vragen en met de glimlacht antwoordt krijgt

Geweldige service

Bij de boeking van een gourmet menu was er iets niet goed gegaan. Personeel heeft dit zeer goed opgepakt en we zijn niets te kort gekomen. Zelfs op zondagochtend werd het geregeld dat we in de middag konden gourmetten.

spar goede winkel

goede winkel goede eigenaar

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijne winkel en meedenkend personeel.

Voor deze kleine winkel een zeer uitgebreid assortiment wat ook nog overzichtelijker uitgestald is.

Prima en erg handig!

Thuis op de bank de boodschappen uitzoeken en wordt op jouw aangegeven tijd gebracht.. heel fijn!!

Zo klantvriendelijk

Attent en klantgericht

Een eerste keer via de website een bestelling geplaatst en dat werd goed opgepakt. Voeg daarbij de jaren van ervaring met de winkel en ik kan niet anders dan tevreden zijn.

Super relaxte service

Bezorging tot in de koelkast ondanks we zelf nog niet aanwezig waren.

Prima zaak

De bestelde boodschappen worden keurig op de afgesproken tijd bezorgt,lege flessen meteen verrekent.

Supergoed!

Nette bezorging, alles goed verzorgt!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Super fijn dat de boodschappen laat op de avond nog bezorgd worden

Zie vorige zin

Op tijd en goed bezorgd