Erg goed

Site is duidelijk en de hulp is erg goed. De volgende keer bestel ik het weer hier.

Uitstekend, service!

Prettig en goed telefonisch advies gekregen en heel snel de bomen ontvangen. Netjes verzorgd!

Prima en snel geleverd

Het plaatsen van de bestelling ging eenvoudig. Bij de levering bleek dat de lading wel op een pallet stond, maar die moest met de hand worden gelost. Op zich niet zo erg, maar wel handig als dat vooraf wordt vermeld. Nu samen met de chauffeur gelost.

Alles keurig netjes geleverd en zeer vriendelijk

Alles keurig netjes geleverd en zeer vriendelijk. Tot 2x toe bemeste aarde besteld. Duidelijke communicatie en levering. Absoluut een aanrader.

Goede kwaliteit, en prima service

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel geleverde bomen waren van goede kwaliteit!!

Vriendelijk contact, prima service!

Vriendelijk contact, prima service!

Fijn snel contact en fijne snelle levering

Fijne snelle levering, met duidelijke omschrijving. Ook prima op te zoeken via site

Klantvriendelijk

Fijn contact en goed geleverd

We waren benieuwd naar de kwaliteit van de bestelde struiken. Het zijn prachtige en volle Toscaanse jasmijnklimmers voor een uitstekende prijs. De levering was perfect en de administratieve afhandeling is uitstekend. We hebben anderen al aanbevolen hier spullen te bestellen.

Snelle levering en mooie bomen

Veel keuze op de site in grootte en verschillende bomen. Had over mijn bestelling nog een vraag en daarop direct antwoord gekregen. Bomen netjes en snel thuis bezorgd. Zeker een aanrader!!

Keurig verzonden

Heb 3 leibomen gekocht, zijn keurig afgeleverd. Zagen er goed uit !

Zijn de afspraken keurig nagekomen.

Uitstekende service

Super service

Super service

De ene dag besteld en een dag later geleverd met een beschrijving waar we op moeten letten bij het planten

Betaalbaar, kwaliteit en mooi familiebedrijf

Meerstammig steeneik gekocht, uitgezocht op mooie familiebedrijf. Betaalbaar (elders vele malen duurder), gratis geleverd, goede kwaliteit. Aanplantadvies gekregen en een attentie (potgrond).

Top deal!! Verwachting overtroffen.

Na een zoektocht bij tuincentra waar we niet wat konden vinden in de juiste prijs - kwaliteit verhouding, hebben we online onze zoektocht voortgezet. Bij Bomenkopen.nl hebben we dit wel gevonden met mooie Leilaurier bomen. Netjes binnen de afgesproken levertijd door zeer vriendelijke medewerkers afgeleverd. Top service!!

Goed telefonisch advies gehad. Nomen zien er fantastisch uit. Ben er erg blij mee.

Prima geregeld en snel geleverd.

Top bedrijf en leuke mensen. Boom werd keurig thuis afgeleverd en kreeg er een goede beschrijving bij je je de boom moet verzorgen. Top gedaan.

Prima geholpen

Toch nog de bestelling achteraf aangepast. Goed geholpen, snel geleverd en zo het nu lijkt (ze staan natuurlijk pas net in de grond) sterke fruitbomen.

Uitmuntende ervaring met een waarachtige glimlach

We bedachten 2 leibomen aan te schaffen voor in de voortuin. Bomenkopen hielp ons met een helder website heel gemakkelijk een keuze te maken. Bestellen en binnen 4 dagen werden de leibomen aan huis bezorgd, met een vrouw en man, met een glimlach, een Bomenkopen tas gevuld met alle hulpmiddelen en instructie. Kortom De leibomen staan nog geen week later met een glimlach te pronken in onze voortuin! top bedrijf, van harte aanbevolen!! Erik

prima!

goede service, snelle levering en duidelijke handleiding voor het aanplanten van de plataan

Snelle communicatie en kwalitatief goede producten

Vanaf het begin een goed gevoel bij het bedrijf. Helaas kan mijn rode beuk boog nog niet worden geleverd. Er zit momenteel wat zand in de motor, qua communicatie, maar ik verwacht een snelle en adequate oplossing.

Snel en vriendelijk

Snelle en vriendelijke levering

Top kwaliteit, prima prijs en snelle levering!

Heel blij met onze nieuwe Toscaanse jasmijn planten. Mooie, grote kwaliteit voor een prima prijs! Fijn en snel mailcontact met extra service. Vriendelijke man kwam leveren. Een extra zakje potgrond erbij. Helemaal top!

Bomen snel geleverd en van goede kwaliteit

Levering van de bomen ging zeer snel. De kwaliteit is ook uitstekend. Ik werd regelmatig op de hoogte gebracht wanneer de levering zou plaatsvinden. Zeer goede en duidelijke communicatie.