Mooie bomen, goede en snelle service

Drie (lei) amberbomen inclusief aanplant pakket gekocht. Op de gewenste dag geleverd. Zelfs nog een specifiekere bezorgtijd kunnen achterhalen zodat we onze eigen planning daarop konden aanpassen. Bomen zagen er goed uit, de volgende dag geplant en nu wachten op het moment dat de blaadjes eraan komen :)

Mooie, gezonde bomen.

Goede prijs en mooie gezonde bomen. Daarbij mooi op tijd en gratis geleverd met goed advies bij het aanplanten.

Bomen kopen zonder problemen

Wat ik zo fijn vindt bij Bomenkopen.nl,het wordt snel en voor de deur afgeleverd, goed ingepakt en met een bomenplant kaart erbij,als je die nodig mocht hebben,ik ga hier zeker weer bestellen Met vriendelijke groet Volkert.

prima.

komt de bestelde levering binnen de gestelde tijd na .

Heel erg tevreden

Mooie boom geleverd,goede beschrijving erbij voor planten en verzorging. Zeer tevreden.

Snelle levering, prettig contact. Toen ik twijfelde over de hoogte van de bomen gaven ze goed advies. Door mijn twijfel belde ik 3x en ze bleven vriendelijk en niets was te veel. Hartelijk dank daarvoor.

Mooi!

Zeer nette service en een mooie, gezonde boom. Nog een keer mondeling uitleg, door vriendelijke bezorger, over hoe te planten en te verzorgen.

Alles keurig geleverd. Vriendelijke chauffeur. Bomen goede staat.

Super snel met een hele goede service

Mooie bomen snel bezorgd.

Super kwaliteit en zeer fijne afhandeling en bezorging.

Tevreden, maar slordige bezorging

Snelle levering en bovenal mooie Toscaanse Jasmijn. Het kan zijn dat ik de bel niet gehoord heb bij het bezorgen, dus planten zijn op de oprit achtergelaten. Wel vreemd dat men na het keren en langsrijden (toen ik oogcontact had en op de oprit stond) niet even heeft gevraagd of het zo in orde was.

Goede producten, snel geleverd.

Zeer tevreden. Boompjes snel geleverd door vriedelijk personeel.

bomenkopen.nl heeft geleverd wat ze beloofden!

het is vertouwenwekkend, dat als je op zoek gaat naar bomen voor je tuin, en je googelt op bomenkopen.nl je vindt een telefoonnummer, je belt en er komt een vriendelijke stem aan de andere kant. Na deskundig advies maak je je keuze, je betaald en dan komen de bomen ook op de afgesproken tijdstip. Goed gedaan!

goede levering

goed geleverd

Goed!

Snelle levering, mooie grote boom.

bezorgen zou van 9 tot 12 zijn. De bezorger was er twee minuten over 9!! Verder goede planten (beukjes voor haag), de volgende dag geplant. Benieuwd wanneer ze gaan groeien. Voor zover een prima bedrijf!

Goede voorlichting en service. Tijdige aflevering door heel vriendelijk meisje met mooie bus Bomen kopen met een lach.

Henk is een aardige vent.

Wist eigenlijk niet dat het geleverd zou worden die ochtend, maar dat zou ook aan mijn kant een fount kunnen zijn. Maar samen de boom van de wagen afgetild en klaar. Hele aardige bezorger!

Duidelijke website en prima bezorging plus planthandleiding. Twee leibomen zagen er goed uit.

Erg tevreden, voldoet aan verwachtingen!

Na bestelling even telefonisch contact over de levering, daarna paar persoonlijke mailtjes van Evelyne. Een vriendelijk bedrijf!

Mooie boom en goede levering.

Fijne boom en met behulp van bezorger netjes naar achtertuin gebracht.

top

eenvoudig te bestellen alle aandacht voor het product en de verzorging van de bomen Gunstige prijs en snelle levering! Als je bomen zoekt is dit bedrijf een echte aanrader

Binnen 3 dagen een prachtige boom geleverd

Betrouwbaar bedrijf

Prachtige bomen, mooie kwaliteit. Betrouwbaar bedrijf die afspraken nakomt. Top!