Prima levering en contact.

Zo hoort het...

snel inspelen op de vraag van de klant en levering van goede kwaliteit!

mijn vraag om op korte termijn de bomen te kunnen leveren werd positief beantwoord. De levering werd via whatsapp aangekondigd. Kwaliteit van het product is zeer goed, de bomen voldeden ook aan de omschrijving (o.a. breedtemaat en hoogte).

Zeer snelle levering

Op vrijdag een beukenhaag besteld en werd zaterdagochtend afgeleverd. Goede uitleg gekregen van de bezorger en een zakje tuinaarde als cadauetje. Top!

De geleverde struik is anders van vorm dan die op het onternet

Levering is goed geregeld. De bedoeling van de red Robin was meer smal en hoog.

Telefonisch contact gehad, zo goed geholpen

Ik wilde s’avonds een bestelling doen voor meerdere lei-bomen. Ik merkte op dat via de website de voorraad niet voldoende was en heb een terugbel bericht achter gelaten. De volgende morgen werd ik terug gebeld en zo vriendelijk en goed geholpen. Vandaag nog binnen een week worden de lei-bomen geleverd. Zo blij hiermee.

super!

Alles was top geregeld. Bedankt. Voor de appelboom hebben we nog wel ruimte!

Vakkundig, vriendelijk en coöperatief

Staan je vakkundig en vriendelijk te woord en beantwoorden al je vragen met plezier. Denken met je mee in mogelijkheden en leveren op gewenste dag en tijdstip prachtige bomen. Ik raad dit bedrijf iedereen aan. Wij zullen hier zeer zeker vaker gebruik van maken.

"Bedrijf waar communicatie hoog in het vaandel staat"

Ervaring: Prettig en posititief, meedenken als men dreigt door verkeerssituatie te laat te arriveren om boom op te halen. Groet Ronald Vantuintotperk Hoveniers

Keurige levering en bomen zien er goed uit!

De bomen werden prima op tijd geleverd, we kregen een tasje met aanplant tips. De bomen zijn netjes aan het rek vastgebonden. Voor ons de eerste keer dat we hier besteld hebben maar absoluut een aanrader!

Mooie bomen iets te vroeg geleverd.

Levering tussen 11 en 14 uur, helaas was de chauffeur al voor 11 uur geweest. De bomen lagen netje op onze oprit met de bestelde zakken aanplant aarde en het tasje met aanplant advies. De bomen zijn prachtig!

Goede service en snelle levering

Bij het uitzoeken van de boompjes zijn we goed geholpen en de levering was ook prima

Had er iets meer van verwacht

We hadden we bomen besteld met een stamomtrek van 5-7 cm. We hebben 2 bomen gekregen die nog niet de 5 cm halen, dat vinden we jammer.

Fijne en snelle service

Mooie grote boom precies zoals op de website stond en fijne snelle service

Prima levering!

Mooi volgens afspraak op de juiste plaats afgeleverd. Alleen een beetje sneu dat er een klein zakje potgrond erbij geleverd wordt voor zes bomen. Verder alles ok!

mooie boom en snel geleverd

Verzorgde website. Ruime keuze.

Een geweldig bedrijf

Fijn bedrijf. Enthousiast en goede services. Je merkt dat deze mensen echt achter hun produkt staan. Vanaf nu bestel ik iedere boom die ik wil planten bij dit bedrijf!

De sierappel is keurig op tijd bezorgd met n goede plantinstructie.

Snelle levering, vriendelijke helpdesk

Eerst wat informatie gekregen voordat ik gekozen heb, toen de tuin eenmaal klaar was, zondags de boompjes besteld. Deze werden keurig dinsdag al geleverd. Chauffeur gaf zelfs nog aanplant tips en een verkorte handleiding hoe te plaatsen. Erg netjes geregeld allemaal!

Prima service zoals op de website staat vermeld.

Keurig op tijd geleverd met goede adviezen er bij. Prettige bezorger.

Ze doen wat ze beloven

Duidelijke site. Goede uitleg. Snelle bezorging aan huis door een supervriendelijke chauffeur. Boom voldoet aan de beschrijving. Kortom => prima service

Snelle levering en klantvriendelijke chauffeur

Top services

Heldere site met dito communicatie. Netjes dag voor levering een tijdslot. Prima bedrijf!!

Top services

Snelle levering.

Het verbaasde mij wel een beetje dat de boompjes los op de laadruimte lagen.