Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Alles was perfect, er werd zelfs iets nagebracht

Pluspunten

Alle bestellingen aanwezig en keurig op tijd afgeleverd Aanrader

Pluspunten

super service altijd bereid om met ons me te denken en voor ons dingen op te lossen.

Pluspunten

Alles stond keurig uitgestald op het aanrecht of in de koelkast . 1 product was niet leverbaar , stond erbij geschreven en geld lag erbij . Keurig ! Broodafdeling in winkel heel goed.

In de winkel geen kruidenboter . Vond de vlaaien nogal prijzig .

Pluspunten

Niks mis mee

Pluspunten

Eerder afleveren (als vraag ingevuld bij opmerking) bleek mogelijk. Dit kwam me heel goed uit! Een bestelde ham-soort was niet leverbaar; daarvoor in de plaats werd zonder bijbetaling een duurdere ham-soort geleverd!

Heb de volgende dag zelf gebeld of eerdere aflevering mogelijk was. Dat bleek mogelijk, maar dat wist ik dus niet. Verder alle lof. Alles was in orde en vriendelijke bezorger.

Pluspunten

Via internet boodschappen naar vakantieadres sturen.

geen

Pluspunten

Internet bestelling zeer goed uitgevoerd

Pluspunten

heel positief

ik vind het een goed bedrijf geen commentaar.

Pluspunten

Heel fijn om een supermarkt in het dorp te hebben die bovendien meer biedt dan alleen het gebruikelijke assortiment. De mogelijkheid om diensten te gebruiken van andere leveranciers zoals een stomerij en Post.nl betekenen vele voor het dorp. Prettige uitstraling en onder het nieuwe management een duidelijk upgrade. "Gouden" medewerkers. Goede openingstijden.

Vergeleken met andere, weliswaar, grotere supermarkten is het assortiment beperkt, maar ik kan er goed uit de voeten.

Pluspunten

Goeie klant vriendelijk en het bezorgen van wat je bestelt

Pluspunten

Het mest positieve wat ik kan bedenken is dat er totaal geen negatieve punten zijn.

Ik zou geen punten weten. Koop al jaren de wekelijkse boodschappen in dezelfde winkel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, vriendelijk, persoonlijk.

Leveren verkeerde producten.

Pluspunten

ik vind het een goed winkel

de prijzen mogen wat lager

Pluspunten

Goede bezorg service

Pluspunten

Ik vind Spar een heel prettige supermarkt met een zeer sociale, vriendelijke bediening.

Pluspunten

Helemaal top 100%

xxx

Pluspunten

Nooit problemen met mijn bestellingen. "Alles" kan. Goede service en bezorging

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en meedenkend!

Ik wou dat er meer van dit soort zaken zijn, waar mensen werken die hart voor de zaak en dus de klant hebben!

Pluspunten

Levering van een zeldzaam product en kortje lijntjes met de klant via de app over de levering.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk