Mooi product dat voldoet aan alle verwachtingen

Mooi product dat geheel voldoet aan alle verwachtingen. Levering netjes op tijd en goed verpakt.

Bomen niet aangeslagen 3 x dood helaas

Levering werd netjes gedaan volgens afspraak. Ook compleet met paal en aanplantgrond ,netjes plantinstructie gehad en gedaan .maar helaas heb ik ze nu nog geen jaar later eruitgehaald omdat ze dood zijn, dit is zonde van mijn geld

De leibomen werden netjes conform afspraak afgeleverd en staan inmiddels te pronken in de tuin.

Snelle levering, goede communicatie, prachtige bomen en netjes afgeleverd in de achtertuin. Top en een aanbeveler!

Prettige communicatie

Ik wist al wel wat ik wilde en waar het moest komen. Al mijn wensen telefonisch besproken omdat er vanwege corona niet gewinkeld kan worden. Er was alle tijd voor mij, goede adviezen gehad waardoor er uiteindelijk toch een andere keus werd gemaakt voor een bepaalde boom. Alles werd netjes gebracht. Aanplantinfo e.d. er bij. Prachtige bomen en zo blij met het eindresultaat!

Bestelproces prima afleverpakket summier.

Bestelling proces prima verlopen. Aanplantpakket summier., boomband te kort waardoor extra band gekocht moest worden.

Mooie gezonde bomen geleverd aan huis

Spijtig dat je niet kan pinnen bij levering

Mooie bomen snel geleverd

Het waren mooie bomen die snel binnen 5 dagen geleverd werden. Aanplant instructie zat er netjes bij

Buitengewoon

2 mooie bomen netjes afgeleverd.

Snelle levering.

Wat een snelle, levering. Netjes afgegeven door 2 personen. Prijs is zeker de moeite waard.

Bij vragen snel reactie, netjes afgeleverd.

Trage order afhandeling, correcte levering

Bomenkopen geeft aan binnen 5 werkdagen te leveren, na deze periode jiets gehoord. Telefonisch contact gezocht, waarna bleek dat er op hun website een melding stond dat ze 5 werkdagen niet halen vanwege grote drukte. Blijkbaar niet gezien..... Na telefonisch contact binnen een dag een afleverdag en tijdstip doorgekregen. Aflevering verder perfect, ruim binnen het doorgegeven tijdvak, bomen netjes voorzien van beschermjute en leuk tasje met boomplant instructies. Al met al tevreden over bomenkopen.nl

fijn contact, perfecte nette levering op tijd en mooie bomen

Bij onduidelijkheid van mijn kant werd ik telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. de bomen werden precies volgens de afspraak netjes verpakt en op tijd geleverd en ze zien er mooi uit. Ook degene die de bomen kwamen leveren waren erg vriendelijk.

Mooie kwaliteit

Mijn Rode beukenhaag was van goede kwaliteit en werd netjes op de aangegeven tijd bezorgt. Zeker een aanrader.

correcte levering

correcte levering

Prima service!

Prima service, mooie bomen en keurig op tijd geleverd.

Goede aflevering

Er kwam een alleraardigste jonge man mijn bestelde bomen brengen. Hartelijk dank voor de goede service. De bomen zagen er prima uit!

Zeer tevreden over de service. Mooie Portugese laurier geleverd gekregen. Duidelijke plant instructie erbij.

De boompjes zijn netjes optijd afgeleverd door het bedrijf zelf. Vriendelijke man die je ook nog tips en tools geeft wat de verzorging betreft. Top! Bestellen we zeker weer..

Nette snelle service met mooie boom.

Erg tevreden! Nette snelle service. En een goede plant begeleiding. Ik zou zo weer een boom daar kopen!

Uitstekende kwaliteit, service en prijs!

Veel keuze bij Bomenkopen, snelle levering, vriendelijke feedback, goeie kwaliteit/prijsverhouding. De bestelling bestond uit lei-linden met plantset (aarde/palen). Fraaie bamboe vlechtrekken strokend op nauwkeurige hoogte aan elkaar. Top dus!

Snelle levering en vriendelijke medewerker bij het afleveren

Vier leilinde besteld snel geleverd, nu afwachten hoe de boompjes het gaan doen in de tuin. Tot nu toe tevreden.

Mooie bomen

Maakt het vertrouwen waard

Goede communicatie, geven wat er beloofd wordt: een mooie boom met goed plant advies.

Good service

The tree was delivered in time. The instructions are clear. Now I look forward to the bloom of the flowers.