Duidelijke website, snelle levering. Prima!

Mooie bomen.

Volgens afspraak mooie bomen geleverd.

Helemaal super

Zowel het contact als de levering helemaal top bedankt nog

Snelle levering, goederen comform bestelling

Onlangs bestelde ik twee steeneiken bij bomen kopen, tot mijn verassing stonden deze vier dagen later al in Brussel. Dit was wel netjes op voorhand afgesproken natuurlijk maar het verbaasde me toch dat het zo snel kon. Verder deden de bestelde artikelen volledig aan de bestelling en werden de goederen afgeleverd door een sympathieke jongeman. Aanrader!

Goede prijs en mooie bomen

Mooie leibeuken ontvangen tegen een mooie prijs. Levering was snel en chauffeur uiterst behulpzaam en vriendelijk. Aanrader!

Goed, snelle levering

Goed, snelle levering

Keurige en snelle levering

Keurige en snelle levering!

Alles keurig en snel geleverd volgens afspraak en mooie kwaliteit

Mooie bomen goede kwaliteit en een goede prijs en zeer vriendelijke mensen aan de telefoon en snel geleverd echt aan te raden.

Top service en mooie producten!

De levering was sneller dan verwacht en dat kwam heel goed uit. De jonge dame die de bomen kwam leveren was erg vriendelijk. De bomen staan inmiddels te stralen in onze tuin en we zijn er erg blij mee.

Superservice

Ik zal hier zeker meer bestellen

Vlot besteld , volgens afspraak en binnen tijdswindow geleverd en communicatie via mail verloopt vlot

Zeer goed communicatie en levering en mooie bomen

ALS DE BOOM NU OOK NOG GAAT GROEIEN IS HET PRIMA !

NETJES BEZORGD

Alles zoals afgesproken

Op tijd geleverd. Vriendelijk bij levering en vooraf bij telefonisch contact. Planten zien er gezond uit

Prima en nette aflevering van de bomen. Uitleg op een kaart beschreven en alles compleet.

Mooie gezonde bomen en snel geleverd, prima.

Mooie gezonde bomen en snel geleverd, prima.

Mooie boom, snelle levering en extra potgrond gekregen top!

Het boompje voldeed perfect aan de omschrijving, een mooie meerstammige steeneik. Hoogte zoals omschreven. Voor een zeer schappelijke prijs. Levering was snel en kreeg er extra porgrond bij en een duidelijk aanplant advies, top. Raad het idereen aan!

Geweldig mooie bomen

De bomen ontvangen, plus een mooi pakket erbij. De bomen lopen al uit en zijn zeer tevreden. Fam. G.Schutter Bedum

Snelle levering en mooi product

We hebben een aantal leilindes besteld. We zijn helemaal tevreden. De levering naar Duitsland was supersnel. Bedankt en tot een volgende keer !

Snelle service. De bezorginfo was in de spam gekomen, waardoor ik niet thuis was bij bezorging, maar de boom is netjes op de oprit gelegd. Ivm de storm wachten we nog even met planten.

!

Mooie boom, snel geleverd

Ik bestelde een vijgenboom en deze werd na 3 werkdagen geleverd. Mooie boom, vriendelijke bezorger.

Top top een topper

Heel klantvriendelijk Correct snelle bediening Prachtige planten en kleine attenties bij levering

Kwaliteit op ieder onderdeel

Snelle afwikkeling. Gekochte product voldeed aan de omschrijving. Heldere plant- en verzorginstructie erbij.

prima contact/oplossing n.a.v. probleem met levering

Positief, gevoel voor service.