Fijne snelle service, ook telefonisch top geholpen

Goed advies, alternatieven geboden, keurige levering op tijd, nu hopen dat ze zo mooi blijven!

makkelijk besteld, goed product

Een mooi boompje dat gemakkelijk besteld was en netjes en verzorgd werd afgeleverd.

Net bedrijf

Erg behulpzaam over de mail, nette prijzen en snelle levering!

Bomen zijn keurig geleverd, zien er goed uit, zeer nette omschrijving, echt goede service.

mijn ervaring is zeer goed met Bomenkopen.nl

medewerkers zijn zeer correct en snelle levering en echt geweldig mooie boompjes voor een zeer lager prijs ( ik geef ze echt een 10plus )

prima bedrijf, duidelijk en correct

alles duidelijk , mail ontvangen wanneer bezorgd wordt , echt super gewoon. alles netjes verpakt geen klachten vanaf deze kant

snelle levering, mooie planten!

De bezorger was vrolijk en behulpzaam. Ik ben erg blij met mijn nieuwe planten.

Super goed geregeld

Leuk contact gehad, goede uitleg over de aankoop. De bestelling en levering goed en snel.

Snelle levering, zeer goede service!

Fijn de tas met beschrijving incl potgrond, palen en boomband

Mooie bomen!

Mooie bomen. Precies zoals verwacht. Service en levering was top!

Prima bestel en levering van goede kwaliteit bomen.

Telefonische afspraken werden direct per mail bevestigd, alleen de afspraak om foto’s van de gewenste bomen te sturen werd niet nagekomen. Het bestelproces verliep prima en de bomen werden keurig op de aangegeven tijd bezorgd. Prima bezorging en ook de bestelling was keurig verzorgd. Mooie kwaliteit bomen, voorzien van alle hulpmaterialen (grond, palen, band en spijkers) en duidelijke plant instructie.

Snel en makkelijk

Eenvoudig boom besteld en binnen 5 dagen bij de deur afgeleverd! Snel contact en makkelijke afwikkeling.

Snelle, zeer vriendelijke levering!

Mooie planten, snel geleverd en ook nog door een zeer vriendelijke meneer. Wat wil je nog meer!

Heel tevreden

Zestal leilindes, boompalen en aanplantgrond besteld bij bomenkopen.nl. Goede prijzen tov concurrerende bedrijven. Snelle levering. Vriendelijke en behulpzame bezorger. Goede service, kreeg snel en vriendelijk antwoord op mijn vragen.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Houd aan afspraak correcte levering en degelijke kwaliteit

Goede service en mooie boompjes

Wij hebben 5 wilgenboompjes en 60 haagbeukjes besteld. Snelle service en vriendelijke mensen.

Mooi product goeie service

Snelle levering en vriendelijke bezorger, volgende keer zeker weer hier kopen, en mooie bomen voor een gunstige prijs

Goede communicatie, mail werd snel beantwoord. En vriendelijke bezorger.

Goede snelle mooie levering

Snelle levering. En snelle reactie op vragen via de mail

Alle afspraken nagekomen

Zeer snelle levering binnen drie dagen perfect, zo kon ik alles nog in de vakantie planten

Ok

Top bomen

Makkelijk bestellen snelle levering goede service

Super snelle levering

Mooie bomen en de volgende dag al netjes geleverd. Kan ik zeker aanbevelen.

Heldere communicatie, scherpe prijs en kwalitatief

Na een online vergelijking bleek de kostprijs op bomenkopen.nl bijzonder scherp. Er werd kort na aankoop duidelijk gecommuniceerd over de leverdatum, zelfs aangegeven in welk dagdeel dit zou zijn. De boom zelf, een bolcatalpa, voldeed aan de beschrijving. Deze werd geplant, en het is nu enkel afwachten of de boom verderop in de lente effectief blaadjes zal krijgen. :-)