Netjes afgeleverd , zeer tevreden.

Bomen zagen er goed uit .GATEN GEGRAVEN EN OPGEVULD MET BIOLOGISCHE AANPLANT AARDE , PALEN GEZET EN MET BAND VAST GEZET. WATER GEGEVEN EN NU MAAR AFWACHTEN.

Boom netjes bezorgt en uitleg hoe te poten ondanks dat we in de regen stonden .

fijne webshop, goede communicatie, perfecte levering

fijne webshop, goede communicatie, perfecte levering

Snelle, correcte levering van mooi product

Snelle en duidelijke communicatie over de levering. En mooie vitale bomen die goed aan de opgegeven maat zijn.

Heldere communicatie

Schappelijke prijs voor plataan. Heldere communicatie, zorgvuldige aflevering van boom door een vriendelijke chauffeur.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Vijf knotwilgen en twee plantanen besteld. Mooie bomen met mooie dikke stam. Zorgvuldig afgeleverd met bijgevoegd een handige plantbeschrijving. De meneer die ze kwam bezorgen was heel vriendelijk.

Perfecte levering en kwaliteit

De prijs-kwaliteit verhouding kon niet beter! Na een week thuis geleverd in België. Zeer tevreden van onze aankoop.

Goede ervaring en levering

De bomen werden na twee dagen al geleverd, door een hele vriendelijke jongeman. We hadden hoogstam bomen gekozen en ze zijn ook echt al groot. Heel blij mee! Ik raad Bomen Kopen aan!

Aanrader

Snelle levering, bomen volgens verwachting, goede service via whatsapp.

Super snel en goed verzorgde en betaalbare bomen!

Mijn ervaring met bomenkopen.nl is zeer goed bevallen. Ik wist welke bomen ik wilde, maar had nog enkele vragen. Deze werden snel en uitgebreid beantwoord. Na het bestellen en betalen werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering. Binnen 5 dagen zijn ze keurig binnen het afgesproken tijdvak bezorgd!

Helemaal goed

Je krijg keurig wat je besteld, netjes verpakt en thuis geleverd.

Mooi op tijd geleverd. De chauffeur bracht de bomen netjes in de tuin. Ik ontving een tasje met daarin een duidelijke plant instructie. Ga voor de volgende bomen zeker voor Bomenkopen.nl. Veel succes!

Prima zowel aankoop als levering.

Prima....alles naar wens..,.vriendelijke bezorgers....en zeer snelle levering.Een aanrader.

Heel vriendelijke klantenservice

Wij werden super goed geholpen door jullie team. Via mail kon ik nog een bestelling bij plaatsen zodat ik geen dubbele leveringskosten had. De communicatie was heel snel, vriendelijk en efficiënt. De dag van de levering verliep heel vlot. De persoon die de levering deed was netjes op tijd en was uitzonderlijk vriendelijk.

Super snel en efficiënt

Snelle afhandeling van vraag, met goede uitleg over gebruik van materiaal voor een leek heel handig

Mooie boompjes, heel tevreden.

Ik had 4 laagstam appelboompjes en een walnoot besteld. De boompjes zien er mooier uit dan verwacht, al behoorlijk groot met veel knoppen. Netjes bezorgd ook. Ik ben heel tevreden dus.

Prima en snel geleverd. Ze doen precies wat ze beloven.

Website is overzichtelijk en bestellen is eenvoudig.

Zeer tevreden.

Mooie boom ,voldoet aan de omschrijving en snel geleverd.

Snel en correct

Mijn bomen werden erg snel geleverd op het afgesproken tijdstip. Duidelijke communicatie via de mail over het tijdvak van levering en plantinstructies.

Super, boom werd tot in de achtertuin gebracht!!!

Bijzonder aardige bezorger, ijzersterk en prachtig op tijd. Plantinformatie duidelijk

goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie boom voor een goede prijs. Levering was volgens afspraak geleverd door vriendelijk personeel.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Jonge glansmispel leibomen met een mooi scherm. Zeer tevreden mee.

Mooie bomen. Netjes afgeleverd. Prima waar voor je geld.

Mooie bomen. Netjes afgeleverd. Prima waar voor je geld.

Blij met de geleverde bomen en de service.

De bomen zijn goed afgeleverd. En het telefonisch overleg over de levertijd en de benodigde toebehoren was zeer prettig.

Zeer goede bomen

Vierde keer dat er bomen geleverd worden en altijd zeer mooie exemplaren

Lakemondsestraat 32

4043jd Opheusden