Suoer

Prima advies, nette prijs, chauffeur vriendelijk en zeer behulpzaam. Levering volgens afspraak, klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Prijs - kwaliteit top

3 knotwilgen (Salix Alba) gekocht. Mooie bomen voor een goede prijs.

Was een beetje sceptisch van wat mag ik verwachten, maar dat was niet nodig achteraf. Perfecte boompjes geleverd gekregen ( 3 stuks prumus op stam van 1.80 hoog en een scherm van 1.50br. X 1.20h ) Netjes afgeleverd incl. Handleiding voor het plaatsen van de boompjes. Bedankt nogmaals.

Prachtige Bonte Wingerd – Een echte blikvanger!

Onlangs heb ik de Bonte Wingerd aangeschaft, samen met een aanplantpakket, en ik ben tot nu toe erg tevreden! De plant werd in uitstekende staat geleverd en zag er gezond en sterk uit. Het aanplantpakket was een mooie toevoeging, waardoor ik zeker weet dat de Wingerd de beste start krijgt in mijn tuin. Hoewel ik natuurlijk nog moet afwachten hoe hij zich verder zal ontwikkelen, heb ik er alle vertrouwen in dat deze klimplant een prachtige aanwinst wordt. Ik kijk uit naar de kleurrijke bladeren en het mooie groei-effect langs mijn gevel! Tot nu toe een zeer positieve ervaring – ik kan niet wachten om te zien hoe hij zich verder ontplooit!

Geweldig service! Zeer klantvriendelijk

Super snelle communicatie en bezorging.

Snel en goed

Snelle levering, mooie producten!

Fijn bedrijf met mooie producten

Bomenkopen.nl heeft een overzichtelijke webshop met duidelijke productomschrijvingen, hierdoor hebben wij gemakkelijk en snel onze keuze gemaakt om te bestellen. Binnen 3 dagen werden de bomen bezorgd, tijdens afleveren was de chauffeur erg behulpzaam en heeft de bomen in de achtertuin gezet. Daarnaast ook nog advies gegeven hoe en wanneer te planten. Kortom wij zijn erg tevreden en blij met onze aankopen van bomenkopen.nl

Goede kwaliteit met een glimlach bezorgd.

Ik heb 4 leilindes gekocht. Werden netjes bezorgd door een vriendelijke chauffeur. Bomen zien er super uit met zorg vervoerd. Leilindes staan in de tuin en nu wachten op het voorjaar.

Mooie kwaliteit bomen.

Keurig afgeleverd, goed verpakt en snelle levering

Besteld en binnen 5 dagen gebracht,geen vervoersgelden Top bedrijf,de bestelde bomen zagen er goed uit Goed afgeleverd,en ook goed beschrijving erbij voor het aanplanten

De bezorging en de biologische aarde zijn uitstekend.

Super op tijd, mooie kiwi, vriendelijke behulpzame chauffeur

Ik had de chauffeur niet zo vroeg verwacht!! Prima. Hij was behulpzaam kreeg een tasje hoe de kiwi te planten en liep mee naar de tuin met de aarde. Leuk praatje met hem gehad. Met hartelijke en groene groet, Renee van der Spoel

Doen wat ze zeggen

Bezorging was top! Aardige jongeman die het ook nog in de achtertuin had gezet. Erg aardig

Zeer goed geholpen

Mijn vraag werd netjes beantwoord en zelfs een foto gekregen via WhatsApp zodat ik mijn boom kon uitzoeken.. snel geleverd en het zakje bodem verbeteraar vond ik ook netjes en leuk!! Zeer tevreden over jullie service!! Nu hopen dat de boom het goed gaat doen

Snel en prima bezorging.

Snel geleverd. Boom was mooi van vorm en groote. Al met al, voor herhaling vatbaar.

Zeer netjes en meedenkend

Alles is keurig netjes is alles geregeld en geleverd. Lief dat mensen meedenken, behulpzaam zijn met aanschaf, materialen en in staan voor hun garantie.

Zeer fijn

Maar als ze leveren mogen ze wel even aanbellen ipv ze gewoon tegen een drukke baan te leggen . Maar geen slecht woord over de kwaliteit van de bomen Mvg hj

Geleverd wat gevraagd

Perfect!

Uitstekende communicatie en bezorging

Goede prijs en service

Duidelijke informatie en alles snel geleverd.

Heel goed en nrtjes!

Goed geholpen, ik ben blij met het advies en de levering van het leiboompje.

Geweldige service.

Perfect geholpen bij bestelling van 2 appelbomen. Snelle levering. Goede kwaliteit. Bedankt!

Mooie boom, goede uitleg en exacte levering

Duidelijke omschrijving op de website over de boom. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden wanneer levering zou zijn. Ook kreeg ik nog advies via de mail. Op aangegeven bezorg dag kwam jongeman de boom brengen met nog een tasje met een duidelijke instructie voor het planten. Alles tip top in orde en en hele fijne ervaring. Hoop dat ik jarenlang plezier mag hebben van mijn boom.

Twee oud-Hollandse perenbomen besteld om lekker te stoven in het najaar/winter. De bomen werden binnen een week bezorgd. Ik vond het heel leuk dat de chauffeur echt heel enthousiast was en ook zeker heel behulpzaam. Al met al heb ik een hele goede ervaring gehad met 'Bomenkopen' en dus ook een uitstekende beoordeling gegeven die ze in mijn optiek echt verdiend hebben

Super netjes alles zoals gevraagd

Mooie bomen ziet er goed uit zeer tevreden

Lakemondsestraat 32

4043jd Opheusden