Super fijne service

Ik ben prima op de hoogte gesteld. Super fijne servive zowel via de mail als in de winkel zelf. Zeer klantvriendelijk .

Helemaal goed en tevreden.

Het was even wennen,om als nieuwe klant,via e-mail bij SPAR te bestellen. Maar ik vond het bestellen bij SPAR beter dan ik gewend was.

Super blij met mij geleverde 'boodschappen'

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super lekkere salades! Echt een aanrader

Ik heb ons hele kantoor al aangestoken met deze salades! Super lekker en je krijgt echt waar voor je geld. :)

Prettig contact.

Plezierige contacten, goede service,\ en bezorging.

prima service!

De service van Spar Hindeloopen was bij de bezorging van de boodschappen prima.

Prima bezorging, goede kwaliteit

Hier niet eerder besteld, door ziekte noodzakelijk. Prima!!!

Prima winkel

Vlotte service en ruime keus

Fijne service

Fijn zo’n service op het dorp als het even niet lukt zelf boodschappen te doen!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijn dat er geen minimum bedrag is vereist

Ik kwam erachter dat je via Spar boodschappen kan bestellen en gratis kan ophalen, zonder dat er een minimum bedrag besteed hoeft te worden. Helaas kreeg ik op de dag van afhalen een bericht dat de bestelde producten niet op voorraad waren.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Service goed, prijs te duur

Het was prima service, alleen waren de producten veel te duur

Goede en snelle service.

Jammer dat alle producten niet aanwezig waren; ze waren vervangen door soortgelijke producten maar helaas pasten die niet in ons dieet.

Bestelling altijd keurig en op afgesproken tijdstip geleverd.

Medewerker denkt mee en belt als iets niet geleverd kan worden. Super toch. Bestelling altijd keurig en op afgesproken tijdstip geleverd.

top winkel

fijne winkel in ons dorp

Teveel producten uit mijn bestelling misten.

Het assortiment was al niet groot, maar bij het ophalen (bezorgen kon niet in mijn wijk in de stad) miste er ook nog een aantal producten of kreeg ik ongevraagd een variant. Van de meeste dingen die ik miste, werd dit vermeld bij het ophalen, maar toen ik 's avonds bloemkoolsoep wilde maken, had ik geen bloemkool....

Super goede bezorgservice!

Voor het eerst online boodschappen besteld omdat ik vanwege corona niet naar de winkel kon. Maar als het lukt, ga ik weer graag naar de winkel. Dat is voor mij een gezellig uitje!

prima, nette , snelle levering

We hadden via het bedrijf een bestelling gedaan. De geleverde spullen waren goed gekoeld en netjes ter plaatse gebracht.

Prima service!

Prima, snelle service, goede kwaliteit, aardige mensen.

Fijn dat SPAR mijn boodschappen zo snel geleverd heeft!

Correcte bezorging door een aardige bezorger.

Prima geregeld

In één woord: pima.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heel erg klantvriendelijk en een goede klantfocus

Altijd zee behulpzaam

Ik ben echt onwijs blij met Spar! Wij werden netjes gebeld toen er een bepaald product niet op voorraad was en we kregen de gelegenheid om te bepalen of we een soortgelijk product wilden of niet. Daarnaast konden we zelfs dezelfde avond nog onze producten krijgen, wat supersnel was en prettig was. Daarnaast werden de producten goed verpakt en vers bezorgd en de bezorger was vriendelijk. Ontzettend blij!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super service mogen velen een voorbeeld van nemen

Bestelling geplaatst maar zag in de app dat het geannuleerd was. Bleek niet het geval en kon netjes mijn bestellingen ophalen.

Uitstekende service en klantgericht

Uitstekende service, klantgericht