Goede, fijne service. Niet duur, fijn om nu het bedrag over te maken, niet erg!

Uitstekend.

Goede service, klantvriendelijk. Gezellige bedrijfsleider.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super service. Online bestellen is super gemakkelijk. En binnen paar uur staat het in je eigen huis!

cijfer 8 goed

supergoed

Prettig persoonlijk

Vanwege quarantaine online besteld in plaats van naar de winkel te gaan. Bestelling is prima verzorgd en op tijd geleverd.

Super...

Zeer vriendelijk. Je voel je welkom in de winkel... 1 tip heb ik wel...als je broodje of zo besteld online...stikker er op doen betaald...zodat ze bij de kassa kunnen zien dat het betaald is... Verders een top winkel kom er graag

Fijne en snelle service!

Snelle persoonlijke service

Snelle persoonlijke service!

Vriendelijke en goede service

Vriendelijke medewerker belde 2 x voor overleg omdat een paar producten niet leverbaar waren

Een geweldige service

En als eem product niet vooradig is word je gebeld en word het super opgelost. En de mensen bij Spar citty Leeuwarden zijn erg vriendelijk en vrolijk.

Zeer klant vriendelijk

Ik had Corona en hebben fantastisch grholpen

Top service!

Goed en snel geleverd, vriendelijk personeel.

Om dat spar mooie uitstraling heeft

Dat verse producten zeer lekker zijn om vaker te3 kopen

Fijn een winkel dichtbij

Winkel er regelmatig en online winkelen tijdens quarantaine het is ideaal. Klein minpuntje is dat je weleens misgrijpt, niet aangevuld of uitverkocht.

Alles super geregeld en snel geleverd.

Snelle levering, en als er iets niet goed ging, werd dat weer mooi rechtgezet. Ook fijn dat als een product niet voorradig bleek, er een alternatief werd gezocht. Nog graag een tip: sommige (m.n.) kant en klaar maaltijden waren eind van de week niet voorradig. Ik moest dan vragen om voor de volgende week te reserveren; dat mag ook uit eigen beweging: even laten weten en klaar.

Goede service Top!

Tijdens quarantaine bestelling laten bezorgen Top

Tevreden

Als regelmatige klant ben ik tevreden over de SPAR. Nette winkel. Vriendelijke mensen. Soms niet alles in voorraad. Geeft niet. Dat is bij de andere supermarkten ook weleens zo.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Vriendelijke bezorger, mooie produkten.

Alles ging vlot en de prijs was ok.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ondanks vele zieke collega's had de communicatie rond de bestelling beter gekund. Als er op een bepaald tijdstip iets geleverd moet worden, en het wordt later ivm de vele zieke collega's, laat dit de klant dan weten. Nu moest ik 50 minuten na de levertijd nog bellen waar het gebak bleef. De eerste collega's die kwamen vroegen al of er geen gebak was. En het was notabene nog geen 50 meter bij de winkel vandaan.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prettige bezorger hij komt de afsprake na. Spar geeft geweldige service in de winkel en aan huis

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

gemoedelijk, vriendelijk en top service

ik voel me altijd op mijn gemak bij deze winkel. groot en ruim assortiment. is het er niet kan het vaak besteld worden. service voor verse belegde broodjes is ook top verzorgd. dus zeer tevreden!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Er werd keurig gebeld toen een product niet voorradig was en naar alternatieven gezocht

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Top service en vriendelijk personeel

Alles altijd prima geregeld.

Onvriendelijk gedrag personeel

Ik kom regelmatig in de spar op lubeckplein me dagelijkse dingen halen. Helaas ervaar ik van die jonge meiden geen vriendelijk gedrag naar klanten het is heel storend als ik dat aangeef nog 'n keer n grote bek na te krijgen. 1 jonge zaterdag hulp de wel vriendelijk naar klanten is valt hier buiten.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk