Ben heel goed geholpen

Het contact met spar was uitstekend

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Mooie winkel met mooie verse spullen

Ik had laatst een ingrediënt nodig voor een recept. Die hadden jullie niet maar jullie dachten mee wat ik daar voor in de plaats kon nemen. Fantastisch toch!!!!

prima service

Goeie en snelle service. Dubro afwasmiddel en Popla wc papier zaten er niet bij. Wellicht niet op voorraad? Is er een manier om dat te laten weten, dan kan ik eventueel een andere merk opgeven? En dan vriendelijk verzoek: wilt u mij nog de rekening sturen zodat ik die kan betalen? Dat is namelijk nog niet gebeurd en dat wil ik natuurlijk wel doen.

Geweldig ook makkelijk te coördineren.

Zeer goede ervaring

Geweldige service

Zeer vriendelijk! Ze bellen netjes als iets niet voorradig is.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Makkelijk bestellen en wat een service wat koel moet in de koelkast en de rest op de eettafel, dat is vakantie

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima, snel, gemakkelijk en vriendelijk geholpen.

Ga zo door!

geweldige winkel

altijd bestellen wij bij spar de korte poten vriendelijke mensen en als ze iets niet hebben bellen ze en bezorgers altijd vriendelijk

vriendelijk en behulpzaam personeelpers

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Het was er op tijd alles keurig ingepakt en betaling verliep volgende dag soepel .

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Kon mijn online bestelling niet leveren

Geen bericht gestuurd over annuleren en/of niet kunnen leveren

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Leveren altijd netjes en op de afgesproken tijd

Geen klachten, altijd keurig op tijd.

Goede artikelen super levering

Aanrader

Fijne spar, assortiment is precies goed. Er was iets mis gegaan met bezorgen, en dit werd direct opgelost, ookal was het laat op de avond!

goede bezorging

vlotte levering

Op en top service

Nog voordat wij bij ons vakantieverblijf waren gearriveerd, had Spar al de boodschappen geleverd en was alles al in de koelkast gezet! Helemaal top!!!

Heel goed klantvriendelijk

Keurig op tijd tot aan de voorraad kast gebracht

Super goed

Het is super voor elkaar

Makkelijk site en snelle bezorging

Duidelijke site, keurige en snelle levering en bestelling klopt.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

In de winkel is het prima

Aandachtspunt Bij het bezorgen van de boodschappen klopt de bestelling niet altijd. Bijv cafeïne koffie besteld krijg ik roodmerk koffie.

Klantvriendelijk en een goede service.

Top...!!!

Geweldige supermarkt gewoon bij ons op het dorp!

Mooie winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Klantvriendelijk,, goede service en boodschappen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Mooie winkel, lieve mensen, geweldige service.

Foodservice is al net zo geweldig als de winkel zelf. Dinsdag met ons team genoten van de heerlijke verse broodjes en dranken. Prima kwaliteit en zeer betaalbaar.

Op woensdag de boodschappen besteld. Ik kon een tijdvak kiezen. Gekozen tussen 16u-18u, om iets na 16u waren ze er al met de boodschappen. Ook alles wat ik besteld had was er.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk