Prachtige Leisierpruim geleverd

Als je online een leiboom besteld, is het afwachten wat er bezorgd wordt. Maar dat is 100% mee gevallen, keurig op de afgesproken tijd werd de boom geleverd, met plant instructie. Nu afwachten hoe hij in het voorjaar gaat uitlopen en groeien, maar we hebben er alle vertrouwen in.

goede service, snel geleverd, mooie kwaliteit boom

Goede service snel geleverd en mooie kwaliteit fruitboom. We zijn tevreden.

Tevreden

Geen problemen met bestellen + geïnformeerd over bezorging

Mooie boom

Vriendelijke en snelle levering. Heb mogelijkheid om contant te betalen en gratis verzending ook op prijs gesteld

Beleeft, fijn personeel en netjes op tijd.

Ik ben, na een digitale fout, netjes telefonisch te woord gestaan en verder geholpen. Bestelling netjes op tijd en goed verzorgt geleverd.

In een woord: prima!

Alles zoals besteld en extra hoe bomen te planten. Daarbij nog een prima zittende en volgens mijn vrouw goed staande muts!! Prima!

Prime en vriendelijk bereikbaar bedrijf.

Goede zakelijke informatie bij telefonisch contact. Na bestelling via website snelle en correcte levering.

Vlotte levering .binnen 4 dagen was de boom geleverd.

Boom zag er goed uit

Fijne ervaring met 2 mooie bomen nu in mijn tuin.

Prettige ervaring aan de telefoon. Behulpzaam, duidelijke afspraken over levering. Ook de levering door een vriendelijke behulpzame chauffeur. 2 mooie bomen gekocht, die helemaal aan mijn verwachtingen voldoen.

Mooie boom en goede service. Tips voor aanplant inclusief aarde. Wat wil men nog meer. Bedankt.

Goede service en hoge kwaliteit.

Snelle levering. Hoge kwaliteit fruitbomen gekregen, en goed geholpen met instructies hoe wij deze het beste kunnen plaatsen.

Bomen snel geleverd

Bomen snel geleverd, chauffeur dacht ook goed mee. De bomen zien er prachtig uit. Nu afwachten of de bomen het gaan doen.

Vlot en voordelig prima service

Kiezen op internet, duidelijke omschrijvingen en gebruikshandleiding. Keurig volgens afspraak geleverd.

Snel, vriendelijk, prachtige kwaliteit plant

Zeer aanbrengen bevelen online planten en bomen bedrijf

Snelle levering, goed bereikbaar bij vragen, goeie prijzen en mooie producten. Zeker de moeite waard.

Beter dan ik had verwacht.

Snelle en correcte levering. Een prachtige boom, goed verzorgd, die mijn verwachtingen overtreft. Een zak aarde als cadeau. Ik raad aan!!!

Alles klopt: goede website, goede communicatie via mail, op tijd geleverd, goede kwaliteit bomen.

Zie hierboven, met 1 aanvulling: de prijs is redelijk hoog in vergelijking met andere leveranciers (maar dan heb je wel wat).

uitstekend

Geweldig goed geholpen . Mooie website, vriendelijk mensen , duidelijke uitleg . Super bedankt

Toppers!

Prima service, uitstekend product, snelle levering en een cadeautje er bij!!

Eerste bestelling en alles wat beloofd wordt komt uit

Bestelling keurig op afgesproken dag en tijd afgeleverd en de bomen zijn boven verwachting! Heel blij mee!

Makkelijk besteld, snelle levering.

Snelle service, duidelijke communicatie en een warme creatieve benadering bij levering

Van de site alleen al wordt je enthousiast. Deze lijn zet zich voor tijdens de communicatie en levering. De bomen staan en ze doen het goed!

goede service en mooie bomen

super service en mooie kwaliteit bomen, kijken uit naar de groei,

TOP

Boom besteld binnen 4 dagen netjes volgens afspraak bezorgd inclusief mijn persoonlijke boodschap welke ze handgeschreven op een kaartje hebben meegeleverd. Echt super!

Prachtboompje

Voor het eerst besteld wat prima ging . Binnen 5 dagen bezorgd wat ik als heel prettig ervaar . Verloop van bezorgen gaat keurig via de mail met aangegeven dag en tijdblok. Heel goed gegaan. Boompje ziet er fantastisch uit , mooi en verzorgd. En daarbij meegeleverd hele goede instructies voor het planten . Allemaal tot in de puntjes verzorgd. Ben er heel erg blij mee !