Keurig geleverd, goede beschrijving erbij, mooie bomen. Hopelijk gaan ze goed groeien

Snelle en nette aflevering

Bomen besteld en zoals beloofd binnen 5 werkdagen in huis . Netjes afgeleverd en achter in de tuin gebracht. Wel jammer dat je alleen online kan communiceren en niet via een telefoontje. Dat is mijn enige minpuntje.

Snelle service met goed (digitaal) advies

De bestelde bomen (leilindes) zijn vandaag geleverd en zien er keurig uit. Ook de service (advies via Whatsapp en de aanplant-instructie) zijn uitstekend. Tijdens het aankoopproces nog een aantal prijzen vergelijken, maar ook daar kwam bomenkopen.nl goed uit de verf.

perfect geregeld.

Goed en snel geleverd(goede kwaliteit bomen)

snelle service, bezorger behulpzaam

Snelle levering van de boom. Gevraagd of de chauffeur van tevoren wilde bellen dat hij er aan kwam, was geen probleem! Hij was ook heel behulpzaam. Duidelijk info werd meegeleverd hoe de boom te planten. Erg fijn. Nu nog even afwachten hoe de boom het gaat doen.

Perfecte service

Keurig snel geleverd. Bomen zien er prachtig uit. Er wordt genoeg informatie gegeven bij levering van de bomen over hoe te planten. En mijn vader kreeg zelfs nog een warme muts erbij.

Goede en snelle levering

Zondag de boom besteld, woensdag al geleverd. Juiste maat en compleet met duidelijke en uitgebreide aanplantbeschrijving.

Wat rode beuken en tuingrond besteld en snel geleverd.

Product, afspraak en service uitstekend

De boom werd keurig binnen een week geleverd door aardige meneer geleverd !

De boom is mooi en van zeer goede kwaliteit ! Wij zullen hem of haar ??? Goed verzorgen!

Uitstekend geholpen en tijdig bezorgd, fraaie boom.

Vriendelijk op kwekerij ontvangen en goed advies over aankoop én aanplant gekregen. TOP.

Goede (bomen)webwinkel :-)

Vond het voordelig en de spullen werden netjes afgeleverd. Had een kleine levering van kleine boompjes, geen grote. De kwaliteit was prima, naar verwachting. Absolute aanrader.

Klantvriendelijk en snel

is gewoon goed geregeld

de boompjes zien er keurig uit, fris en gezond. de levering was snel en het transport was eveneens goed werd keurig bezorgt. echt een aanrader.

Correct en netjes

Verzorgd geleverd!

prachtige bomen en snelle levering

Wij hebben twee leibomen besteld. Allereerst voor een goede prijs. De levering was al binnen drie dagen en de bomen zien er geweldig uit. Ook een aanrader om de palen en de aanpootgrond mee te bestellen!

Alles is goed geregeld

Erg goed, wel n uur te vroeg bezorgt

Mooie bomen, precies zoals beschreven. Bezorging n uur te vroeg, 7 u inplaats van tussen 8 en 11 u.

Netjes afgeleverd, perfect op tijd en nette verzorgde bomen

Duidelijke site, met een nette afhandeling. Bomen zijn netjes gebracht, nadat er een bevestigingsmail was. Top. Bomen en struiken zien er goed uit, samen met de plantinstructie en een kado-muts!

Netjes duidelijk en snel geregeld en geleverd

Zeer zeker een aanrader Dankjewel daarvoor

4 stuks mooie leibomen gekocht!

Op zaterdag 4 stuks red Robin leibomen gekocht voor een prima prijs. Die dinsdag werden de bomen al geleverd! Op de stam van 1 boom zit een kleine lichte beschadiging maar de boom doet het goed. Voor de rest alles perfect en zou ik aanraden om hier te bestellen.

was zeer goed

beste. bedank voor je goede service zeer vlugge levering , helaas de boom viel wat klein uit geen enkel probleem , de firma nam mijn boom terug EN STORTE MIJN GELD TERUG van service gesproken. ik kan deze firma (bomenkopen) dan ook aan bevelen aan alle tuin liefhebbers en kopers. MVG.SYLVAIN

Erg goed fijne service en snel

Bestelling bij deze website besteld verreweg de goedkoopste… Mooie bomen wel alleen de wortel dus hoop dat ze aan slaan..goede service en snel..

Hele mooie leibomen

Heel erg tevreden