Fijne supermarkt met vriendelijke en behulpzame medewerkers

Wij laten altijd onze boodschappen voor onze BHV cursisten bezorgen door de Spar. Zijn hier zeer tevreden over en ze zijn ook flexibel als er nog een boodschap is vergeten is of dat wij het op een bepaalde tijd willen laten bezorgen. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

goede service

goede service

goed en vriendelijk geholpen - prijs/kwaliteit goed

goed, vriendelijk, accuraat kwaliteit goed

Prima Spar in Wemeldinge

Super vriendelijk en geweldige service. Online shoppen is echt fantastisch als je op vakantie gaat en veel wilt mee nemen en weinig tijd hebt. Echt top Spar Wemeldinge

Mooie Spar met vriendelijk en kundig petsoneel

Alles TOP

goede service en vriendelijk personeel

Ik ben zeer tevreden over de spar bij mij in Abbekerk. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en de eigenaar Appie is een hele aardige man. Altijd in een voor een praatje. En brengt mijn boodschappen thuis.

Top, zeer klantgericht!

Snelle en zeer goede service

prima service vanuit de winkel

winkel prima, service en klantgerichtheid is goed. De website van de Spar is maar matig producten die er wel zijn staan niet op de web-site en de werking van de site is onbetrouwbaar producten die wel aangeklikt zijn staan dan niet in je overzicht en als de site aan het zoeken is word je er uit geworpen en kan je opnieuw beginnen dus daar valt voor de Spar wel behoorlijk winst te halen.

Prima heldere website en makkelijk boodschappen te bestellen

Klant gericht en persoonlijk

Hoewel het assortiment beperkt is wat het enige nadeel is koop ik er graag Als er iets niet goed gaat met de bestelling wordt er altijd een passende oplossing gegeven Men belt altijd even om de manco's door te geven met eventuele vervanging Bezorging tot in de keuken is prima en ook een extra verzoek is nooit een probleem al met al top

Zeer zorgvuldig

Ervaring over aflevertijd. Wat als gewenste volgeboekt maar andere schikt niet?

Netjes, beleefd en makkelijk

Zeer tevreden met de verzorging van mijn boodschappen.

Erg blij mee met de spar een winkel die mee denkt met de klant

tevreden over de jarenlange service en samenwerking

Tevreden over de jarenlange service en samenwerking

uitermate goede service

altijd vriendelijk en bereid om te helpen als je iets niet weet te vinden

Prima bezorgservice!

Vind de prijsverhoging op kaas van 7.99 naar 9.95 heel erg groot. Ook fruit vind ik erg duur. Maar de service van mijn Sparwinkel is top!!

Top service en vriendelijk personeel.

En wordt nog thuis gebracht ook.Beter kan niet.

Snelle bezorging en vriendelijk personeel

Zie boven

Vriendelijk en behulpzaam.

Wij zijn zeer tevreden met onze Spar. (in Lemmer). De service is uitstekend. Zij staan altijd voor ons klaar. Dat hebben wij met geen een winkel ooit gehad. Wij zitten in een rolstoel en kunnen onze boodschappen thuis laten brengen. De mensen zijn ook zo vriendelijk om de doos uit te pakken. Wij hopen dat wij nog lang van onze Spar gebruik kunnen maken. Wij zijn zeer trots op ze. Het is ook een goede winkel voor de mens met een kleine beurs !

Alles is goed voor elkaar met bezorging aan huis door vriendelijk personeel.

De service van de winkel is perfect. Enkel de website laat het wel eens afweten. Wanneer bij het invullen van boodschappen uit een boodschappenlijstje bijvoorbeeld een 2e tube tandpasta wordt toegevoegd, komt het voor dat de bestelling als afgerond wordt gezien. Andere artikelen kunnen niet meer uit het boodschappenlijstje worden toegevoegd. Ton Ferkranus

Goede service, vriendelijk personeel ,verse produkten

Verse producten , goede bakker, vriendelijk personeel, goede service.

zeer goede service

Staan altijd klaar om je boodschappen in de auto te tillen of thuis te bezorgen. Behoorlijk compleet assortiment, niet veel duurder dan de goedkope super.

heel goed

gezellige winkel waar een klant ook echt klant is!

ik ervaar de winkel altijd als gemoedelijk en niets is te gek! veel mogelijkheden en keuze. super fijn!

Geweldige service!

De website werkt soms wat tegen, maar de mensen van Spar kennen ons inmiddels en als er geen bestelling doorkomt, worden we altijd even gebeld.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk