Snelle levering en boom zoals geschetst

Boom werd binnen de afgesproken termijn bezorgd en was precies zoals online leek

Besteld en snel geleverd! Prijs en kwaliteit volledig in verhouding.

Geweldige service en uitleg.

Ik heb een pindakaasboom besteld en die is prima aangekomen. Bij de boom krijg je een leaflet met nog even kort de uitleg hoe je hem moet aanplanten. En logistiek en communicatief krijgen ze ook een dikke 10! Heel tevreden.

Snel geleverd, vriendelijk personeel

Super snel en uistekend product

Jammer dat ik geen foto's kan laten zien, het is een kroon op mijn tuin, mijn mediterrane tuin wordt steeds completer, ik word s morgens meteen vrolijk en kom meteen in vakantie stemming

Fijne communicatie, keurig op tijd bezorgd.

Goede duidelijke communicatie over de producten en snelle bezorging (keurig op tijd). De bomen staan er prachtig bij.

Prima levering, vlot!

Toppie

Snelle levering,goede product,goede prijzen.Toppie

Grote Boom erg mooi

Fijne boom besteld. Geweldig snel bezorgt binnen 2 dagen. Fijne aanplantinstructies erbij. Heel blij met mijn Ginko Biloba

Klasse!

Goed kwaliteit produkten. Prettige en persoonlijke service. Kan ik iedereen aanraden!

Mooie bomen en goede service

Goede service en mooie bomen en op tijd geleverd.

Goede en snelle service!

Wow!

Twee prachtige leibomen. Op tijd en gratis bezorgd tegen een zeer goede prijs. Ik ga nog een plek in mijn tuin zoeken voor meer bomen van bomenkopen!

Goede producten

Goede producten. Jammer dat je de afleverdatum en tijd niet flexibel kan inplannen. Maar alles is netjes afgeleverd.

Uitstekend!

Fijne site, met betaalbare bomen voor in de tuin. Nette communicatie over de levering, vriendelijke bezorger en goede overdracht voor de bezorging. Aanrader!

Makkelijk te bestellen, goede prijs en snelle levering

Zondag besteld, en dinsdag geleverd. Bomen zien er goed uit en de prijs is prima.

prima afhandeling van mijn bestelling

Makkelijk te bestellen, fijne communicatie en snelle verzending. Helemaal prima!

Duidelijk

We hebben een aantal leibomen gekocht. De communicatie richting ons was duidelijk. Helaas konden we niet een tijdsblok aanmaken voor de levering, maar er werd ook uitgelegd waarom dat dit was. De website is ook duidelijk. Ik mistte wel op de website informatie over de plaatsing van de bomen (zon, schaduw, half...). Deze informatie had ik wel gewild. Verder prima!

Prachtige bomen

Hele mooie bomen, bestelling keurig op tijd en volgens afspraak. Aardige chauffeur vriendelijke, gaf nog wat tips. Ik ben zeer tevreden over Bomenkopen.nl

Vond makkelijk mijn boom in het grote aanbod bos!!

Makkelijk toegankelijke site, duidelijke info over het product. Niet duur. Snelle levering.

Super, online goede info, perfect geleverd.

goede kundige info en levering door chauffeur, top!

Tot nu toe prima, boom moet nog geleverd worden dus de beoordeling komt te vroeg

Zie hierboven

Mooie bomen, goede service.

2 bomen online besteld, duidelijke website en goede service, zoals adequate reactie op mailcontact. Bomen werden volgens afspraak geleverd.

Gewoon top

Bestellen eenvoudig en snel. Contact via de Whatsapp snel gelegd. Ze hielpen goed en denken met je mee. Bezorging netjes. Leuke man die goed hielp. Boom ziet er keurig uit met goede plant instructies en tips. Voor ons zeker een reden om nogmaals te bestellen. Gewoon top !

Een hele enthousiaste jonge man kwam onze bestelling brengen, netjes met een tasje met uitleg hoe te planten en een klein zakje potgrond voor onder het boompje. Echt top geregeld