Volgens afspraak

Meedenkend personeel Snelle levering! Goed advies. Betrouwbaar

Top en supersnelle afhandeling/levering

supersnelle levering van een zeer lieve hulpvaardige mederwerkster. Mooie kwalitatieve haagbeuken. Hoop dat ze het goed doen. Groet René van den Berg

Goede levertijd, service, kwaliteit, uitleg dmv de flyer.

Alles hartstikke tevreden en prima, de enige informatie die ik miste op de A4 was dat er niet op stond hoe diep de palen moesten en op wat voor hoogte de riemen geplaatst mochten worden.

Snelle en goede service

Boom werd keurig afgeleverd door vriendelijke jongeman

Eigen vervoer duurde 7 dagen dat was jammer. Product super mooi en goed

Goede levering

Vriendelijke bezorger en alles prima geleverd. En lekker optijd.

Top service!

Top service! Bezorger zette de bomen tot de plek waar ze wilde hebben.

Topservice

Wat een topservice. Op tijd geleverd en wat er besteld is +een extraatje.

Super service!!

Snelle levering en goede communicatie

We wilden een boom kado geven Maar het was wel kort dag ivm bezorging Maar alles tip top geregeld En netjes op tijd geleverd

Lijken gezonde bomen

Snel besteld en netjes bezorgt. Goeie prijs/kwaliteit verhouding. Bomen hadden van mij wel iets voller mogen zijn, zeker omdat een van beide 8-10cm stamomtrek zou moeten hebben. En een van beide hoogstam de 260 krap aan red. Maar ze zijn mooi recht en ogen gezond, We gaan er vanuit dat ze goed aanslaan.

Heel goed.

Ik had nog wat vragen welke direct telefonisch werden beantwoord. De levering was snel, 2 dagen na bestelling en de man die de boom kwam brengen was behulpzaam en heel vriendelijk,

Mooie boom, vlotte levering.

Ik kreeg een gezonde boom, vlugger geleverd dan verwacht. Ik mocht aan de chauffeur betalen, maar had niet begrepen dat ik niet kon pinnen, maar ook dat was geen probleem:" Mevrouw u kan het ook gewoon overschrijven" heb ik vervolgens gedaan, kreeg ik nog een mailtje dat ze het geld hadden ontvangen! Dus in het kort goede kwaliteit en vlotte service, heel klantgericht!

Goed, snel, duidelijk en mooi

Duidelijke website met volledige omschrijving over de te kopen bomen. Goede handleiding bij levering. De prijs is ook nog eens prima! En nu... Groeien maar!

Goed en duidelijk

Perfect geregeld precies optijd en duidelijke verzorging van de bomen

Uiterst tevreden!

Goede communicatie en prima bezorging! En niet onbelangrijk, mooie producten!

Keurig netjes geleverd en een dag later bomen geplant. Bloesem loopt nu al uit.

Alles volgens afspraak. Netjes gedaan.

Voor de 2 e keer bomen besteld en alles weer netjes gegaan. Goed bedrijf

Mooie lelindes, goed ingepakt, genoeg potgrond, kortom...heel fijne ervaring!

Mooie boom, snel geleverd

Mooie boom geleverd gekregen, hopelijk wortelt hij goed. De levering was sneller dan aangegeven op de website, maar helaas niet met ons afgestemd waardoor niemand thuis was en de boom voor het huis neergezet moest worden. Gelukkig stond hij er nog toen we thuis kwamen!

Lei haagbeuk bomen

Zitten vol in de knop mooi recht. goede service en zeker netjes op tijd. 8.01 uur stonden ze op de stoep aanrader.

Prima levering

Alles ging zoals het hoort

Uitstekend!

Alles wat Bomenkopen.nl belooft komen ze na!

Zeer tevreden met de mooie boom, uitleg om te planten.

Tevreden van de verpakking en de verzending.