Pluspunten

Goede service, zelfs de boodschappen in de koelkast gestopt

Pluspunten

Service bij bezorgen!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

Ik heb geen verbeterpunt

Pluspunten

Lieve mensen die tijd voor je nemen......

Pluspunten

Super service

Pluspunten

Heel makkelijk en eenvoudig te bestellen.

Beter nakijken naar bestelling, product besteld en betaald maar zat helaas niet bij de producten, bleek bij thuiskomst

Pluspunten

Servicegericht, vriendelijk personeel, aanbod en kwaliteit prima.

Pluspunten

Snel en prima in orde Belde mij over ontbrekend artikel Tevreden

Gebruik van veel kartonnen dozen en van veel plastic zakken. Misschien eens nadenken over een milieuvriendelijker alternatief of kratten met statiegeld?

Pluspunten

Fantastische service! Alles perfect op tijd geleverd. Tot 2x toe heb nog telefonisch iets bij besteld. Niet alleen dat het geen enkel bezwaar was, maar ook het betalen was geweldig: kom maar in de winkel langs wanneer het u uitkomt. Ongelooflijk wat een ongekende service. Dat dat nog in Nederland zo kan. Heel erg fijn.

Pluspunten

De fijnste website om je boodschappen te bestellen van alle supermarkten in de buurt.

Pluspunten

Supergoed mee gedacht door de medewerkers met mijn specifieke betaal- en bezorgwensen.

Geen, goed bereikbaar, meedenkend Top! Niet deze vestiging, maar aan overkoepelend Spar: tijdens het bestellen gratis bezorging boven 50 € incl. statiegeld Vervolgens bij het afrekenen doet statiegeld opeens niet mee en komt er dus toch bezorgkosten bij.

Pluspunten

Geweldige service.

Pluspunten

Geweldige service rond bezoegen

Pluspunten

-vriendelijk personeel -snelle service

Pluspunten

Pluspunten

Super fijne service, onze boodschappen werden jn de caravan gezet en de ijskast werd ook al gevuld. Dat is nog eens fijn inchecken!

Er worden alternatieve producten meegegeven als een besteld product niet voorradig is, maar zou fijner zijn om dat van te voren te weten zodat je kunt beslissen of je dat vervangend product wel wilt. Het mag dan wel worden terug gebracht, maar op voorhand weten is veel fijner. Ook is het fijner als deversproducten een iets langere houdbaarheid hebben, wij hadden bv groentes besteld voor de 20e maar de geleverde groentes waren maar goed tm de 20e. Verder echt heel blij met deze service!

Pluspunten

Sms wanneer we de boodschappen wilden hebben en alternatieven meegenomen voor niet voorradige artikelen

Pluspunten

Wij waren heel positief. Boodschappen op tijd gebracht en na vertrek de emballage afgehandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig geleverd,

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

weinig

Neem je klanten serieus. We hadden een bestelling gedaan met 11 kratten bier wat fris en chips voor een feestje. Bestelling zou donderdagavond worden geleverd om 19:00 om 19:30 was er nog niks toen proberen te bellen maar telefonisch niemand kunnen bereiken. Toen maar een bericht via facebook gestuurd en toen het antwoord gekregen dat ze dachten dat het een onzin bestelling was dus zijn ze maar niet gekomen. Ging om een bestelling van ca, 240 euro dan kan je toch op z'n minst even bellen om na te gaan of het serieus is of niet. ook hadden we 2 flessen beerenburg via de webshop besteld maar de Spar die leverde had blijkbaar geen slijterij dus kon dit niet leveren. Waarom wordt dit dan wel aangeboden? Ook moest de bestelling contant worden afgerekend want er was geen mobielpin automaat. Het is 2019???? Zulke bedragen worden toch niet meer contant betaald.

Pluspunten

keurig op tijd bezorgd

Pluspunten

Persoonlijke aandacht en met zorg geselecteerde producten. De groenten en fruit zijn vele malen beter dan gemiddelde supermarkt.

Voor het bedrijf zelf geen verbeterpunten, wel de online bestellingen via de website. Ik zou graag tot een bepaald moment willen kunnen wijzigen in mijn boodschappenlijst. Dingen toevoegen of verwijderen.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk