Ik heb een boom online besteld eerste paasdag en deze is thuis gebracht dinsdagochtend door een vriendelijke meneer en de boom ziet er heel mooi uit zat een zak om de wortels en kreeg er zelfs een zakje aarde bij en en beschrijving om de boom te verzorgen echt super ben er heel blij mee

We hadden een leuk gesprek aan de telefoon met een van jullie medewerkers,de levering was keurig op tijd maar……de bezorgers waren zeer snel en gehaast weer weg…. Jammer dat er zo weinig nog gezegd werd over de boompjes.Hup in de tuin gelegd en weg….. We hopen dat ze goed aanslaan, ze zijn ook zoals we hadden gehoopt. Dit willen we toch ff gezegd hebben….

Heel tevreden!

De levering van vier leiplatanen was erg vlot. De bomen zijn mooi en precies zoals ik me had voorgesteld. Heel blij mee!

Nette service vriendelijke bezorger

…na betaling konden wij de boom ophalen bij de kwekerij. Zeer vriendelijke service. We blij met de meerstammige wintereik.

Gewoon eerste klas: duidelijke communicatie en alles naar wens!

Ben goed geholpen, en de geleverde bomen zien er gezond uit. Ze zijn geplant, nu duimen dat alles prima aanslaat!

Een goede service!

Correcte afhandeling van de gevraagde bestelling!

Vakkundig

Prachtige fruitbomen en vriendelijke bezorging.

Makkelijk, goede service en nette bezorging!

Hopelijk slaan de twee bolcatalpa’s aan. Wortels waren gesnoeid en in een plastic zak gebonden. De “bol” is netjes gesnoeid. De maat klopte perfect en ze staan nu hopelijk wortel te schieten!

Netjes bezorgd vriendelijke bezorger heel behulpzaam

Zeer professioneel geadviseerd en geholpen met het uitzoeken van een prachtige boom

Ik zou u op alle vlakken aanbevelen Hele mooie boom gekocht Professioneel geplant Op alle gebied top

Snelle en keurige afhandeling

Ruime keuze en een zeer goede service

De bomen werden keurig op tijd geleverd en netjes uitgelegd Ze zien er goed uit en krijgen lijken al goed aan te slaan in de tuin

Echt goed!

Alles is prima verlopen van A naar Z. Professioneel.

voldoet volledig aan de verwachting

Boom zoals beschreven stond . Correcte levering met goede uitleg. Heb zelfs nog een zak potgrond extra gekregen. Ga hier zeker nog bestellen als ik nog bomen wens te kopen.

Snelle levering en betaling bij ontvangst contant

Super snelle levering, na 2 dagen. Ook fijn dat betaling met aflevering kan bij de chauffeur. Alleen was de hoogte van de boom iets kleiner dan verwacht maar misschien hebben wij ons hierin niet goed verdiept. Met pot was de stamhoogte 180, na het planten is dit dus 150 cm. Wij dachten dat de kroon van de boom pas zou beginnen op 180 cm, dit is dus veel lager.

Snelle bezorging , prima producten.

Op dinsdag 12 april besteld en vrijdag 15 april bezorgd , alles netjes op tijd en mooie producten .

top

prima service, snel en kwaliteit zoals omschreven, prima

Vriendelijke bezorger en goede tekst en uitleg

Vriendelijke bezorger en goede tekst en uitleg

Goede en duidelijke website. Goed mailcontact en bij aflevering hele aardige mensen

Goed en snel!

Duidelijke website en zeer snelle levering. Boom ziet er goed uit!

Super: eenvoudig, snel en correct

Goede website, ondersteunende informatie, makkelijke bestelling en correcte levering met advies.. top !

Ik heb op een vrijdagavond 3 bomen besteld met palen en aanplant grond erbij. Deze werden woensdag middag al geleverd. De bezorgers waren zelf een paar minuten voor het tijdvak aanwezig. Dus netjes optijd. Alleen het cadeau wat ik met een code zou krijgen zat er niet bij en bij navragen ontvang ik al een week geen reactie meer van de klantenservice. Hier zit dus nog een verbeter puntje

mooie boom

Goed verpakte boom, compleet met palen, band en aanplantgrond, en een goede beschrijving voor het planten. Vriendelijke bezorger

Prachtig boom gekregen

Keurige levering van een mooie boom met een omschrijving erbij hoe de boom geplant moet worden.