Prima,en ook nog een goed uiteg

Goede service en uitleg

Snel, correct, mooiebomen, goede kwaliteit en advies

De bomen op dinsdag besteld en op zaterdag keurig geleverd, met nog een laatste uitleg. Prima kwaliteit. Bomen zoals op website staan worden ze ook geleverd.

Snelle beantwoording en keurige levering

Had van tevoren een aantal vragen gesteld per mail, daarna snelle en vakkundige beantwoording.

Goed en vlot geleverd

6 platanen gekocht, nette prijs, geen verzendkosten. Boompjes zien er goed uit.

Super! Mooie kwaliteit bomen en zeer vriendelijk

Best spannend om bomen te kopen zonder ze zelf uit te zoeken, maar ze zijn super! Verder zeer vriendelijk te woord gestaan bij elk contact. Zeker een aanrader

Heel goed!

Snelle en correcte levering en mooie boom.

Keurig beantwoord in de mail en komen afspraak zeker na

Keurig bedrijf Werken volgens afspraak en komen deze zeker na

Mooie bomen, snel en gratis geleverd

Mooie bomen, snel en gratis geleverd

Uitstekend en snel

Snel en compleet geleverd

Ik had paar zakken bemesten tuin aarden besteld. Paar dagen later was het al geleverd Service was zeer goed en de man die het kwam brengen was heel aardig

Mooie bomen en snel en deskundig geleverd

Nadat ik besteld had, werd er snel een bezorgafspraak gemaakt. De bomen werden keurig geleverd en konden zo gepland worden.

Goede service en prettig verloop van onze order.

Het gehele verloop van de order hebben wij als prettig ervaren, tevens de levering waarbij we nog een tasje kregen met gebruiksaanwijzing en een puzzelboekje voor "onder de boom". Erg leuk en attent.

Prima bomen, service, goede uitleg en adviezen.

zie hierboven

Zeer goed en snel

Een zeer goed bedrijf om online bomen te kopen. Snelle levering en goede service en een duidelijke handleiding erbij geleverd om de bomen goed te planten. En wat je besteld is in het echt ook zeer mooi plantgoed. Ik ben zeer tevreden en vindt het een leuk en toegankelijk bedrijf. En alles wordt netjes thuis bezorgd. Een aanrader voor de tuin liefhebber

Goede communicatie, snelle levering, bomen zoals afgebeeld op de foto.

Ik was op zoek naar een aantal bomen voor in mijn tuin. De webshop was overzichtelijk en duidelijk beschrijven. De bomen waren exact zoals afgebeeld op de foto. Dat was prettig. Bij vragen kwam er snel en duidelijk antwoord. Alles werd geleverd wat nodig is voor de aanplant. Ook heel fijn! Snelle levering. Nu moeten de bomen nog aanslaan. Ik kan niet wachten tot het voorjaar is om van de bomen te genieten.

Goede afhandeling klantvriendelijk service prima

Perfect geregeld

Goede service, knappe prijzen en mooie producten

Sinds wij 2 jaar geleden ons nieuwe huis zijn betreden, hebben wij nu al 2 keer hier bomen gekocht. Beide keren zowel telefonisch als per mail prima ter woord gestaan en goede service wat betreft bezorging. 100% een aanrader!

Beter dan verwacht,

Erg vriendelijke mensen en mooie bomen voor schappelijke prijs, ook de bijgeleverde palen, banden met spijkers en grond zagen er goed uit., de 8 leibomen staan nu net in de grond en daar hopen we aankomende zomer heerlijk schaduw van te hebben.

Voldoende keuze en een goede service!

Na een lange zoektocht op het internet uitgekomen op bomenkopen.nl met voldoende keuze. Ondanks de uitgebreide omschrijving had ik nog enkele vragen welke per mail snel werden beantwoord. De levering ging soepel en klantvriendelijk, echt top!

Top geregeld

De twee heren waren mooi op tijd, door de auto van de buurman die in de weg stond was het lastig om 50 zakken aarde bij ons te krijgen, we hebben het met zijn drieën even geflikt. Ben heel erg blij met de leibeuken zaterdag gaan vriend en zoon de tuin tegelen en gaan de bomen erin. Heel erg bedankt

Netjes op tijd en vriendelijk!

Netjes op tijd, goed assortiment en super service!

Mijn ervaring is prima, net en goede service

Mijn ervaring is prima, netjes behandeld en snelle levering

Scherpe prijs, goede communicatie en vlotte levering.

Alles helemaal in orde. Zeker een aanrader!

Goede communicatie