Perfect service voor als je even niet naar de winkel kan gaan

Bestelling is gewoon netjes uitgevoerd. En koelkast producten waren nog netjes koel

Perfecte verwerking correcte aflevering Spar Achterveld is top Tip: Bij factuur QR code voor snelle betaling toevoegen

Top,

Prima service, basisassortiment is aanwezig en zelfs meer

Goed boodschappen werden op tijd bezorgd en ook binnen een 1 dag en dat ook nog eens op zaterdag.

Dank aan Spar-Cupido Terschelling. Prima gedaan

Top geregeld

Boodschappen netjes per categorie bij elkaar

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima service, vriendelijke mensen. Website / bestelprogramma kan beter / gebruikersvriendelijker

Prima service, vriendelijke mensen bij SPAR Blijham. Website / bestelprogramma kan beter / gebruikersvriendelijker gemaakt worden o.a. meer artikelen opnemen, zoekfunctie werkt niet altijd goed. Beeld van wat de komende periode de aanbiedingen worden zou fijn zijn etc.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Op tijd. Tot aan de deur, contactloos betaald

Zie hierboven vermeld

In COVID tijd super service

TOP

Alles was prima in orde en vriendelijke bezorger, die bereid was de boodschappen naar de woonkamer te brengen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goed optijd bezorgd en alles was aanwezig! Makkelijk afbetaald prima berzorgservice! :D

Goede snelle sevice

Vriendelijke bezorging en snelle service

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd heel tevreden over de bezorging

Ik ben altijd heel tevreden als ik een bestelling heb gedaan Ze zijn ook heel klantvriendelijk

Slechte ervaring

Ik heb wat besteld en dat zouden ze vrijdag leveren, dus blijf je thuis. Echter vrijdag en zaterdag gewacht maar niets geleverd. Dat is slechter service dacht ikzo.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Bezorgservice met een nostalgische touch!

Wij zitten als gezin thuis met Corona. Na speuren op internet kwam ik bij Supermarkten uit die pas over een paar dagen zouden kunnen bezorgen. Dat is in deze tijden niet handig! Bij de Spar kon ik meteen reserveren voor de volgende dag. Het werd netjes in dozen bezorgd door een vriendelijke bejaarde man die naar mijn idee nog heel veel plezier had in het bezorgen! Hij was helaas het diepvries doosje vergeten. Maar na een telefoontje werd het netjes nabezorgd en ik kon er zelfs nog wat bij bestellen (de broden die ik zelf vergeten was) kortom dit gaan we vaker doen! Heb het al meer mensen aangeraden mede door de korte tijd tussen bestellen en bezorgen!

M

Goede ervaring

Boodschappen keurig bezorgt en datums goed houdbaar

fijne supermarkt

bestel altijd per email, op de website duidelijk minder keuze dan in de winkel

Super !!

Heel erg goed geregeld !

Superrrr

Top !

Door onvoorziene omstandigheden kon ik niet naar de winkel en moest mijn man onverwachts op route met de vrachtwagen. We konden t direct bestellen en in de avond nog ophalen !!! Top Service

Volgens afspraak en netjes verpakt geleverd.

Voor het eerst online besteld, is goed bevallen.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk