Pluspunten

Klantvriendelijk. Even meelopen om boodschappen in de auto te zetten

Pluspunten

Erg klantvriendelijk!

Nee geen verbeter punten of tips. Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Eenvoudig bestellen via internet en op de afgesproken tijd bv bezorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitgebreide keuze. Bezorgd zoals afgesproken.

De producten staan door elkaar. Bv niet alle melk bij eljaar, waardoor ik de verkeerde verpakking koos.

Pluspunten

Erg vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Klantvriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke mensen bij Spar Nes ameland

De bestel-App van Spar laat veel te wensen over. Niet altijd erg gebruiksvriendelijk. Bekijk de App van AH eens: daar is veel van te leren. Veel artikelen zijn niet te vinden via 'zoeken'. Als je naar de aparte onderdelen gaat dan is er opeens veel meer te vinden. Dit is omslachtig. Artikelen (soorten) staan vaak door elkaar. De zoekactie laat bovenaan niet als eerste het meest relevante zien. Bezorgopties niet een week vooruit planbaar. Betalen via iDeal zou fijn zijn ipv contant afrekenen bij bezorgen. Assortiment beperkt mbt bio-producten (geen bio vleeswaren bijv.).

Pluspunten

Online bestellen makkelijk Super aardige medewerker in de winkel Alles stond klaar

Mogelijk maken afhaalmoment te wijzige

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

is nu al de tweede maal, eerst keer , ook veel te laat , en nu de bestelling gewoon vergeten?? ik begrijp het niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardig personeel

De keren dat mijn bestelling thuis geleverd werd, bleken er meerdere producten niet op voorraad te zijn en/of niet in het assortiment van de desbetreffende winkel. Ik heb er beeld bij dat een kleine vestiging niet alles in huis kan hebben, maar aangezien het online niet zichtbaar is of een product op voorraad is in de winkel, kom je voor vervelende verrassingen te staan. In dit geval schiet het principe 'online bestellen' zijn doel een beetje voorbij. Een optie is nog dat, wanneer een product niet op voorraad is, de winkel zelf een soortgelijk product naar keuze levert, maar het kan dan voorkomen dat je iets geleverd krijgt wat je liever niet eet, gebruikt oid.

Pluspunten

Grandioze service. Veel dank!!

Pluspunten

Vriendelijk bedrijf en je word er goed geholpen. En de bezorgservice kan een uitkomst zijn. Wanneer je bijv. Laat op het eiland aankomt.

Nvt

Pluspunten

Geen verbeterpunten. Alles goed verzorgd!

Pluspunten

Klantvriendelijk, persoonlijk, flexibel

Meer duurzame producten

Pluspunten

Erg positief Goede service Vriendelijk Snel

Pluspunten

Fantastische service met thuis bezorgen boodschappen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Heeft meer vers vlees in voorraad nodig, Moet geen dingen online tonen die ze NIET IN VOORRAAD/ASSORTIMENT HEBBEN Dit is eerder een online probleem dan iets anders.

Pluspunten

Online boodschappen voor 10 personen besteld: prima en makkelijk. Bezorging: op afgesproken tijd. Prima produkten.

Geen In mijn woonplaats Sneek is geen Spar. Anders zou ik er zeker naar toe gaan. Maar vlg vakantie op Terschelling doen we zeker weer boodsvhappen bij de Spar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk; betrouwbaar; snel.

Producten op website altijd voorradig hebben.

Pluspunten

aflevering was perfect

Pluspunten

Grote portie ziet er goed uit smaakt uitstekend

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slecht tevreden over de plaatselijke spar. We gaan sinds vandaag ergens anders online bestellen.

Pluspunten

De Spar is een fijne winkel de produkten zijn goed en het fruit is ook heel goed en lekker

De Spar zou ook Klok waspoeder moeten verkopen

Zijlweg 18