Oké, maar niet geweldig

Boodschappen besteld, op zich oké, maar niet helemaal tevreden. Kippenbouillon was er niet, dus kon ik niet bestellen. De bestelling kwam ruim een halfuur te laat, wc papier was vergeten (werd overigens wel daarna nog door een andere medewerker gebracht, dank!), kipfilet was een minder grote maar wel duurdere verpakking dan ik had besteld.

Keurig alles bezorgt

top service

super dat de bezorging vanaf 50 euro gratis is. En dat er zo snel geleverd kan worden! TOP!

Uitmuntende service!

Spar Veldt biedt uitstekende service. Zowel in de winkel zelf als de bezorgservice. Hele fijne winkel om daar de boodschappen te halen. Ook het personeel verdient een dikke 10.

Super Service

Makkelijke en snelle website. Uitgebreid assortiment.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede communicatie, snelle service!

Het is fijn zakendoen met de regionale supermarkt Spar Hof in Steenwijkerwold. Korte/directe lijntjes en uitstekende dienstverlening. Ook als je op het laatste moment nog even een fruitmandje wilt laten bezorgen of een vergeten boodschap wilt laten naleveren. Super!

Snelke levering, service een 10

Denkt mee, past zich aan qua tijden, snelle bezorging

Supergeweldig

Door corona niet zelf naar de winkel gekund netjes thuis de boodschappen bezorgd gekregen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Spar is voor ons onmisbaar!

Zeer tevreden over Spar, vanwege de klantvriendelijkheid, het assortiment, de service en de deskundige en correcte medewerkers.

Fantastische dienstverlening!

Ik bestelde voor t eerst on Line bij Spar en ik werd prima geholpen! Ook diverse aanpassingen van mij in de bestellijst zijn allemaal meegenomen en er werd op tijd bezorgd, alleen maar complimenten dus!

Ik was er erg mee geholpen

Ik ben blij dat de mogelijk heid bestaat om zo boodschappen te doen in geval van nood

Super service!

Super service geleverd!

makkelijk bestellen, ook nog toevoegingen en prettige bezorging

ik vind de webshop overzichtelijk, en het is fijn dat ik nog na kan bestellen via de e-mail. De bezorging in Oosterbeek is nog maar eens per week, dat vind ik jammer, maar begrijpelijk. De bezorgers zijn heel prettig en behulpzaam.

uitstekend!

Betrokken, duidelijke communicatie en korte lijnen!

Geweldig!

Heel betrokken en zorgzaam. Echt een aanwinst voor ons dorp en gemeenschap. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Zo blij dat ze nog latte praline hebben!

Hopelijk kan ik voorlopig hier nog terecht voor de praline latte.

Super klantvriendelijk

Doen er alles aan om aan de eisen van de klant te voldoen. Super eigenaren zo ook werknemers

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Niet op de hoogte van mijn bestelling

Ik deed een bestelling en enkele dagen later ging ik deze zoals afgesproken ophalen. Meer dan de helft was niet op voorraad en ze wisten niets van mijn bestelling. Toch kwam de verantwoordelijke met een geprinte versie...nooit meer

uitstekend

erg aardig, op tijd, alles netjes ingepakt, gewoon heel erg goed. Was er heel blij mee omdat ik best voorzichtig moest zijn tijdens de lockdowns ivm Corona

Prettig

Snel, goede service, fijn contact

Bestelling niet geleverd

Ik heb online een bestelling gedaan en alles is geaccepteerd. Dan ga ik ervan uit dat het in voorraad is en dat het geleverd wordt. Het zou vrijdag opgehaald worden, is daarna verplaatst naar maandag en maandag geannuleerd. Ik vind het niet acceptabel. Je mag mijn bestelling niet annuleren omdat iedereen aan het hamsteren is. Had dan online bestellingen daaraan aangepast. Echt slechte zeer matige service!!

Afschuwelijk

Ik heb mijn boodschappen online besteld via Spar online, daarvoor heb ik een bevestiging email voor ontvangen. Ik ben op zondag 20 maart tussen 09.00 en 10.00 in de ochtend, naar mijn spar locatie gegaan om de boodschappen op te halen. De oudere dame aan de kassa was heel ontevreden over het feit dat zij niet op te hoogte was van deze service van Spar. Na het lezen van mijn bevestigings email, belde de mevrouw bij de kassa belde iemand op en vroeg deze persoon wat zij moest doen. Mij werd verteld dat er geen boodschappen in de magazijn zouden zijn en dat ik hierover een email heb ontvangen. Maar ik heb daarover geen email ontvangen, niet in de inbox en niet in spam folder. Zeer teleurstellend. Deze mevrouw was er van overtuigd dat ik hier wel een e-mail over heb ontvangen, vond dat heel vreemd gezien dat zij net leerde over deze boodschap service, er over klaagde dat niemand haar iets verteld en dan nu heilig overtuigd is dat ik een annulering email heb ontvangen. Heel het process was teleurstellend en volgens mij is Spar gewoon niet te vertrouwen. Vanaf nu ga ik gewoon naar de AH of de Jumbo.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijne winkel, goede producten, prettige bezorging, kortom: vooral zo doorgaan! Nu de Corona-narigheid achter de rug is, ga ik ook weer zelf boodschappen doen, echter SPAR is niet echt in de buurt....

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Geweldige service!!!

last minute bestelling kon snel geregeld worden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Héél erg goed!!

Ondanks het feit dat, volgens het online systeem, we de boodschappen de volgende dag hadden moeten ophalen, werd er de moeite genomen om de boodschappen al op de middag van de bestelling klaar te hebben. Daarnaast werd alles, netjes geordend in een doos, aan de weg gezet (wij hadden Corona, dus konden de winkel niet in) en werd mij (ook ivm met ons ziek zijn) de factuur toegestuurd, zodat ik niet de winkel in hoefde om te betalen. De medewerker van de Spar in Otterlo, Otto, was supermeedenkend en -behulpzaam! Echt héél erg fijn!!!!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk