Hele mooie planten ontvangen!

18 jasmijn planten van 150/175 cm besteld. Wat we kregen waren 18 hele mooie grote planten, met niet 1 lange tak, maar volledige bos op de volle lengte. Erg blij mee! Super service via de chat en snelle levering. Aanrader!

Zeer mooie en gezonde bomen!

Ik ben zeer tevreden: de leilaurieren zijn heel mooi! Hartelijk dank!

keurig geholpen en geadviseerd op de chat. Keurig geleverd binnen de termijn door een aller vriendelijkste jongeman.

Super mooie bomen., een 10 voor service en levering

Super mooie bomen., een 10 voor service en levering

Uitstekend.

Uiterst snelle levering. Mooie volle bomen.

Betrouwbare kweker

Zowel telefonisch als via de website heb ik goede informatie ontvangen over hoe de leibomen te plaatsen. Snelle levering van de bomen en aanplantproducten. Heel betaalbaar en ze zien er goed en gezond uit.

Goede ervaring met bomenkopen.nl

Goede en leuke website Goed contact over het bestellen en leveren op afroep. Levering iets minder flexibel als gehoopt, maar wel fantastisch dat het gratis leveren is. Tijdens levering nog advies gevraagd en gekregen van de bezorger.

Gewoon fijn zaken doen

Net als vorig jaar, wederom goed geholpen. De nieuwe site ook erg fijn, en de super snelle levering was een aangename verrassing

na volle tevredenheid

Goede service en bomen zijn top!

Bezorging en communicatie was prima, boompjes zijn ook helemaal naar verwachting!

Zeer tevreden over informatie, aflevering en de leibomen.

Ik ben heel tevreden met de leibomen en de snelle en nette manier van afleveren. Ook de telefonische informatie vooraf was heel goed.

Prima, maar levering met misverstanden

Bomen zijn prima en in goede staat afgeleverd. Met de planning liep het mis. Ik hoorde pas enige dagen van tevoren, dat ze op een zaterdag geleverd zouden worden, terwijl ik diverse andere dagen aangegeven had wanneer ik thuis zou zijn. Voor die zaterdag had ik toen een tijdsvenster opgegeven, dat ik thuis zou zijn en mijn mobile nummer. Daar werd niets mee gedaan. Toen ik thuis kwam lagen de bomen in de voortuin en een voicemailbericht op mijn vaste nummer.

Goede uitleg op de site en duidelijke communicatie

Op de site staat al veel uitleg en als je een mail of bericht stuurt krijg je een snelle en goede reactie. De levering was ook mooi op tijd

Alles super!

Heel vriendelijke mensen en snelle, nette levering. Boom staat prachtig en ook de hortensia’s zijn super. Heel blij mee!

Mooie bomen en snelle bezorging!

Super mooie bomen en snelle bezorging! En vriendelijk sevicegerichte klantenservice. Top!!

Goed, snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over de manier van bestellen en de snelle levering

Communicatie kan beter

Bij bestelling klant graag direct informeren over verwachte levertijd Chauffeur was niet heel vriendelijk.

Zeer goede dienstverlening

Kwaliteit!

Heel tevreden

Mooi verzorgde bomen, goede prijs, levering gebeurde zoals afgesproken en nog een goede uitleg erbij

Uitstekende service en uitleg

Overzichtelijke site, duidelijke plant uitleg via email en prima bezorging

Overzichtelijke site, duidelijke plant uitleg via email en prima bezorging

Donderdags 2 kleine catalpa's besteld met toebehoren... vrijdags al op kunnen halen en direct in de grond gezet. 2 gelijk oogende boompjes zowel in hoogte en vorm waren al voor me klaargezet maar besloot vanwege de afstand toch nog even een 3de erbij te nemen. Erg aardig en behulpzame meneer stond me te woord, hielp mee uitzoeken naar een 3de gelijk oogend boompje en hielp vriendelijk mee met het inladen. Ze hebben mooie bomen staan... zeker een aanrader!

Mooie leibomen!!

we hebben afgelopen week de 4 bestelde leilaurieren ontvangen en zijn er zeer blij mee. Ze zijn keurig afgeleverd en aangezien het nog dunne bomen zijn waren ze keurig versterkt met bamboe en ook het rek is keurig en stevig. Zeer tevreden!!

Uitstekende service en goed contact!

Uitstekende service en goed contact!

Mooie leibomen en snel geleverd

Snel geleverd en mooie bomen.