Mooie kwaliteit

Mijn Rode beukenhaag was van goede kwaliteit en werd netjes op de aangegeven tijd bezorgt. Zeker een aanrader.

correcte levering

correcte levering

Prima service!

Prima service, mooie bomen en keurig op tijd geleverd.

Goede aflevering

Er kwam een alleraardigste jonge man mijn bestelde bomen brengen. Hartelijk dank voor de goede service. De bomen zagen er prima uit!

Zeer tevreden over de service. Mooie Portugese laurier geleverd gekregen. Duidelijke plant instructie erbij.

De boompjes zijn netjes optijd afgeleverd door het bedrijf zelf. Vriendelijke man die je ook nog tips en tools geeft wat de verzorging betreft. Top! Bestellen we zeker weer..

Nette snelle service met mooie boom.

Erg tevreden! Nette snelle service. En een goede plant begeleiding. Ik zou zo weer een boom daar kopen!

Uitstekende kwaliteit, service en prijs!

Veel keuze bij Bomenkopen, snelle levering, vriendelijke feedback, goeie kwaliteit/prijsverhouding. De bestelling bestond uit lei-linden met plantset (aarde/palen). Fraaie bamboe vlechtrekken strokend op nauwkeurige hoogte aan elkaar. Top dus!

Snelle levering en vriendelijke medewerker bij het afleveren

Vier leilinde besteld snel geleverd, nu afwachten hoe de boompjes het gaan doen in de tuin. Tot nu toe tevreden.

Mooie bomen

Maakt het vertrouwen waard

Goede communicatie, geven wat er beloofd wordt: een mooie boom met goed plant advies.

Good service

The tree was delivered in time. The instructions are clear. Now I look forward to the bloom of the flowers.

Ze doen wat ze zeggen

Goede overzichtelijke website. Mooie kwaliteits bomem. Snel geleverd. Perfect bedrijf.

Snel en correct

Je word netjes geïnformeerd .en komen afspraken na

Prettig geholpen

Na een telefonische vraag, via de site besteld en daarna een snelle levering op de door mij uitgekozen dag!

Van advies tot levering en kwaliteit...super

Ben zeer tevreden.. bomen zijn mooier dan verwacht. Top bedrijf ... dit maak je maar zelden mee.

Uitstekende service

Heel fijne hulp zowel telefonisch als online. We werden goed geadviseerd en zeer goed geholpen met de vragen die we hadden

Goede service, goede kwaliteit, betaalbaar

Snelle levering van een beukenhaag. Veel wortels aan de struikjes, zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs.

prima keus en zeer vlotte en vriendelijke levering

Voor zover ik kan beoordelen hebben we een fraaie notenboom gekocht met het aanplantpakket erbij. Vlotte en vriendelijke bezorging. Nu maar wachten tot het voorjaar wordt en het boopje gaat groeien.

Mooie bomen en planten

Duidelijk bestelproces en keurige levering. Snel contact via de mail en heel tevreden met de geleverde spullen.

Betaalbaar, goede kwaliteit en snelle levering

Goede ervaring met deze winkel! Een snelle levering en de planten die we besteld hadden zien er goed uit. We kregen alleen 1 stekje van onze ligusterhaag te weinig ;-) maar dat nemen wij maar voor lief.

Top keus, top levering

Zeer tevreden over de keus in bomen en de snelle levering

Nette bezorger

TOP

Prettig telefoongesprek, snelle levering. De duidelijke instructie compleet met bijgeleverde materialen maakten het zelf plaatsen goed te doen.

Prettige mensen, goede service.

Prettige mensen, goede service en informatie