Teleurstellend voor een eerste keer…

Niet alles volgens bestelling geleverd. Verder relatief duur. Maar belangrijkste bezwaar vind ik dat er aantal producten waren met een wel zeer beperkte houdbaarheidsdatum, waaronder groente en vlees. Niet handig als je voor meerdere dagen besteld hebt. Bananen waren op de dag zelf al met veel bruine plekken…

Heel tevreden

Wordt netjes bezorgd. Vriendelijke mensen Als er iets niet is even n belletje en foutjes worden keurig hersteld

Geweldig vriendelijke service

Boodschappen tot aan de deur gebracht op het vakantiepark. Heel vriendelijke man die het kwam brengen.

Niks op aan te merken

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heel erge klantvriendelijke medewerkers.

Altijd een glimlach of een lolletje bij de kassa. Klant vriendelijk personeel. Leuke aanbiedingen. Maar ook de haarklemmen kun je hier ook het beste kopen. Zijn van goede kwaliteit en doen niet onder voor duurdere merken. Blijven goed op hun plek en klemmen prima.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Gisteren was het de eerste keer, dat er boodschappen thuis zijn bezorgd, ik kan er dus nog niet zoveel over zeggen. Het was goed en het eventuele vervolg moet nog uitwijzen, hoe tevreden ik hierover ben

Superservice!

Makkelijk, snel en goed!

Het bestellen was makkelijk. De bezorging iets later dan aangegeven. Het betalen aan de deur ging ook soepel. Al zou een betaling met Ideal nóg makkelijker zijn.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Spar Steenwijkerwold staat altijd klaar voor de klant

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Je bent er altijd welkom

Ik snap dat sommige misschien denken: ja, natuurlijk ben je er welkom want het is een supermarkt. Maar welkom zijn en welkom (laten) voelen is een groot verschil. Complimenten als je dat voor elkaar kunt krijgen. Grotendeels komt het door de benadering van de mensen zelf en dat is helemaal goed.

Persoonlijk en dichtbij!

De SPAR winkel in het dorp is echt een verrijking en een verademing. De klantvriendelijkheid staat hier met stip op 1 en geen vraag is te gek of teveel gevraagd.

Klant vriendelijk en goede service

Bereid om iets extra te doen om klanten vasttehouden

Echt jammer dat je via de site niet weet of het produkt er werkelijk is!

Je gaat er bij het bestellen vanuit dat het produkt er is.

Toppie

P rima

Helemaal goed

Super klantvriendelijk!

Wederom een vriendelijke en goede service. Makkelijk op afstand te bestellen en snel bezorgd! Zo kan ik op afstand toch mijn moeder helpen met de boodschappen…Ik ben er heel blij mee!

Producten van hoge kwaliteit en service optimaal

Alles werd bezorgd bij mijn vakantiehuisje, het online bestellen werkte prettig, veel keuze in producten. Account aanmaken was dit keer beetje moeizaam, maar dat kwam omdat ik al een account had wat ik was vergeten

geweldige service

Snel accuraat en zeer vriendelijk personeel erg behulpzaam

teleurgesteld

verder ben ik prima tevreden over de spar, kwaliteit , het aanbod en producten zijn prima. Door omstandigheden heb ik de boodschappen vorige week laten bezorgen, Tenminste dat was de bedoeling: ik heb donderdagmorgen de boodschappen besteld en ze werden maandag !!!! pas geleverd. ik vind dit een misser , zo prijs je jezelf uit de markt

prima winkel

goede service en thuisbezorgd service en klantvriendelijk

Super spar

Altijd klantvriendelijk. Gezellige winkel, Service ten top!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

prima bedrijf met vriendelijke medewerkers

Ben heeeeeeeeel erg tevreden

Voor mij fantastisch, ik ben in het buitenland, maar als ik mijn wensen stuur, zijn ze altijd daar om mij mijn wensen te ervullen, met opsturen etc. Fantastisch fantastisch!!!!!!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima service en vriendelijk en attent personeel.

Superfijn

Kon even niet naar buiten ivm quarentaine, maar Arno bezorgde gewoon aan de deur :)

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk