100 punten voor klantvriendelijkheid, assortiment mag wat breder

De service van de Spar is heel goed, er wordt altijd meegedacht in oplossingen. Het personeel is heel vriendelijk, en staat altijd voor je klaar. Het assortiment van versproducten biedt alle essentiële producten, maar mag breder wat betreft ingrediënten voor buitenlandse recepten.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Staan altijd voor je klaar. Geweldig

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snelle levering. Goede service.

fijne mensen

staan al tijd klaar om goed te helpen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Mijn ervaring met Spar is prima

Ruim assortiment en goede service

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Een hele goede betaalbare lunch, echt een aanrader.

Een goede gesorteerde lunch met wit en bruin brood. Voldoende jus d'orange en melk. De broodjes zijn zo goed gevuld dat je haast niet meer ziet wat er als beleg op zit. Dus een tip: schrijf het beleg op de sticker erbij. Bedankt en tot volgende keer.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alle bestelde dingen geleverd en doorgegen met welke boot we kwamen

Geweldig!

PRIMA

vriendelijk personeel ,goede bediening ,goede thuis bezorging

Goede afspraken kunnen maken, extra boodschap last minute kunnen toevoegen!

Zeer klantvriendelijk

Klantvriendelijk, deskundig, prima service en een prettige winkel om boodschappen te doen.

Zeer tevreden over de dienstverlening.

Als bewoner van een kleine kern, vind ik het belangrijk bij de Buurtsuper mijn wekelijkse boodschappen te doen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

ronald werkt gaag bij de spar in ammerstol

het winkel doet erg groet

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

De boodschappen stonden keurig voor de deur toen we in ons huisje aankwamen

En de volgende dag konden we de lege kratten meegeven toen de bezorger voor een ander huisje kwam.

Vriendelijk personeel

Leveringen gebeuren gratis alleen in de voormiddag. Zelf konden wij niet aanwezig zijn . Geen probleem alles werd mooi afgeleverd in de Stelhoeve. Bij aankomst kon ons weekend direct beginnen, geen boorschappen meer doen. Dank u Spar Wemeldinge.

Bieden producten aan die niet meer geleverd gaan worden

De in de website genoemde Sorbo afwasborstels blijken al uit het assortiment gehaald te zijn. Middels een correct telefoontje van de "lokale" Spar, ben ik hierover geïnformeerd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geleverd wat ik had besteld en precies op de gevraagde tijd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snel geleverd, overleg over bestellijst, prima kwaliteit producten

'sAvonds boodschappen besteld, volgende dag om 11 uur bezorgd. Enkele producten van mijn lijst moesten anders, daar werd ik vooraf keurig over gebeld. Kwaliteit producten is goed

Geen woorden voor

Super service, heel goed meegedacht Broodjes besteld voor begrafenis en tot in de puntjes geregeld ! Echt heel erg bedankt, jullie hebben een deel van de zorgen overgenomen

goed, alleen lastig om eerdere boodschappenlijstjes te gebruiken

Prettige website, makkelijk om de producten te vinden. Alleen niet gelukt om een eerdere boodschappenlijst te gebruiken. Moest dus opnieuw alle producten opzoeken

Heel goed.

Prima, makkelijke website om je bestellingen twee doen. Wordt keurig tot aan de voordeur bezorgd. Bij ons is geen bereik dus betalen via pin ging niet. We mochten het gewoon overmaken. Klein minpuntje: kom niet eerder want dan ben ik nog niet aangekleed.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ben heel blij met de vriendelijke service.

De boodschappen heerlijk bij me thuis gebracht.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Zeer klantgericht en behulpzaam.

x

Uitstekend!

Fijne mensen, gezellige bediening,mooie winkel,ruime sortering,prima bezorgservice.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Wij zij heel erg tevreden .

DE boodschappen komen altijd op tijd en worden goed bezorgd. En een hele goede service.

Klant vriendelijk

Goede klantenservice van Spar.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk