Super service

Mijn boom is geleverd. Op vragen in de mail wordt snel gereageerd. Geen twijfel.....gewoon bestellen!!!!

Snelle levering, zeer goeie kwaliteit en altijd vriendelijke en behulpzame werknemers.

Mooie bomen, nette service

Fijn bedrijf. Bestellen was eenvoudig, het was goed duidelijk wat ik bestelde en dat is ook exact wat ik geleverd heb gekregen. Dat heb ik elders weleens anders ervaren. Er waren wat bijzonderheden rondom de bezorging en dat hebben ze goed doorgegeven aan de bezorger. Vlak voor de levering werd ik gebeld door de bezorger om de deatils door te spreken. Al met al een fijne ervaring!

Goede kwaliteit, mooie bomen

Al meerdere keren bomen besteld. Worden keurig op tijd, conform de voorafgaande mail, geleverd. Bomen zijn gezond, gesnoeid en er wordt een duidelijke plant instructie meegeleverd. Hierdoor is het planten een fluitje van een cent en onze tuin weer wat groener.

Bezorgd sneller dan verwacht door een zorgvuldige vakmens

Top ervaring!

Bestellen gaat ontzettend gemakkelijk, goede informatie, goede instructie, goede service en een snelle levering. Zelfs rondom de feestdagen is dit geen probleem.

Product als beschreven, ruime stamlengte. En zelfs al de volgende dag geleverd!

zeer goede begeleiding aan de telefoon, supersnelle levering, goede kwaliteit boom

Nadat een vrachtwagen van een koeriersdienst vlak voor de kerst een boom op mijn oprit platgereden had heb ik direct Bomenkopen.nl gebeld met de vraag of ze nog een soortgelijke boom hadden. De platgereden boom kwam nl ook van hun en had ik dit voorjaar besteld. Ik kreeg meteen zeer goede hulp aan de telefoon en er kon worden geregeld dat de boom nog voor de kerst geleverd zou worden. Direct na de levering heb ik de boom geplant zodat met de kerst mijn oprit er weer compleet en netjes uitzag. Chapeau voor Bomenkopen,nl

Zeer goed bedrijf

Ze hebben alles netjes geleverd. En alles netjes voor elkaar.

Snel, goed en compleet geleverd.

Hoewel ik nog geen ervaring had met 'Bomen kopen', ben ik heel tevreden over hen.

Geweldgie Services

Eerder al onze prachtige leibomen hier besteld waardoor we weer terug kwamen bij bomenkopen.nl De levering ging snel en ondanks dat we niet thuis waren hebben ze het zonder moeite voor ons in de tuin neergelegd. Hartelijk dank!

Makkelijk en netjes

Ik had nog wat extra nfo nodig…..was geen probleem en zo werd ik geadviseerd wat vij mijn situatie past. TOPPIE… fijne feestdagen Gr Harold

Snelle levering, prettige service en mooie boom

Inmiddels een paar keer een boom besteld en steeds een prima boom met mooie kluit en kroon ontvangen. Ook als je vragen hebt staat het team van bomenkopen klaar waarbij ze je voorzien van een duidelijk en snel antwoord. Als laatste een amberboom besteld en geplant en ik kijk al uit naar het aankomende groeiseizoen.

Zoals Bomen Kopen aangeeft op haar website, zo is het ook, duidelijk en helder!

Van het eerste contact tot bezorging was erg correct en netjes. Goede service én instructies!

Mooie grote boom op tijd volgens de afspraak op juiste plek afgeleverd.

Geheel volgens afspraak een prachtige grote Willamspeer geleverd + service (plantinsructie + zakje grond, waarin helaas wel veen zat)

Zoals overlegd is tijdens mijn afwezigheid alles netjes langs de oprit geplaatst, dankjewel.

Elke keer weer geweldige service

Van bestelling tot levering is bomenkopen een fijn bedrijf! Ook als er vragen zijn, of problemen, is de klant koning. En alle bomen doen het ook nog eens goed!

Zeer goed en snel gehandeld

Bomen zijn snel geleverd en voldoen aan de verwachting. En dat tegen een goede prijs

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snel geleverd

Snelke actie. Perfect geholpen. Mooie bomen.

Ik wilde de bomen op een bepaald moment en zei dat ik ze daarom wel zou komen halen. Was niet nodig. Ze kwamen ze gratis brengen op de afgesproken tijd/dag. Erg prettig bedrijf. Aankomende lente zitten we onder de bloeiende appelbomen.

Super service

Ik wilde al een tijdje een Magnolia Susan kopen. Helaas was deze niet op voorraad. Via WhatsApp de vraag wanneer de boom leverbaar was: over een paar weken. Eenmaal op voorraad kreeg ik netjes een berichtje dat ik mijn boom kon bestellen. Volgende dag netjes bezorgd, echt top! Gewoon een 10.

Top levering

Zeer goede levering van de bestelling. Maken waar wat ze vertellen. Zeer tevreden.

Mooie boom en met grond geleverd , hopenlijk een goede bestuiver.

Boom op afgesproken tijd geleverd en is van goede kwaliteit .Deze boom speciaal besteld voor bestuiving van mijn goudrenet en groninger kroon, hopenlijk komen komend jaar veel appels Groet Jan

Alles netjes gergegeld

Alles was netjes geregeld, werd snel geleverd. En zelfs een zakje aarde erbij met een goede omschrijving hoe de bomen te planten.

Vlotte service, mooie kaliteit bomen.

3 dagen na bestellen bezorgd. Mooie kealiteit bomen.