Zeer goede service, mooie bomen

Goede info betreft bomen, planten, verzorgen en risico's. Snel met extra info. Snelle en keurige bezorging. Minpunt is dat de bomen niet biologisch gekweekt zijn, hopelijk gaat dat snel veranderen.

Alles prettig geregeld

Het bestellen, informeren, en afleveren perfect geregeld.

Veel sneller gebracht dan verwacht.

Van bestelling tot aflevering was slechts 4 dagen. Vriendelijk geholpen door de bezorger. Aanbevelingswaardig

Goed met uit leg er bij

De medewerkers die het bezorgd hebben zijn netjes en leggen het uit als je iets wilt weten Ze hebben goed personeel

Gewoon geweldig

10 zakken Franse boomschors besteld voor een nette prijs en thuisbezorgd chauffeuse netje geholpen met lossen zeker een aanrader om daar u bestelling te doen.

Goede prijs/kwaliteit veel informatie

Van order tot en met levering zeer zorgvuldig en duidelijk. Goede informatie bij levering en zeer klantvriendelijk.

Heel blij

Ik heb een Japonica gekocht van 125 cm en die is keurig bezorgd, met stok en bijgeleverde potgrond. Ook bedankt voor de service van het niet-aanbellen, zodat de baby kon doorslapen. Wat meer kan iemand wensen?

Goed en snel contact met WhatsApp. Snel geleverd, goed geleverd. Mooie bomen. Top!

Fijne producten en snelle bezorging. Ook goede comnunicatie via mail.

Geweldig!

Onwijs aardige mevrouw aan de telefoon die mij zeer netjes te woord stond en mij goed heeft geholpen. Ook de jongeman die de spullen kwam bezorgen was zeer vriendelijk en heeft zelfs de spullen tot in de tuin bezorgd! Echt een topservice!! Ik raad dit bedrijf dan ook zeker 100% aan!

Helemaal goed

Bestelling gaat eenvoudig, kwaliteit van bomen goed en communicatie omtrent bezorgen helder en op verzoek achter t huis afgeleverd.

Helemaal top

Voor de 2e keer besteld. Keurig volgens afspraak geleverd. Zeer goede prijs/kwaliteit. Hele vriendelijke bezorger.

Keurig alles volgens afspraak

Prima, keurig geleverd. Communicatie netjes. En goede beschrijving over het aanplanten erbij. Leuke sortering boompjes.

Wat een goede service

Duidelijke mail, al na 5 dagen geleverd, mooie sterke leibomen , scherm met bladeren al goed gevuld, een welkome verassing ! Bezorger ook zo vriendelijk en meewerkend, al met al een toplevering

Wederom goede en snelle service! Mooie lei bomen en snel geleverd.

Prima verzorgd

Wij hebben moestuin aarde besteld, netjes bezorgd, prima!

Prima bedrijf

Goede service, levering en kwaliteit

Mooie boom snel bezorgd!

Juiste boom snel gevonden. Goed advies. Snel bezorgd. Mijn ouders zijn er blij mee!

Ze hebben me goed geholpen. Had verkeerd boomtje besteld.. nou gelijk weer een order gebracht. En super geleverd de boompjes zo netjes achtergelaten.. tot tops service.

veel keuze, goede communicatie.

Een Ginkgo besteld. Mooie boom voor een normaal bedrag. Geleverd binnen de beloofde tijd. ik werd heel goed op de hoogte gehouden van verzending en aflever tijdsstip. De boom was keurig op tijd en werd gebracht door een zeer vriendelijke bezorgster. Hier zouden andere bedrijven veel van kunnen leren.

Goede website en makkelijk te bestellen. Goede brengservice.

Een zeer goede website, waar je makkelijk je keuze kunt maken. Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden. Goede levering met duidelijke handleiding hoe te planten. In een woord: top.

Vriendelijke mensen, goede kwaliteit boom

Ik ben erg blij met mijn japanse esdoorn. De levering was goed en erg vriendelijk personeel kwam hem brengen.

Was wat sceptisch om een boompje online te kopen. werd door eigen bezorging netjes afgeleverd, goede communicatie goede kwaliteit.

Werkelijk niets op aan te merken.

Zie boven.

Geweldig!

Snelle levering, vriendelijke bezorgster en een redelijke prijs.