Klantgericht
Vriendelijk klantgericht en sociaal betrokken.
17 March 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 10.853 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Uit de recensies blijkt vooral positieve ervaring met vriendelijk personeel, goede service en betrouwbare levering. Enkele opmerkingen gaan over prijsverschillen en af en toe miscommunicatie. Klanten waarderen het brede assortiment en verse producten. Over het algemeen wordt Spar geprezen om klantgerichte aanpak en betrouwbaarheid.
Vriendelijk klantgericht en sociaal betrokken.
17 March 2025
Arianne
Rijswijk Nb
Wanneer ik iets online bestel wordt het op het afgesproken tijdstip bezorgd. Klasse!
10 March 2025
Bartele
Oudega Gem Smallingerlnd
Vriendelijk personeel.
Henk
Bredevoort
Er is geen één Spar zoals deze. Met oog voor de mensen. Vriendelijk, behulpzaam en ze staan altijd voor je klaar. Tonen interesse en leven mee. Dankjewel lieve Spar medewerkers.
B.
Garderen
De boodschappenlijst is het enige item wat goed werkt, voor al het andere heb je veel tijd en héél veel geduld nodig. Bij het zoeken naar een bepaald product komen er bladzijden vol met aanverwante artikelen tevoorschijn waar toevallig ook wat ingrediënten in zijn verwerkt als in het opgevraagde artikel. Wij wonen niet dicht bij winkels dus bestellen vaak via webshops dus het is niet zo dat we geen ervaring hebben met online bestellen. Ik weet zeker( ook van horen zeggen ) dat dat onze spar hier klanten kost!
Beveelt niet aan
Marjan
Babylonienbroek
Wederom hebben wij mogen genieten van een heerlijke lunch, wij bestellen tegenwoordig onze zakelijke lunch bij de Spar in Andel. Super service gericht, lekker vers en top service.
3 March 2025
Aardig personeel.
24 February 2025
cleo
Horn
Recentelijk zowel boodschappen en maaltijden laten bezorgen. Dat was allemaal prima verzorgd. Assortiment kleiner dan bij ah, maar dan maar een andere keuze. Ik ben blij dat er nog steeds zo’n type winkel is.
19 February 2025
Rien
Ittervoort
Hulpvaardig en vriendelijk.
19 February 2025
Marjan
Hoorn Fr
Geweldig. Had iets besteld. Eigenaar dacht dat hij het niet had binnen gekregen en heeft zijn uiterste best gedaan om het alsnog te kregen.
18 February 2025
Gera
Ede
Ik heb een bestelling geplaatst online om in de winkel af te halen. Bij afhalen lag de bestelling niet klaar. En zelf uit het winkelrek moeten halen. Wat er fout is gegaan weet ik niet, maar een geluk dat het artikel er nog was anders was ik voor niks naar de winkel gereden.
Beveelt niet aan
17 February 2025
Petra
Eygelshoven
Vriendelijk personeel en TOP kwaliteit. Hier kom ik graag terug. De Belfeldenaer.
17 February 2025
Huub
Belfeld
Paar broodjes besteld die super belegd waren. En onwijs lekker vers. Precies op de aangegeven tijd bezorgd. Ik vind een echte aanrader voor iedereen. Wij gaan er zeker meer gebruik van maken.
16 February 2025
Mark
Nieuwe Pekela
Er was een besteld artikel niet. Werd er netjes gebeld voor een passende oplossing
13 February 2025
Lily
De Heen
11 February 2025
janneke
Burgh-Haamstede
Vriendelijke bezorgers Altijd op de afgesproken tijd Aandacht voor de klant. Winkel telefonisch bereikbaar. Wat minder is is vaak het functioneren van de website van de Spar, maar dat ligt niet aan Spar Berghuis. Verder dik tevreden
26 January 2025
sjoukje
West-Terschelling
fantastisch assortiment, maakt boodschappen doen een gezellig moment en je kan altijd vragen en krijgt geheid antwoord van het vriendelijke personeel
21 January 2025
Lucia
Oosterhesselen
Het is een fijne winkel. Niet te groot, maar wel een goed assortiment! Ik kom er graag!
20 January 2025
Arina
Breda
Ik denk dat er weinig winkels zijn die service en klantencontact zo hoog in het vaandel hebben dan deze Spar. Wat een toppers zijn jullie zeg. Ga zo door!
7 January 2025
B.
Garderen
Fijne winkel en de bezorgdienst is geweldig. Aardige mensen brengen de bestelde kwalitatieve producten.
5 January 2025
Teresa
Usquert
De wekelijkse boodschappen zijn hier te duur, maar voor de vergeten spulletjes kom ik hier elke dag
2 January 2025
Anita
Oud-Vossemeer
Wij zijn zeer tevreden over onze spar winkel en het bezorgen van producten. Jammer dat de groenten af en toe niet echt vers zijn
27 December 2024
marc
Heusden Gem Asten
goede service
26 December 2024
K
Woudrichem
De Spar medewerkers zijn prima....door ziekte ben ik gedwongen winkels te mijden.....echter SPAR Muiderberg maakt mijn leven makkelijker door precies die boodschappen te bezorgen die ik besteld heb en altijd middels een vrolijk contact moment.
23 December 2024
W.
Muiderberg
Bestel boodschappen bij SPAR
✓ voor €4,95 bezorgen wij de boodschappen
✓ vanaf €50 is bezorging GRATIS
✓ we hebben geen minimum bestelbedrag
✓ vandaag besteld, vandaag geleverd
Je vertrouwde SPAR winkel doet voor jou de boodschappen. De boodschappen worden op de dag van bezorging (of ophalen) door de medewerkers van de SPAR winkel ingepakt. Zo ben je verzekerd van verse & kwaliteitsproducten. Bestel je regelmatig dezelfde boodschappen, maak dan gebruik van de handige boodschappenlijst functie.
De medewerkers van SPAR zijn al jaren hét bekende gezicht uit de buurt. Zij zetten nét een stapje extra om SPAR online net zo dichtbij te laten voelen als de winkel om de hoek.
Zijlweg 18
5145NR Waalwijk