heel tevreden over alles

mijn ervaring de spar is klantvriendelijk winkel is altijd top netjes in orde je hoeft niet lang te zoeken alles overzichtelijk

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Uitstekend!!! Ga zo door!!

simpel, goed, snel

bestelling ging heel makkelijk, kon zelfs eerrder geleverd worden en geen heisa met statiegeld kratten etc

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Snelle services, mooie vers producten

Vriendelijk geholpen, de groenten en fruit was echt vers en mooi van kwaliteit

Netjes volgens afspraak

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super goede service, heel blij mee

Voortreffelijk

Goede service altijd op

Alles uitstekend gegaan.

Super handige en goede service.

Fijne winkel met een persoonlijke benadering

Ik doe bijna al mijn boodschappen in de Spar. Wat ik fijn vind is dat ze proberen om de producten die ik mis in het assortiment aan te schaffen. Ze kennen me in de winkel, zijn vriendelijk en gezellig. Ik woon in een dorp en vind dat je daar ook je boodschappen moet doen, zodat de Spar ook blijft. Iedereen zegt dat het duur is, maar mijn ervaring is dat dit niet zo is. Naasr de A-merken zijn er ook veel huismerken in het assortiment. Top winkel

Boodschappen op tijd bezorgd!

Heel fijn dat ik uit verschillende tijdvakken kan kiezen om te bezorgen. De bezorger was ruim op tijd en alle producten zijn binnengekomen.

Vriendelijke werknemer die contact opnam dat er producten niet waren en alternatieve aanbood wel jammer dat alles wat op de website stond niet leverbaar was vanuit de spar waar ik het besteld had

Een prettige winkel met vriendelijk personeel

Kan beter.

Best wel wat artikelen staat niet in jullie bestand en moeten handmatig vermeld worden. De tijd van leveren is niet altijd de afgesproken tijd (erg lastig omdat wij rekening moeten houden met onze andere afspraken). Regelmatig kunnen bepaalde artikelen niet geleverd worden. Voor het mooie een te klein assortiment.

Uitstekende service

Lunchpakket besteld en die is prima op tijd geleverd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super service, snel besteld en afgeleverd. Netjes geholpen .

Super service

Ze denken met je mee. Flexibel. Goeie communicatie.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Besteld en de volgende dag keurig gebracht

Goed geregeld. Jammer dat niet alles op voorraad was.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Zelfde bestellen en zelfde dag bezorgen

Super vriendelijk

Vriendelijk netjes goede producten

Geweldige service

Besteld via site. 1 product was niet leverbaar. Hierover werd direct gebeld en opgelost. Snelle levering. Aardige mensen. Geweldige service!

correcte bezorging en vriendelijke bezorger!

De Spar bezorgt daar waar andere supermarkten niet bezorgen, zelfs op de camping! Alleen bij de Spar is het mogelijk contact te hebben over je bestelling b.v. over producten die niet online zichtbaar zijn.

het bestellen ging makkelijk en toen ik belde omdat ik wat vergeten was werd ik vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

prima service

Goede buurtwinkel

*****

Quick and helpful in these times of covid.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Service, vriendelijkheid en assortiment van SPAR Lemmer.

Maar sinds gisteren is SPAR Lemmer helaas helaas helaas voorgoed gesloten

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk