Ik heb een boom besteld bij bomenkopen.nl en kreeg hier direct via de email berichtgeving over dat de bestelling was ontvangen en dat ze aan de slag gingen. In de mail kan je ook je wensen aangeven die worden nagekomen. Boom is keurig gebracht en afgeleverd. Volgende keer bestel ik weer hier mijn boom.

Prima de bomen werden op tijd geleverd.

De bomen werden netjes op tijd geleverd en ik vroeg de bezorger of hij de grootste zware boom even door de kamer naar mijn achtertuin wilde brengen omdat ik zelf een hernia heb en niet zonder pijn zo'n zware boom kan tillen. Dat wilde de bezorger niet want hij zei dat hij altijd alleen tot naast de straat de bomen leverde. Ik heb dus nu met veel pijn de grote zware boom zelf vanuit de voortuin door mijn huis naar de achtertuin moeten sjouwen. Dat was voor mij een behoorlijk pijnlijke tegenvaller.

Mooie bomen, snel geleverd!

Bij aflevering nogmaals duidelijke uitleg over het planten door een vriendelijke chauffeur.

Mooie boom en duidelijke informatie

Blij met de snelle service en de duidelijke aanplantinformatie.

Correct product afgeleverd door vriendelijke bezorger

Netjes en op tijd geleverd. Ik ben tevreden. Bedankt!

Snel geleverd en vriendelijke bezorger

Voor herhaling vatbaar

Goede communicatie en snelle levering

Ik heb een olijfboom besteld. Ik ben zeer tevreden met de communicatie via e-mail en de boom is prachtig

goede prijs en service

boom besteld - snel geleverd - chauffeur hielp even snel met boom in pot te plaatsen - op naar meer groen in de buurt

Boompje is netjes afgeleverd en voldoet aan verwachtingen

Het bestelde trompetboomje, voldoet helemaal stam en kroon zien er goed uit, ik kan niet wachten tot het voorjaar.

Alles conform afspraak en product ziet er goed uit

Dit is een goed uitgedacht en uitgevoerd proces

Mooie boom en vriendelijke service!

Alles erg prettig gegaan. Mooie boom en hele vriendelijke service. Dank jullie wel!

Positief

Duidelijk wanneer ze langs komen, netjes in de tuin bezorgd. Struiken zien er prima uit.

Prachtige bonen, vriendelijk bezorgd!

4 leibomen besteld, zien er prachtig uit!

Goed verzorgde boom

Geweldige levering en zeer keurige levering. Voor herhaling vatbaar.

Tevreden, goed product, goede levering.

Tevreden, goed product, goede levering.

geleverd conform bestelling maar grotendeels met verdorde bladeren

De bomen zijn afgeleverd op 24 augustus. Een dag waar het tegen de 30gr. liep. Doordat ze lang in de vrachtwagen hebben gelegen waren de meeste bladeren verdord. Het was beter geweest dat de levering was uitgesteld. De bomen hebben we direct geplant en water gegeven. We hopen dat het goed gaat. We hebben foto's gemaakt.

Mooie bomen, snel geleverd

Mooie bomen, snel geleverd

Boompjes zien er prima uit

2 boompjes besteld. Ze zijn keurig bezorgd. Duidelijk terug koppeling dat de bomen onderweg waren ondanks dat ze geen track en trace hebbe o. Dat ze zekf bezorgen. Boompjes zaten goed in blad. Duidelijke instructies aanwezig. Alles was goed geregeld.

Top service en vriendelijke bezorging

Naast het feit dat ze scherpe prijzen bieden, was de bezorging ook top: snel, vriendelijk en we kregen instructies hoe de bomen te planten. Erg tevreden wij komen weer terug!

Alles zoals afgesproken plus nog een leuke attentie erbij geweldig gewoon

Heel mooie bomen en perfecte levering

De bomen die ik zocht waren alle drie beschikbaar, de website is leuk en handig gemaakt. En de levering was door een erg vriendelijke kerel die met mooie gezonde bomen naar ons toe kwam. Tiptop in orde :)

Bomen worden en zijn netjes en zeer snel geleverd. Meet een handleiding erbij, erg klantgericht!

waar voor je geld

snelle levering, goed advies en vooral prima kwaliteit

Super mooi Amber leiboom

De boom is echt mooi en het rek zit al goed dicht begroeid. Zeker een aanrader. Volgende maand komen we zeker bij jullie terug om nog een leiboom erbij te kopen.