Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat leveringen snel en keurig verpakt zijn. De planten worden als realistisch en van hoge kwaliteit beschreven. De communicatie wordt vaak als duidelijk ervaren en een probleem wordt doorgaans snel opgelost. Over het algemeen wordt de service als betrouwbaar en bevredigend ervaren.
Duidelijk antwoord op vragen, hele snelle levering. Had verwacht dat ze iets minder “kunstplant” zouden zijn maar toch blij mee.
1 August 2026
Anna
Harderwijk
Wat een enorm mooie echt lijkende planten. Zoiets fleurt de woning op.
28 July 2026
Jos
Veldhoven
Plant is mooi ben tevreden maar ik heb er een zwarte bloempot bij besteld en niet ontvangen...
30 May 2026
Andreas
Niederkruchten/Elmpt
Snelle en goede levering.
25 May 2026
Wim
Rotterdam
Ik kan geen beoordeling geven terwijl ik het bestelde artikel nog niet uitgeleverd heb gekregen omdat het bedrijf vanwege vakantie gesloten is. Dus heea beter op elkaar afstemmen
4 May 2026
Jos
DEVENTER
bestellen prima, levering prima, verpakking prima. Duuus alles goed
22 April 2026
Denise
Dongen
Mooie Yucca gekocht die eruit ziet als een echte
21 April 2026
M.P.
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Snel geleverd en goed ingepakt. Hele mooie kunstplanten, niet van echt te onderscheiden. Ik ga vast meer bestellen.
31 March 2026
Priscilla
Oudenbosch
Er is geen opvolging van stand van zaken.
27 March 2026
Arjan
Enschede
Na bestelling snel geleverd en de kunstofplant voldoet aan onze wensen.
13 March 2026
Daan
Oost-souburg
Super mooie plant. Niet van echt te onderscheiden. Heel blij mee
13 March 2026
MJC
Assendelft
Top quality plant, feels real to the touch. Will for sure order again! Super fast delivery service. Thank you.
28 February 2026
Cristina
Hoofddorp
Zeer tevreden. Mooie planten, keurig op tijd geleverd en goed verpakt. Aan te bevelen. Ook duidelijke instructie hoe de planten uit te vouwen.
27 February 2026
Ricus
Leeuwarden
Een super mooie plant. Deze oversteeg mijn verwachtingen.
21 February 2026
Paul
Berkelland
Snelle levering van prachtige kunstplanten. We zijn heel tevreden!
12 February 2026
Marga
Groningen
Snelle levering, en goede kwaliteit
11 February 2026
Emmy
Tiel
X
4 February 2026
EDDY
Zele
Mooie ficus aangeschaft ziet er als echt uit. Goede prijs en snel en prima verpakt geleverd. Top!
2 February 2026
Ronnie
Nijmegen
Prachtige plant, werd heel snel bezorgd, ben er heel blij mee Vriendelijke groeten Cobie Haasnoot
31 January 2026
Cobie
Rijnsburg
Eerlijk is eerlijk, de plant is echt supermooi. Werkelijk niet van echt te onderscheiden. Ik ben altijd heel kritisch, maar de plant is top.
28 January 2026
Miranda
Zeist
Mijn plant zal de volgende dag bezorgd worden ik heb de hele dag zitten wachten maar toen bleek die niet door door DHS niet opgehaald te zijn het had wel even op zijn plaats geweest daar mij over intelichen zodat ik niet heel de dag thuis moest blijven bovendien was het een cadeau voor iemand die in het weekend jarig was nu kreeg ik die plant na het weekend
27 January 2026
Wim
Rotterdam
Vlotte bezorging en een mooie plant.
22 January 2026
Gemma
Grou
Kreeg hem als verrassing thuis. Was blij met deze plant
17 January 2026
Anneke
Zoetermeer
Netjes gemeld dat de sierpotten niet op voorraad waren die kwamen maandag binnen en dan zou het gelijk verzonden worden maar kreeg maandag een mail waarin stond vermeld dat ze in begin van de avond in de buurt van Nieuwegein waren en hebben ze de bestelling persoonlijk bij mij thuis afgeleverd super mooie producten en een TOP service vandaar een 10 dik verdiend.
15 January 2026
Ben
Nieuwegein
Snel geleverd; staat te shine op ons nieuwe kantoor Heel blij mee
15 January 2026
Arna