Helemaal top!

Bomen werden keurig op tijd geleverd, tot in de tuin. Met goede uitleg voor het aanplanten. Ze zien er prachtig uit!

Mijn bestelling stond al klaar toen ik kwam Goede en vriendelijke uitleg.

Heel content van onze aankoop bomen

Goede levering en bijhorende informatie

Voor herhaling vatbaar

Goede service, duidelijke site en snelle levering!!

2 Leiplatanen nodig

We hadden 2 stuks Leiplatanen nodig, gezocht en bij site uitgekomen. Positieve recensies en veel tips over hoe te planten etc. Netjes afgeleverd. Zelfde dag stonden ze in de tuin. Schappelijke prijzen en gratis bezorgen.

Betaalbare kwaliteit en snel geleverd

De bomen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en de bomen werden snel en netjes afgeleverd.

Goede service en mensen die meedenken

Na het stellen van een vraag via WhatsApp kreeg ik snel en een fijne reactie terug. Daarna deed ik iets verkeerds met de betaling (geen idee) maar dat werd direct snel opgelost. Dinsdagmiddag laat besteld en kunnen betalen en vrijdag ( vandaag) werd het geleverd met een aantal tips. Heel fijn bedrijf die nog ouderwetse service. En natuurlijk mooie bomen, pecies de juiste maat! Het is dat ik niet dagelijks bomen nodig heb :-) dank voor alles!

Mooie bomen, snelle levering

Overzichtelijk website met duidelijke informatie over de producten en aanplant advies. Ook aanvullende informatie is goed te vinden. Bestelproces is makkelijk en overzichtelijk. Snelle levering met 2 dagen voor levering een mail met de datum van levering en een tijdsblok van 3 uur. Vriendelijke bezorger.

volgens afspraak, keurig!

Kon zelf niet thuis zijn om de bestelling aan te nemen, maar vond hem volgens afspraak keurig op de afgesproken locatie. Hij gaat zo de grond in, en dan afwachten of de boom aanslaat, maar dat zal wel goedkomen!

Rustig en vertrouwd

Snel antwoordt via de app. Via mail alles duidelijk aangegeven. Bezorgen op een dag dat ik niet thuis was, maar toch vond ik het niet onprettig. Alleen miste ik de bevestiging dat de bezorging was gedaan. Maar meer omdat ik heel nieuwsgierig was.

Curieus of dubieus

Curieus en / of dubieus

goede service

duidelijke site...goede service...en op tijd geleverd

Tijdige levering van mooie beuken

De levering was keurig zoals afgesproken. De beuken zijn zoals verwacht maar moeten natuurlijk nog in bloei komen. Dat is dus even afwachten.

Echt geweldig. Super snelle levering. En de leibomen zijn prachtig

Vriendelijke mensen werken daar. Snelle levering. De leibomen waren goed verpakt en geleverd. Ze staan super mooi in onze tuin in Houten.

Betrouwbaar en kwaliteit

Ik heb een goede ervaring met Bomenkopen.nl. Ze zijn duidelijk in hun communicatie, waren snel met een korte vraag die ik had over de beste tijd van aanplanten en kwamen hun levertijden na. Ook communiceerden zij goed over de levering en de instructies voor het aanplanten. De boom is bovendien ook heel mooi!

Leuk bedrijf

Besteld en binnen 5 dagen geleverd zoals beloofd. Mooie leibomen voor een mooie prijs.

Ziet er goed uit,prima levering,vriendelijke chauffeur

Komt de afgesproken levering na

Prachtige bomen voor een goede prijs!

We hebben echt prachtige bomen geleverd gekregen. Mooie vorm en ruimschoots de grootte die wij besteld hadden! Goede begeleiding tijdens het selecteren van de juiste boom. Snelle levering en een chauffeur die de bomen netjes, rustig en zonder beschadigingen van de vrachtwagen haalde. Kortom een echte aanrader om hier je bomen te bestellen!

Zeer goede uitleg gekregen , en de leveringstijd goed op tijd medegedeeld!

Wacht nu nog op de levering, Ik zal zeker als ik nog een bestelling doe niet twijfelen , voor bij Bomenkopen terug te bestellen

Een snelle levering van de bestelde artikelen! Het mee-bestelde aanplantpakket was niet compleet, maar na contact met de klantenservice werd dat snel nageleverd.

Mooie bomen, snelle bezorging en fijn contact

Leibeuken werden erg snel geleverd, voldoen prima aan de verwachting en gunstig geprijsd. Klantenservice is erg snel en vriendelijk, zeker een aanrader.

Topservice!!!

Snelle/snette levering, vriendelijk/vakkundig personeel, en voorzien van goede informatie. Zeker een aanrader!

Goeie service

Klimop (jasmijn) besteld. Goed meegedacht voor de beste oplossing. Afspraken over afwijkende aflevering. En goeie kwaliteit. Top dus !

Fijn bedrijf

Grote keuze, duidelijke website, behulpzame adviseurs aan de telefoon en nette bezorging.

Duidelijke website, snelle levering. Prima!