alles volgens wens verlopen

Eenvoudig besteld en netjes volgens afspraak afgeleverd. Inclusief instructies voor planten van de bomen. Ze staan prachtig in de tuin

Tot nu toe goed

Bomen zijn snel geleverd en voor een knappe prijs. 1 boom met aardig wat blad en de andere met niets? Hopen dat het goedkomt

Prettig en deskundig.

De 2 olijfbomen zijn in goede staat afgeleverd met zelfs een gratis zakje potgrond. Op een kaart stond duidelijke uitleg over hoe de boom te planten etc.

Overzichtelijke site, scherpe prijzen, correcte duidelijke communicatie

Erg tevreden over het proces/verloop met de aankoop van 2 Leibomen voor mijn tuin. Snelle en correcte levering, ook de aanplant beschrijving is heel duidelijk wat het allemaal zeer eenvoudig maakt. Kortom mooie gezonde bomen en erg tevreden.

De boom werd op het afgesproken tijdstip geleverd en voldeed aan de omschrijving.

bedrag en omvang boom is niet in verhouding

bedrag en omvang boom is niet in verhouding

Geweldige service!

Echt een geweldige winkel! Begint al met een goede, duidelijke website met veel keus. Er ging bij mij iets mis met de Ideallink, maar de klantenservice reageerde supersnel en adequaat. De boom werd bezorgd op de afgesproken tijd, keurig netjes. Er zat een instructie bij een en zakje aarde. Als ik weer eens een boom wil koop ik deze zeker weer hier!

Zeer prettig geholpen. Ik had online besteld en had daarna nog vragen en heb artikelen aan de bestelling toegevoegd. Dit ging heel soepel en kreeg deskundig advies aan de telefoon.

Mooie boompjes en snelle bezorging

Vriendelijke bezorging en snel geleverd.

Zeer goede service uitleg vriendelijk en zeer binnen de tijdzone geleverd top gedaan we zijn zeer tevreden

Goed bereikbaar, prima service

Met online bestellen ging er iets mis. Prima geholpen. Leveringsdatum kon makkelijk worden verzet, al heb je zelf geen keuze, dus beetje gelukt hebben met dag en tijd. Ze kwamen uur eerder dan aangegeven tijdslot, maar kwam toevallig goed uit. Verder prima service, duidelijke instructies mooie boom. Boom ziet eruit als op de website. Nu hopen dat hij goed aanslaat mijn leisierappel.

Volgens afspraak

Goede begeleiding van de order

Duidelijke site, heldere communicatie via mail en erg vriendelijke bezorgers. Boompjes staan er mooi bij! Blij mee. Zeer voor herhaling vatbaar.

Makkelijk te bestellen online. Duidelijke communicatie met betrekking tot levering. Kregen een duidelijke instructies die meegeleverd worden bij aflevering van de bestelling over hoe op de juiste manier te planten.

Prima prijs/kwaliteit

Mooie grote boom, bijna 4 m! Een aanwinst in de tuin. Onverwacht snel en correct geleverd. Berichtje vooraf was handig geweest.

Perfect !

Op korte termijn volgens afspraak keurig afgeleverd

Kennis van zaken en plezierig contact

Prima advies en duidelijke afspraken

Geweldig. Goede snelle service, mooie boom.

We zijn goed geholpen op locatie, duidelijke uitleg gehad over groenblijvende leibomen. Meerder soorten mogen bekijken. Twee weken later besteld en netjes geleverd binnen de aangegeven tijd. Bij de levering uitleg gehad over het planten en met alle benodigdheden en instructies stonden een paar uur later de bomen erin. Kortom, top service! We gaan zeker nog een keer bestellen als we iets nodig hebben.

Helemaal oké

Van bestelling tot en met de aflevering prima voor elkaar. Prima webshop, goede berichtgeving via E-mails en netjes op tijd afgeleverd. Boompjes zien er mooi uit, nu maar wachten op het voorjaar. Instructieblad en extra tips van de chauffeur maken het helemaal af.

Fijne service

Snel contact en goede service

Heel netjes en verzorgd.

Ik heb 2 leiboompjes besteld. Heb deze netjes ontvangen ,had ook nog een mailtje verstuurd of er nog een paar bamboestokken meegeleverd konden worden om de lei bomen te verbinden. Hier is snel op gereageerd,dat ze bij de vracht mee gaan.En inderdaad 4 bamboestokken er bij geleverd zonder extra kosten. Vond ik heel erg netjes. (Wel heb ik nog een vraagje betreft 1 boom,waar een tak schijnbaar gescheurd en bijna los zit van de stam,maar daar zal ik een mailtje voor sturen).

Mooie bomen, op tijd geleverd

De bomen zien er mooi uit, op tijd geleverd. En alles, de palen en banden, zat erbij.

Aanrader.

Alles netjes bezorgd en top geregeld,zeer klantvriendelijk.

Mooi boom met keurige levering

Mooie boom die volgens afspraak is geleverd. Zeker een aanrader.

Wat wil je doen voor de natuur. Bomen planten natuurlijk

Helaas kwamen de bomen niet lopend? Maar een diesel busje? Bomen zijn groter dan verwacht en hebben een mooie plaats gekregen. Nu nog water geven en wachten tot ze vanzelf groter gaan worden. Heb alle kinderen van mijn familie uitgenodigd voor de boomplantzondag. Wie doet mij na?????