Vlotte bezorging

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Jammer dat alles wat ik wou hebben niet in de webshop staat.

Vriendelijk en hulpvaardig

Lekker dichtbij

De buurtsuper dichtbij; online bestellen, thuisbezorgd.

Het was goed verzorgd

Zal ik vaker doen!

Super service

Als je afhankelijk bent door Corona en de deur niet uitkan , super service zelf als je dan nog wat na besteld

Voor de eerste keer online besteld

Goede service, vriendelijkVan 2 artikelen 1 stuks te weinig berekend!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijn dat je op korte termijn kunt bestellen en dat het de volgende dag bezorgd wordt.

Zie bovenstaande. Erg blij mee. Had een paar andere dingen gekregen dan besteld maar dat had ik al gezegd over 1 product bij de bezorging en ik had ook nog gebeld dat 1 product 2x aangeslagen was. Dit doorgemaild na overleg met de gesproken medewerker.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Jullie service en producten zijn hartstikke goed.

Duidelijk en snel

Duidelijke website en snel geleverd. Gewoon top!

Super vriendelijk personeel

Broodjes bestellen is makkelijk

Via lunch site is broodjes bestellen echt super makkelijk. Spar Ens voldoet ook aan alle wensen, bij opmerkingen kan je alle wensen aangeven en als iets niet voorradig is wordt er netjes gebeld en overlegd. Altijd naar tevredenheid opgelost.

Heel fijn dat dit binnen Creil mogelijk is!

De service is digitaal heel goed toegankelijk gemaakt en eenvoudig te doorlopen.

zeer matig

weinig keus, slechte levering, kapotte produkten, alles door elkaar in bakken, duur, te weinig geleverd, vieze bakken korte t.h.t. we zijn helaas verplicht bij spar te bestellen anders deden wij dit dus echt niet

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

bestelling in goede orde ontvangen

tussen 10.00 en 12.00 bezorgingsafspraak. was echter veel vroeger. boodschappen plus rekening wel voor de deur dus tevreden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Kon volgende dag al bezorgd worden. Erg prettig.

Waar anderen dagen vol zitten, heeft Spar eigenlijk altijd de volgende dag gelegenheid om te bezorgen. Paar producten niet ontvangen / andere producten ontvangen

Super kwaliteit en service

Duidelijke website, goede kwaliteit van de producten en hele goede service!! Echt een aanrader!

Correct bezorgd

Producten waren zoals besteld, alleen de kwaliteit van de bananen is niet om over naar huis te schrijven. Ander fruit en versproducten zijn wel goed.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Maken waar, wat ze beloven op de site

Werden zelfs nog netjes gebeld over een ontbrekend product of we soortgelijk wilden of niet. Zeer netjes.

fijn

door covid kan ik zelf niet naar de winkel en doen zij mijn boodschappen

Zeer servicegericht!!

Mocht er een onduidelijkheid zijn in de bestelling van maaltijden voor mijn moeder, wordt er altijd telefonisch contact opgenomen. En het komt altijd goed. Geweldig.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goede service en kwaliteit, vriendelijk personeel

Zie hierboven ;)!

Prima geregeld

Ik kon alles goed regelen sommige spullen waren er niet kreeg ik vervanging prima

Mij ervaring is goed.

Zijlweg 18