Alles op loopafstand

Fijne buurtwinkel waar je snel nog eventjes je vergeten boodschappen kan krijgen. Ook het online bestellen werkt prima. Weet je zeker dat je boodschappen klaar staan als je vanuit je werk langs gaat.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijne winkel met fijne medewerkers

Altijd vriendelijk en behulpzaam!

Prima communicatie en bezorging

Ik bestel eigenlijk altijd Ivm de communicatie Bv ivm 7 km te ver is ivm beperkingen Gevraagd T togoodtogo als ik mm gereserveerd heb Geef ik een mailtje En swipe mm dan gelijk met de bestelling Zorg ik de bezorg tijd En geef aan bij mijn bestelling of togoodtogo erbij zit Of afgelopen week Een bestelling gedaan ivm verjaardag een week van te voren Maar ivm t alleen tijdens t alleen geleverd beschikbaar is in december werdt gemelt Ik heb t zelf een alternatief gemaakt Goede communicatie Per mail of telefonisch Ik bestel ook meestal bij een andere winkel Maar de bezorg dienst En service alternatief (wat jullie hebben y assortiment bv kaas plankje had ik besteld Ik zou geen 5 sterren willen geven Maar bv 100

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goede levering door gemoedelijk personeel.

Goede levering van meerdere artikelen uit de aanbieding, geen maximum afname per klant. Zeer positief. Alles centraal kunnen bestellen en laten leveren is een groot pluspunt! Er ontbrak 1 artikel uit de bestelling, dit heb ik kostenloos af kunnen halen.

Zeer klantvriendelijk!

Zeer vriendelijke man die daar werkt. Vrolijk en enthousiast!

Niks bezorgd en ook geen informatie

Op de afgesproken tijd kwam er niemand iets bezorgen. Later informatie gevraagd in de winkel, want de telefoon werkte niet. Ze waren het vergeten! Ook hadden ze het niet in voorraad, dat kan gebeuren. Wordt vervolgd.

Fijne winkel mooi assortiment

Uitmuntend in brood groente en fruit Gewoon goed zonder franje

prima en goede service ook als het niet geheel loopt zoals verwacht

Een artikel was niet meer leverbaar. Ze hebben gezocht naar alternatieven. Uiteindelijk is de rest afgeleverd onder dezelfde condities.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geweldig dat je online kunt bestellen en dat het op je vakantieadres afgeleverd wordt.

Vlotte bestelling en levering

Het ging helemaal goed ! Snel en duidelijk.

Een hele duidelijke bestel site en eenvoudig. Top gewoon.

Goed geregeld!

Een voldoende ruim assortiment en super service!

Erg vriendelijk en attent

,,🍀

Goede service!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

bestelling ging goed en bezorging ook

alles ging goed

Compact

Fijne winkel, klantvriendelijk.

Klantgerichte service is bij bestellen ver te zoeken

Bestelling geplaatst om te laten bezorgen. Niet aanpasbaar ook niet na persoonlijke situatie uitgelegd te hebben. Winkel houdt halsstarrig vol. Is volgens voorwaarden, jammer maar helaas. Bij levering bestelling: producten foutief, mijn producten bij andere levering ingepakt en producten niet geleverd. Moet alsnog naar winkel om te betalen terwijl ik niet voor niets laat bezorgen. Ik KAN niet naar de winkel. Alles op alles gezet om toch maar naar de winkel te komen, reactie winkel: schouders ophalen "oke". Reactie in een woord? "Jammer"

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alles stond netjes klaar in dozen. Toen 1 doos was vergeten kregen we netjes een belletje en werd dit keurig en direct opgelost.

Prima en snel!

Snelle en goede bezorging.

Super service

De boodschappen bij ons vakantie huisje laten bezorgen. Zeer goed afgeleverd een paar alternatieven voor producten met veel zorg bij ons afgeleverd. Hulde aan de mensen van Spar Lies op Terschelling. Vriendelijke groeten. M Dekker

Overzichtelijke website

Boodschappen bezorgd in ons vakantiehuis. Superservice👍🏼

Prima geregeld

Alles goed verlopen

Het leveren van verschillende grote bestellingen is naar grote tevredenheid afgehandeld.

Vriendelijke mensen. Verschillende grote bestellingen zijn op de door ons gevraagde tijdstippen bezorgd of konden voor de officiële openingstijd van de winkel opgehaald worden.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk