Pas openingstijd zondag ven aan svp

Op deze site staat om 06.00 h open, dus ik er naar toe.............. Zijn jullie dicht ! Ja ! Dat is wel effe balen natuurlijk. ! Op jullie deur staat vanaf 08.00h open, dat is ook goed maar vermeld dingen dan wel effe correct.

Alles stond op tijd klaar en zelfs was er gelet op de houdbaarheid

Alles stond tijd klaar en zelfs was er gelet op de houdbaarheid.

Goede service en producten

Een week op Terschelling geweest. Boodschappen besteld bij Cupido. Deze werden bij de vakantiewoning afgeleverd. Top! Prima producten en goede service. Ze hebben "alles".

Wat.een.service!

Lang weekend Vlieland. De boodschappen waren al voor aankomst keurig afgeleverd. Spar had samen met Landal geregeld, dat bederfelijke waar in de koelkast werd gezet. Kratjes retour en afrekenen mochten we ook de volgende dag komen doen.

Keurige levering, alles klopt, precies op tijd

Zie tekst hierboven

@@@@@@

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Vriendelijke gastvrije behulpzame medewerkers en eigenaren

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Een geweldige winkel in de buurt

Zo prettig dat er een mooie buurtwinkel is.

Fantastische service

We worden heel gemoedelijk geholpen en als er al problemen zijn , worden die heel goed opgelost.

bestelde spullen stonden netjes klaar

zie boven

Vriendelijk behulpzaam communicatief

Servicegericht mbt afleveren koffer via Postnl en bestelde boodschappen

Zeer servicegericht

Persoonlijke service en netjes

Ik vind het fijjn dat er geen minimum bestelbedrag is. Ook vind ik het vind fijn dat het kleinschalig is met een vaste bezorger (tot nu toe). Ik hou niet van steeds wisselende bezorgers. Ook kan ik een tijd afspreken, wat helemaal handig is. En pmdzakken bestellen. Ook voor lastminute dingen is het handig en het wordt netjes geleverd in een krat. Het enige nadeel is het assortiment. Ik koop veel a merken ivm een dieet en sommige dingen zijn niet bestelbaar. Ik durf geen sparmerk te kopen voor voeding want dat merk ken ik niet. Het enige wat ik heb aangedurft zijn koekjes... Maar over het algemeen is mijn ervaring over de bezorging zeer positief.

prima service, boodschappen werden na overleg zelfs eerder bezorgd

Bestellen gaat heel makkelijk door de indeling in categorieën. Fijn ook dat ik even gebeld werd over het tijdstip van bezorgen en dat er iets niet (helemaal) op voorraad was.

Zeer goede service

Komt afspraken na

zeer goed

goede service in de winkel en ook met de thuis bezorging

Doorgaan zo! Nette mannen bij de levering.

Super, gepland, bedankt

In mijn drukke weekend de boodschappen n iets eerder gebracht. Super

Goede service en bezorging.

Voor een klein dorpje is het zeer prettig, dat er een supermarkt is. Deze dient ook als servicepunt voor alle handen bijzaken.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

goed maar niet alles vers

de groenten die ik had besteld vond ik er niet helemaal vers uitzien, heb het maar vlug gebruikt .Verder prima op tijd bezorgd en makkelijk dat je ook onder de vijftig euro kan bestellen

Geweldige service, makkelijke bezorging van de boodschappen. Maken nergens problemen over. Top!!!

Spar Vlieland is helemaal top

Bezorgservice is keigoed

Geweldige service!

Boodschappen in huisje bezorgd, Top !

prima bezorging

keurig op tijd bezorgd. keurig verpakt. vriendelijk personeel

Topwinkel en geweldig personeel

Zijlweg 18