Goed geregeld

Mooie en goede kwaliteit

Fout ingelicht

Ik heb via de site een navraag gedaan over of de leiplatanen inderdaad tot half april met kluit worden geleverd. Het antwoord luidde bevestigend en dus direct (25 maart) een bestelling geplaatst. Bij de bezorging had bezorger hulp nodig met uitladen. Mijn vrouw moest hem helpen want dit lukte meneer niet alleen. In eerste instantie werden de verkeerde bomen uitgeladen, kan gebeuren. Daarna wel de juiste bomen ontvangen. Bij het planten kom ik er nu achter dat ze helemaal geen kluit hebben… Goed voorgelicht, echt enorm bedankt!

Helemaal top!

Snel geleverd, geluisterd naar mijn wensen. Complimenten. Ben heel tevreden!

Snelle levering, prachtige bomen

De bomen zijn snel geleverd en zien er heel goed uit. Ook het contact is snel en persoonlijk.

Gewoon zoals hey hoort

Overzichtelijke site. Makkelijk bestellen. En snel geleverd .

Alles is echt zeer naar wens afgehandeld.

Alles maar dan ook alles is naar onze wens verlopen. De 2 boompjes zijn zeer mooi en een redelijke prijs. De bezorging was perfect en er was een mooie beschrijving bij.

Super service.

Een hiel klantvriendelijke bezorger. En snelle service.

Goede webshop, prima afhandeling.

Tevreden met de manier van bestellen en de levering. De gekochte boom zag er goed uit.

Als ze goed aanslaan de bomen,kun je pas zeggen of ze groeien en mooi in het blad staan.

Snelle levering Vriendelijke bezorger

Kan niet beter

Uiteindelijk goed gekomen

Chauffeur zou ons bellen, niet gebeurd, bomen zijn omgewisseld die dag.. dus wij hadden het probleem niet alleen. Zelf de bomen naar de plaats moeten tikken.. Al met al.. ik was niet bepaald blij.. Gelukkig schakelde ze erg snel en gaven ze ook aan dat het niet goed was gegaan die dag met die chauffeur. Wij kregen de volgende dag al onze nieuwe bomen en de verkeerde opgehaald. Ze staan er nu prachtig bij!

Perfect!

Mooie bomen! Klantenservice top en snelle levering. Handige gebruiksaanwijzing en top kwaliteit spullen meegeleverd.

Prima service!,

Snelle levering. Daarbij duidelijke instructies hoe je de bomen moet planten en behandelen.

Keurig afgeleverd met alle info die ik nodig had

Keurig afgeleverd met alle info die ik nodig had. Vriendelijke bezorger. Boom staat in de grond....tot nu to alles goed.

Bomen en toebehoren zijn prima maar aflevering laat te wensen over

De site en de bestelwijze zijn duidelijk en eenvoudig. De geleverde producten lijken van goede kwaliteit te zijn (vandaag ontvangen) en volledig. Helaas werden de producten 3 uur later geleverd dan het einde van de vooraf aangegeven tijdspanne van levering (na 14.00 uur i.p.v. 8.30 - 11.00 uur) zonder dat dit op enigerlei wijze werd gemeld. Erg vervelend als je daarvoor vrij neemt en/of een derde inschakelt.

Snelle en correcte levering. Kwalitatief goed. Bedankt.

Prima contact en levering.

Eerst gebeld voor info. Heel goed te woord gestaan . Konden mijn vragen goed beantwoorden. Levering netjes en op het afgesproken tijdstip. Echt helemaal tevreden.

keurig geregeld. goed wortelgestel.

keurig geregeld telefonisch contact gehad met datum levering . alles in goed overleg bezorgd. Goed wortelgestel . dikke duim :-).

Duidelijke website, snelle levering.

Mooie overzichtelijke website, makkelijk om te gebruiken. Goede communicatie per mail. Snelle levering met aardig personeel dat de levering deed.

Correct zoals op de website.

Alles perfect verlopen! Mooie bomen. Vriendelijk en correct personeel.

Goede service, er wordt meegedacht!

Bezorging volgens afspraak

Mooie bomen voor een goede prijs en snel geleverd.

Zeer goede voorlichting!

Op juiste tijd (gratis) geleverd met plantadvies. Zeker aan te bevelen.

Mooie boom , keurige levering

Prachtige leiboom gekocht. Fijn dat er zoveel keuze is in verschillende maten! Vandaag netjes afgeleverd en de boom werd ook nog in de achtertuin gezet. Complimenten!