Prachtige berken

Op t aangegeven tijdvak bezorgt door een aardig dametje,-alles compleet.

Top bedrijf !

Wij zijn zijn op locatie wezen kijken voor leilaurier bomen. Wij zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen met al onze vragen. Tevens meteen een bestelling gedaan wat snel thuis is geleverd. De website is duidelijk en overzichtelijk boordevol tips. Verdere communicatie via de mail is uitstekend verlopen met updates van onze bestelling en levertijd. Onze bestelling is geleverd door ook een vriendelijke chauffeur. Dit zijn mensen wie geïnteresseerd zijn en weten waar het om gaat.

Goede en snelle levering en precies volgens afspraak.

Goede levering, vriendelijke bezorger, mooi op tijd volgens afspraak en nu staan de bomen te pronken in de tuin.

Mooie gezonde bomen geleverd

Gisteren de leibomen ontvangen. Mooie gezonde bomen, goede kweek! Dat wordt een prachtige afscheiding in onze tuin. Bezorging ging perfect.

Levering goed verlopen

Ik was niet thuis levering gegaan zoals afgesproken. Heel fijn dat je daar op kan vertrouwen!

super mooie bomen

xxx

Prachtige boom, goede service!

Onze boom is net bezorgd en we zijn blij verrast wat een mooie, kwalitatieve boom het is. Ook hebben we er nog een zak aanpotgrond bijgekregen, wat een service! Heel blij mee!!

Snelle levering en duidelijke communicatie

Uitstekend !

Mooie leibomen voor een top prijs. Duidelijke duidelijke omschrijven voor het aan planten. Overzichtelijke communicatie over verzending per mail.

Zeer goede service en levering

De service die ik kreeg bij aankopen en de levering heb ik als zeer goed ervaren,zou een volgende keer weer bij jullie bestellen.

Bestelling op tijd afgeleverd en de man die de bestelling afleverde was uiterst behulpzaam en aardig

snel geleverd veel keuze

de boom is iets kleiner dan verwacht.

Goede verzorging en hujp

Van bestelling tot bezorgen wordt je op de hoogte gehouden,

Goed bezorgd en op tijd.

Goede uitleg, goed afgeleverd

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede uitleg van de mogelijkheden. Goed en strak afgeleverd

Goed product

Goed product, goede communicatie levering & ook nog wat potgrond erbij. Helemaal top!

met alle problemen via internet perfect alles geregeld

Na diverse mislukte pogingen om bomen online te betalen, mailde Bomenkopen.nl zelf met de melding of de bestelling door mocht gaan en hebben toen alles rechtstreeks geregeld, en het belangrijkste het zijn hele mooie steeneik leibomen.

Prachtige bomen

Vriendelijk geholpen door de chauffeur

Prima kwaliteit boompjes en keurig volgens afspraak geleverd

Prima kwaliteit boompjes en keurig volgens afspraak geleverd, inclusief uitgebreide plantinstructie.

Top kwaliteit/prijs/service

Zeer tevreden over de prijzen en kwaliteit van mijn planten. De levering is uitstekend verlopen.

Heel goede service en kwaliteit

Absoluut zeer tevreden met de aankoop van onze leibomen. Goede prijs kwaliteit ook correcte prijs voor de levering. De communicatie verliep zeer vlot en heel vriendelijk. De bomen werden geleverd volgens het opgegeven tijdslot. Kortom als ik nog eens een boom nodig heb zal ik hier zeker terug kopen. Gewoon TOP

Goede helpdesk en nette levering!

Contact via de helpdesk loopt prima, snel antwoord en met kennis van zaken. De levering zag er prima uit, netjes verpakt en vriendelijke bezorger. Nu moet de natuur zijn werk doen om alles te laten groeien!

De wisteria die ik zocht en mooi groot

De wisteria die ik zocht was op voorraad, kon hem op geplande tijdstip ophalen, mooie grote plant met bloemknoppen (en hij groeit) ontvangen en prettig geholpen. Kom er graag weer eens.

GOEDE SERVICE PRACHTIGE BOMEN

netjes gebracht vriendelijke man prachtige bomen

Goed en snel geholpen

Duidelijk en goede comunicatie