Spar doet wat ze belooft

Helaas niet het meest uitgebreide assortiment en voor ons, als veganisten, weinig keuze. Maar de winkel is prachtig en overzichtelijk, het aanbod voor de gemiddelde burger is ruim voldoende, en de maaltijdservice is top.

Gewoon goed

Gewoon goed

Hele fijne supermarkt

Niet de allergoedkoopste misschien maar verder een top supermarkt!

goede service!

dank voor de excellente service voor de bestelling voor ons buurtfeest!

excellent service

Kort na onze aankomsttijd werden de bestelde boodschappen bezorgd. Prima service nadat we een hele dag gereisd hadden.

Perfect en vriendelijk!

Perfect en vriendelijk!

Lokaal prima; landelijk wat minder

Ik ga altijd met veel plezier boodschappen doen bij onze Spar (Wasser). Vriendelijk, goed, meer dan voldoende assortiment en anders wordt het besteld. Landelijk verdwijnen er bv onaangekondigd dingen uit het assortiment, regionale producten verdwijnen wss omdat ze landelijk niet genoeg doen, 'regionale' producten uit Holland verschijnen dan weer wel. Recepten in de folder komen niet altijd overeen met die op de website. Leidt tot misverstanden. Producten uit de folder zitten niet altijd goed in de kassa. Bestellen en thuisbezorgen is hartstikke fijn, maar de 'knip' op donderdag is niet gelukkig. Als je voor het weekend wilt bestellen, kun je dat pas op donderdag doen met reclames uit de folder. En niet bv op maandag omdat je dan met de folder van dat moment te doen hebt en niet met de nieuwe.

maķkelijk en op tijd

Handig selecteren. Op tijd bezorgd. Als je online zou kunnen betalen is het helemaal perfect.

Zwaar Onvoldoende, teleurstellend

Bij het plaatsen van bestelling kan je keurig aangeven wanneer je jouw bestelling op wilt halen. In mijn geval eerste mogelijkheid de volgende dag. Echter bij het ophalen bestelling niet kompleet met mededeling dat zij onvoldoende voorraad hebben en niet in staat waren genoeg klaar te zetten voor mij. Conclusie zwaar onvoldoende, systemen niet op orde en klant teleurstellend.

Goed geregeld.

Dit was onze eerste digitale bestelling, dus hielden we ons hart vast. Maar Spar Vlieland bezorgde alles keurig op tijd op onze vakantie-adres. De kratten hebben we met de bus terug moeten brengen, omdat we geen fietsen hadden.

vriendelijke dienstverlening

Vriendelijke dienstverlening en correcte bezorging aan huis.

Fijne service!!

Mijn ervaring met de Spar heeft alleen betrekking op Spar Derksen te Ell. Fantastische service! De heer Derksen en zijn team staan altijd klaar om ons te voorzien van boodschappen of een heerlijke lunch.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Makkelijk te bestellen en te wijzigen, aflevering op tijd en alles lekker koud!!

Wij zijn heel erg tevreden!! De boodschappen waren makkelijk online te bestellen en tussendoor telefonisch te wijzigen. Ook werden de boodschappen op tijd en koud geleverd. Helemaal top dus!!

Goede service, op afgesproken tijd. Alles keurig geleverd. Makkelijk bestellen via de website.

FIJNE WINKEL GOED ASSORTIMENT

WIJ BESTELLEN ALLES ONLINE, DE BOODSCHAPPEN WORDEN KEURIG NETJES BEZORGD TOT IN DE KEUKEN.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geen enkele fout gemaakt met ellenlange bestllijst

Prima gedaan!

Perfecte service tot en met in de koelkast

Goede afspraken en persoonlijk contact.

Prima Spar

goede service.

goede service, en correcte benadering van de klant. boodschappen thuisbrengen, met veel zorg, prima.

Goede bezorging van Spar Cupido op Terschelling

redelijk; bezorging goed.

niet alle producten op voorraad. assortiment beperkt.

Altijd klantvriendelijk en behulpzaam

Fijne winkel, kort bij.

Heel prettige super

Als 80-plusser kreeg ik genoeg van boodschappen doen, koken en alles wat daar aan vast zit en ben online gaan zoeken naar een super en ben goed geslaagd bij de SPAR in Bilthoven Goede producten, goede prijs, altijd op tijd bezorgd(tot op mijn keukentafel!).

Fijne winkel

Fijne winkel word altijd goed geholpen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Gemakkelijk bestellen, verkeerd product geleverd

Prima assortiment, gemakkelijk bestellen (scrollen op website werkt op iPhone noet goed!), helaas wel 1 verkeerd product geleverd. Tja en wat doe je dan, niet teruggaan want je hebt niet voor niets alles laten bezorgen...

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk