Pluspunten

Erg servicegericht. Enthousiast en vriendelijk.

Geen, wat ons betreft.

Pluspunten

Pluspunten

Prima bezorging

geen

Pluspunten

geweldige service

Pluspunten

Klantvriendelijk, persoonlijk &aandacht voor vragen

bevoorrading op zaterdagmiddag is ongelukkige keuze, hierdoor grijp je op vrijdagmiddag e/o zaterdagmorgen regelmatig mis.

Pluspunten

*vriendelijk en meedenkend personeel, ook via de telefoon *Bestellen via internet en gratis bezorgen bij kampeerboerderij *achteraf betalen in de winkel, vertrouwen in de klant

geen

Pluspunten

Alles was goed geregeld, zelfs de drank was al gekoeld!!! Echt super bedankt

Pluspunten

Fijn dat de gekoelde producten in de koelkast waren gezet. En dat we later mochten betalen

Pluspunten

Goede service. Aardige manager en personeel, die allemaal bereid zijn n tandje bij te zetten.

Pluspunten

Ik zou jullie wel 10 sterren willen geven ipv 5. Vooraf online de mega veel boodschappen besteld, aan de hand van onze boodschappenlijst van vorig jaar. Hoe fijn was dat! Op de locatie is alles bezorgd, we misten niets... Alleen extra koekjes als dank voor de bestelling. Ondanks de drukke tijd. Top!

Er zijn geen verbeterpunten of tips. Alles dik in orde! Bedankt!

Pluspunten

zeer snelle en correcte levering van de bestelling

Pluspunten

Ze bezorgden op de camping, ze stuurden me op de dag zelf n apje dat n bepaald product er niet was en of ik dan iets anders wilde

Pluspunten

De bestelling op Vlieland is op tijd geleverd. Bijna alles was ook juist geleverd en het betalen en terug inleveren van statiegeldkratten ging soepel.

twee artikelen waren niet geleverd zoals besteld. een heel ciabatta brood in plaats van 4 kleine broodjes en gebrande kokosvlokken in plaats van kokosrasp.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aandacht voor inhoud v.b bestelling.Tel. overleg over vervangende boodschappen i.p.v. aantal bestelde producten. Bestelling stond wel keurig klaar.Maar geen bezorgservice.

Jammer dat onze bestelling (totaal bedrag 574 euro!) niet bezorgd kon worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Boodschappen worden netjes en gekoeld afgeleverd. Ziet er goed uit. Fijn dat deze service geboden wordt.

Er zaten verkeerde dingen bij, geen ramp wel jammer.

Pluspunten

ontzettend fijne service i.c.m. het vakantiepark. Heel vriendelijk

Er was een alternatief geleverd voor de melkproducten die we besteld (er was blijkbaar toch geen optimel mango perzik) Het alternatief was extra pakken fruitmelk van die smaak, maar dat lusten de kinderen echt niet. Dit was jammer.

Pluspunten

Aardige en geduldige bezorger. Boodschappen online besteld, alles prima voor elkaar!

Pluspunten

Super service. Ik wilde vooraf betalen voor een bezorg bestelling ipv met PIN bij aflevering. Door persoonlijke benadering en meedenken vanuit Spar Corandewal bleek dit mogelijk te zijn. Spullen werden geleverd conform afspraak. Top service, bedankt!

Pluspunten

Lekkere producten en handig thuisbezorgd.

Pluspunten

Buurtsuper met prima service

Pluspunten

Klantvriendelijk, meedenkend , kwaliteit! Vriendelijk , communicatief professioneel vaardig personeel!

Meer glutenvrije producten zou ik erg waarderen.

Pluspunten

Bestelde plaat gourmet was uitstekend. Er was ruim voldoende. Stond op tijd klaar. We kregen een trolly mee om de vier bakken mee naar buiten te rijden. Heel fijn dat je vuile vaat zo in kon leveren.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk